Любопитно

Вашият хороскоп за 12 юли, сряда

Днес Луната е в Телец, сключвайки напрегнати аспекти с Венера и Марс. Преодолейте вътрешните си комплекси и приемете гледната точка на хората срещу вас. Търсете нови идеи и не живейте, прикрепени до миналото си. Този ден изисква да направите равносметка на личните си взаимоотношения.


ОВЕН

Без разходи

 

Добре е в сряда да се отдадете на рутинна работа и пасивност. Прекалената активност, която е присъща за вас, ще ви накара да направите грешни капиталовложения или да се съгласите с неблагоприятни за вас условия по финансови договори. Днес избягвайте всякакви разходи, за да не си навредите.


ТЕЛЕЦ

Не прибързвайте

 

Заради трудностите, които сами сте си създали в миналото, сряда няма да е от най-леките дни за тази седмица. Бъдете умерени в изказванията си, за да не засегнете някого. Вашето желание да поставите ново и прибързано начало може да ви изиграе лоша шега. Внимавайте. Луната ви зарежда с кураж, но и с доза прибързаност.


БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден

 

Въпреки лошите предчувствия, с които се събуждате, сряда се оказва ползотворен ден за вас. Съветът ми е единствено да не уговаряте финансови условия и да следите за изпълнението по вече подписани и стартирани договори. В личен план не изказвате мислите си по най-подходящия начин, но това няма да помрачи добрия ден.


РАК

Мислете сами

 

За да се предпазите от евентуални загуби и спекулативни сделки, трябва да мислите трезво и да разсъждавате самостоятелно, вместо да се допитвате до различни съветници. Те така или иначе ще се окажат хора, които целят да ви измамят. Денят е добър за равносметка, но и за внимателни действия.


ЛЪВ

Жертви

 

Денят предлага професионално развитие и шансове да стабилизирате положението си в работата, но често това е свързано с големи лични жертви или с пренебрегване на приятелските връзки. Рано или късно това ще даде отражение върху контактите ви. Обърнете повече внимание на половинката и семейството си.


ДЕВА

Внимавайте за грешки

 

Емоционални и чувствителни, днес сте напът да направите сериозни грешки поради недоглеждане или прибързване. Искате да затворите крайни срокове, но не сте достатъчно внимателни към онова, което вършите. Не вярвайте на лъжливи обещания или предложения. Избягвайте да се съгласявате с обстоятелства, които са против вашите желания.


ВЕЗНИ

Добра оферта

 

Грешките, допуснати по невнимание днес, ще отнемат доста време, за да ги поправите утре. Опитайте да ги избегнете. Предложение от шефовете може да се окаже съблазнително и ако е заслужено с труд, ще бъде успешно. Можете да го предприемете и ще чакате резултатите си в някой от следващите месеци.


СКОРПИОН

Полезни контакти

 

Денят осигурява доста полезни контакти, които трябва да използвате максимално за своята професионална изгода. Бъдете усмихнати и дружелюбни. При една част разговорите ще протичат прекрасно и ще стигнете до служебни споразумения. При други контактите ще осигурят нова работа. Бъдете позитивни.


СТРЕЛЕЦ

Не се сърдете

 

Ставате обект на неприятни изказвания, които ви натъжават и хвърлят сянка върху желанието ви да работите и да се развивате. Изживявате прекалено лично всичко, което ви се случва днес. Избягвайте да контактувате, защото сте станали обидчиви и чувствителни. Имате основание за сърдене, но сега това не е във ваша полза.


КОЗИРОГ

Шансове

 

Събуждате се в лошо настроение, което по всякакъв начин пренасяте и върху своите колеги, приятели и близки. По-добре се опитайте да попиете част от тяхната позитивна нагласа и по този начин да поправите и своите емоции. Не пропускайте шансовете си днес. Радвате се на енергия и крепко здраве. Не ги пропилявайте.


ВОДОЛЕЙ

Разнообразете се

 

В сутрешните часове, когато сте особено дребнави и се задълбавате в проблеми от различно естество, не вземайте решения. Ще бъдете крайно недоволни от поетите ангажименти днес. Разговорите водете спокойно, без да се обвързвате с обещания. Помислете за разнообразна вечер. Не стойте пред телевизора, а излезте с приятели.


РИБИ

Бъдете позитивни

 

Обстановката през тази седмица рязко се сменя и вие не можете да разчитате на късмета, който ви беше верен спътник доскоро. Отстранете проблемите по възможно най-деликатния начин. Събуждате се в лошо настроение заради неясни сънища и лоши предчувствия – за щастие, лъжливи. Опитайте се да заредите съзнанието си с позитивизъм.


Хороскоп за родените на 12.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате много работа и по-голямата част от нея ще бъде добре заплатена. Не се отпускайте, а се заемете здраво с ангажиментите си, за да имате добри резултати.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *