Любопитно

Какво вещаят звездите за сряда, 19 юли

Движението на Луната в Лъв ни дарява с жизнерадостна енергия. Животът бърза, а времето тича напред. Не изпускайте мечтите си, не изпускайте плановете си. Живейте тук и сега и правете така, че бъдещето да е хубаво за вас и всички около вас.


ОВЕН

Отлично настроение

 

Обзема ви чувство за щастие и жизнерадост. Днес сте в отлично настроение и можете да очаквате същото и от хората около вас. Ако сте на работа, действайте по задачи, които ви носят удоволствие. Ако сте в отпуск, пътувайте. Днешният ден е активен и носи емоции, само ако правите това, което ви харесва.


ТЕЛЕЦ

Погостувайте на близки

 

Очаквайте добра новина в сферата на дома и семейството ви. Тя ще ви обнадежди и зареди с настроение. Не пропускайте възможността, ако сте в отпуск, да посетите свои близки роднини. Те са по-възрастни от вас, понякога се чувстват самотни и вашето посещение ще им дари радост.


БЛИЗНАЦИ

Приемете другите

 

Не е никак лесно да угодите на капризите на всички около вас. Това е и причината днес да се чувствате потиснати и без настроение, вместо да се радвате на този хубав и жизнерадостен ден. Приемете ли странностите на другите, определено денят ви ще премине под знака на положителни промени и хубави очаквания.


РАК

Удоволствие

 

В сряда ще развържете кесията и ще си купите неща, от които нямате нужда и надали бихте си позволили в друг ден. Ако сте на почивка, може би това ще е денят с най-щедро похарчени средства. Но пък ще ви носи удоволствие. Така че, не се притеснявайте, доставеното удоволствие не е безплатно.


ЛЪВ

Капризи

 

Това, че проявявате капризи и за най-малкото, е част от характерните ви черти в хороскопа. И всички го знаят и приемат. Но днес си позволявате да капризничите повече от обичайното и в един определен момент ще подразните някого, който едвам се сдържа да не ви направи забележка.


ДЕВА

Починете си

 

Днес се радвате на всичко, което имате и което постигате в един или друг миг от живота си. Денят не е активен. Ако сте на работа, заемете се с възможно най-леките задължения и не поемайте инициативи. Ако сте в отпуск, полежете си. Поспете и си отпочинете от натрупаното напрежение.


ВЕЗНИ

Колкото – толкова

 

Изглежда, че днес не се задълбочавате толкова много в това, което имате да свършите. По-разговорливи сте и прекарвате деня в социалните мрежи или на телефонната слушалка. Все пак, сезонът е отпускарски. Това е и причината да не сте под пара. Колкото свършите, толкова.


СКОРПИОН

Работа в повече

 

Днес сте строги, безкомпромисни и доста ядливи към хората, които „бягат“ по тъчлинията и не изпълняват много съвестно задълженията си. Лято е, отпускарски сезон. Няма как да обвинявате някого, че е леко разсеян. Друг е въпросът, ако вие сте останали в офиса и замествате свои колеги. Тогава работата ви идва в повече.


СТРЕЛЕЦ

Прекрасен ден

 

В сряда настроението ви е приповдигнато и зареждате както себе си, така и хората наоколо с позитивни емоции. Днес сте обнадеждени – знаете, че ви чакат и по-добри дни. Дни, в които можете да се развиете и да търсите положителното около себе си. Днес телефонът ви не спира да звъни. Ще ви се обадят хора, с които не сте контактували от дълго време.


КОЗИРОГ

Време за почивка

 

Най-добре днес ще бъде, ако сте в отпуск и никой не ви занимава с каквито и да било допълнителни ангажименти. Денят в такъв случай ще бъде доста позитивен и благоприятен, а вие ще го прекарате с книга в ръка. В случай, че сте на работа, заемете се с нещо леко и лежерно. Не надценявайте силите си.


ВОДОЛЕЙ

Усмихвайте се

 

Добра новина в личния ви живот е повод днес да се чувствате в отлично настроение. Вие сте бодри, позитивно настроени и търсещи винаги положителното във всяко едно отношение. Денят се свързва с благоприятни енергии, които вие усвоявате напълно. Усмихвайте се често, дори и хората около вас да са намръщени.


РИБИ

Вършете нещо

 

Тази сряда е нервна за онези от вас, които няма какво да правят. Намерите ли си занимание – било то задача на работното място, или някоя дребна работа, в случай че сте в отпуск, денят ви ще придобие съвсем друга вибрация. Затова, потърсете си нещо, което да правите.


Хороскоп за родените на 19.07. – Честит рожден ден!

За вас следва една лека и благоприятна година, в която ще можете да се радвате на позитивни промени в личен план. Очаква ви оживление.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *