Любопитно

Хороскоп за 20 юли: Животът е хубав за Близнаците, лежерен ден за Рибите

Луната преминава от Лъв в Дева, а съвпадът й с Венера подбужда желания за романтични преживявания. Днес се провокирайте, поднесете си изненада, направете нещо ново и нетрадиционно.


ОВЕН

Нещо ново

 

За вас четвъртък е вдъхновяващ. С каквото и да се занимавате, вие ще вложите частичка от себе си, от своята оригиналност и новаторско мислене. Ако сте в отпуск, посетете място, на което не сте били. Ще ви остави свежи и незабравими спомени в съзнанието. Чака ви любов.


ТЕЛЕЦ

Муден ден

 

В четвъртък имате нагласата да бъдете особено грижовни спрямо своето семейство. В този момент близките ви са всичко за вас и те са в основата на вашето щастие. Денят е муден, но пък ви дава достатъчно време да мислите за семейството си и да прекарате часове в телефонни разговори с тях.


БЛИЗНАЦИ

Животът е хубав

 

Четвъртък ви намира в прекрасно настроение, независимо дали сте на работа, или в годишен отпуск. Денят е зареден с позитивна енергия, магнетични вибрации. Ще говорите много и хората около вас ще ви търсят за съвет и раздумка. Усмихвайте се често, животът с усмивка е по-хубав.


РАК

Харчете с удоволствие

 

Опитайте да преодолеете желанието си да печелите пари на всяка цена. Днес може да ви се наложи да изхарчите някой друг лев, но няма да сте разочаровани то този факт. Харченията ги правите за себе си и хората, които обичате. Можете да си купите плажни принадлежности, ако предстои да ходите на почивка.


ЛЪВ

Привличате погледите

 

Днес сте магнетични, усмихнати, отворени и много приказливи. Стремите се по всякакъв начин да привлечете погледите върху себе си. Искате да сте център на вниманието, независимо какви хора ще привлечете. Денят е подходящ за занимание с хобито ви, или пък вечерта да отидете на кино.


ДЕВА

Чувствителни сте

 

Днес сте особено чувствителни. В сутрешните часове е възможно някой да накърни вашето достойнство и оттам да започнат проблеми във взаимоотношенията ви. Опитайте да не влагате много енергия в спорове и кавги, защото вие ще сте губещата страна. А няма смисъл от това.


ВЕЗНИ

Щастлив ден

 

Вашият ден ще протече в шеметна бързина. Още сутринта телефонът ви ще позвъни с очаквано обаждане, което ще организира целия ви ден. Настроението ви е с отлични показатели. Вдъхновени сте. Не е изключено да пренебрегнете рутинните си занимания и да се заемете с нещо, което ви носи удоволствие.


СКОРПИОН

Нещо важно

 

И да сте на работа, и да сте в отпуск, има и такива дни – когато мисълта за работа не ви напуска, а и телефонът ви постоянно я насочва в тази посока. Днес сте заети повече със службата си, отколкото с почивката, дори ако сте в отпуск. Но трябва да се свърши нещо важно в срок до следобеда.


СТРЕЛЕЦ

Положително мислене

 

Човек може да ви завиди на доброто настроение днес. Приемате всяка информация от положителната страна. Това е начин на мислене. Мислене, което мнозина от хората около вас не притежават. Ето защо и повечето неща в живота ви се получават благополучно. Запазете тази ваша черта.


КОЗИРОГ

Ценни предчувствия

 

В четвъртък сте сензитивни. Предчувствията ви са много ценни, защото ще се убедите във времето, че са били верни. Днес, каквото и да ви се случва, търсете логиката и причинно-следствената връзка. Звучи сложно и отнесено, но ще е точно така. Каквото кажете днес, ще се сбъдне.


ВОДОЛЕЙ

Запазете вдъхновението

 

Днес сте магнетични, търсещи предизвикателства и много позитивни като отношение към всички останали. В сферата на личния ви живот се случват щастливи събития и това е повод да се почувствате окрилени. Нека вдъхновението ви държи дълго време. Запазете този заряд.


РИБИ

Лежерен ден

 

Обърнете повече внимание на рутинните си ангажименти. На делата, които вършите към 20-о число на всеки месец. Днес не се заемайте с нищо ново, дори да имате предложения да се захванете с нови инициативи. Ако сте в почивка, насладете се на този спокоен и лежерен ден.


Хороскоп за родените на 20.07. – Честит рожден ден!

За вас следващата година ще бъде наситена с положителни емоции и любов. Насладете й се. Прекарвайте повече време с близките си. Самотните могат да срещнат своята мечтана половинка.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *