Любопитно

Какво вещаят звездите за 5 юли, сряда

Луната е във Водолей и квадратурата й с Юпитер днес ще ни даде възможност да впуснем в ход своето стратегическо мислене, за да постигнем определени цели. Гледайте мащабно, без да се концентрирате толкова много в детайлите.


 ОВЕН

В очакване на нещо ново

Днес сте енергични и разполагате с всички шансове да преодолеете напрежението и да продължите крачка напред. Намирате се пред прага на нов период, но за да прекрачите в него, е добре да се отърсите от всички ненужни и затормозяващи ви познанства. С изоставяне на старото днес и утре съвсем скоро в живота ви ще се роди нещо ново.


 ТЕЛЕЦ

Позитивен ден

При вас се очаква сигурен напредък в деловата и личната сфери. В служебен план сте решени именно днес да свършите по-голямата част от работата, насрочена за тази седмица. Няма да сгрешите, защото в сряда ви спори. В личен план се радвате на щастие и хармония. Като цяло, този ден е позитивен за вас.


 БЛИЗНАЦИ

Работете в екип

Харесва ви, когато си помислите, че юлската ви отпуска е близо и все още предстои. Има още какво да вършите, докато излезете във ваканция. Поработете върху взаимоотношенията между вас и хората около вас. Бъдете в синхрон с колегите си. Екипната работа ще ви донесе по-бързи резултати.


 РАК

Чакате ваканцията

От една страна днес, имате възможност да направите резки промени и да поемете по нов път. От друга, вътрешното ви усещане е да се пуснете по течението, без да опъвате платната. Може би причината е в лекото и лежерно юлско време, подтикващо към ваканционно настроение.


ЛЪВ

Предложение за работа

Напрежението, започнало преди няколко дни, няма да утихне и днес, но със сигурност ще бъде с минимални показания на фона на другите положителни аспекти от хороскопа. Те се изразяват в прекрасни делови възможности не само за работещите, а и за безработните сред вас. Последните ще имат шанса да попаднат на добро предложение.


ДЕВА

Успешен ден

Заобиколени сте от хора, на които можете да имате доверие. Днес общуването е с особена важност за вашия успех. Не отлагайте нищо за утре, по-добре го свършете сега. Определено сряда е най-успешният ви ден за тази седмица. Насладете му се и го използвайте пълноценно.


ВЕЗНИ

Помолете за услуга

Сряда ви помага със спокойствието, което притежавате, да стабилизирате и хармонизирате нестабилните взаимоотношения с хората около себе си. Казано по-просто – общувате с удоволствие и изглаждате нередностите. Моментът е чудесен, в случай че имате да помолите някого за услуга. Не могат да ви откажат.


СКОРПИОН

Успешен ден

Събудете се с усмивка и изпийте сутрешното си кафе в спокойна атмосфера. Очаква ви успешен, но и доста активен ден. Можете да постигнете доста, стига да се концентрирате, а вие това го умеете брилянтно. Обърнете повече внимание на краткосрочните си ангажименти и ги свършете още днес.


СТРЕЛЕЦ

По нов път

Промени, раздвижвания, разкриване на пространство пред вас – това са ключовите идеи в хороскопа ви за сряда. Не е време да се отдадете на ваканционно настроение, въпреки че и за него има място в прогнозата. Обърнете повече внимание на промените и на хората, които навлизат в живота ви. Имате възможност да тръгнете по нов път.


КОЗИРОГ

Противоречие

В сряда ще се натъкнете на противоречие в хороскопа си. От една страна, имате възможност да поемете нещо ново и да се потопите изцяло в него. От друга обаче, съвсем скоро ви предстои ваканция и не върви нито да започвате и след това да спрете за момент, нито да отлагате планираната от месеци почивка, която ви е така нужна…


ВОДОЛЕЙ

Вземате решения

Луната изгрява през вашия знак. Сряда е важен ден, защото сте в центъра на вниманието и се налага да вземате бързи, отговорни и правилни решения. Проблем с това едва ли ще имате, защото притежавате нюх да решавате правилно. Но сам по себе си денят е доста натоварен и въпреки това – благоприятен и успешен.


РИБИ

Отложете важните задачи

Чувствате се щастливи днес, но това не е най-активният ден от седмицата и поради тази причина не бива да предприемате каквито и да е било действия – нито преди обяд, нито след това. Забавете отговорите си по направени ви предложения. Свършете най-належащото и отложете отговорните задачи за следващата седмица.


Хороскоп за родените на 05.07. – Честит рожден ден! През следващата една година чрез философски поглед върху живота си вие ще имате възможност да промените голяма част от неговите аспекти. Не приемайте промените като даденост, а като възможност. Прегърнете ги и ги превърнете в свои успехи.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *