Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

В петък ще сме по-нервни и натоварени, но в неделя ни очаква приятен и хармоничен ден

 

Петъчният ден може да протече по-нервно и натоварено за всички, дори и за онези, които в момента са в отпуск. Оказва се, че несвършена работа напомня за себе си и нищо чудно телефонът да ви позвъни с въпроси от службата, докато сте на почивка. В събота се опитайте да не се сърдите на близките си за това, че искат да прекарате повече време заедно. Денят е благоприятен, но внимавайте с приема на кофеинови напитки, цигари и алкохол. В неделя ще се радвате на всичко, което ви се случва. Настройте се за един хубав и хармоничен ден. Приемете, че близките не ви критикуват, а просто дават съвети за вашето по-добро бъдеще.


ОВЕН

Напразни притеснения

 

21 юли. Едно обаждане по телефона може да ви разтревожи и преобърне плановете ви за днес. Ваш приятел е в нужда и вие трябва да му помогнете с каквото можете. Освободете, ако се наложи, деня си. Вземете си отпуск.

22 юли. Оказва се, че проблемът, който имахте вчера с вашия приятел, е лесен за разрешаване и стресът е бил по-голям. В реалността ситуацията не е толкова плачевна, но пък за щастие всичко е наред.

23 юли. В неделя се съберете на обяд със семейството си. Споделете си плановете за лятото. Планирайте общо пътуване или повече общи събирания, особено с по-възрастните си роднини, за да не се чувстват самотни и изоставени.


ТЕЛЕЦ

Хубав петък

 

21 юли. В петъчния ден се радвате от сърце на всичко, което ви прави щастливи и доволни. Това е ден, зареден с положителна енергия и възможности за добре свършена работа в службата. Вечерта споделете с приятели на по чашка.

22 юли. В събота се опитайте да спестите разходите, които бихте направили безразсъдно и емоционално. Посетете свои близки и роднини, а ако сте в отпуск и на почивка, позвънете им да ги чуете.

23 юли. В неделя сте готови да обърнете повече внимание на семейството и близките си, но често заради силната си нервност влизате в конфликти. Приемете и тяхното мнение. Те също мислят правилно. Така ще си спестите огорченията.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с парите

 

21 юли. Каквото и да чуете днес, приемате го за чиста монета. Това се отнася и за сферата на парите и финансите. Това ще ви накара да инвестирате емоционално и без мисъл, или да си изтеглите депозит, ако притежавате такъв. Отново – без причина и от страх.

22 юли. Съботният ден ви прави доста нервни и сприхави, а паричните проблеми в семейството могат да ескалират и да ви докарат сериозен скандал вкъщи. Опитайте се да не стигате дотам.

23 юли. В неделя мнозина от вас имат среща с приятели, на която няма да могат да отидат поради непредвидено възникнали обстоятелства. Плановете ви в този ден не се подреждат така, както сте ги замислили. Има и такива дни.


РАК

Философски уикенд

 

21 юли. Вашият месец юли носи възможност за малка промяна в ежедневието ви. Във вашите ръце е възможността да го направите. Сега е моментът да действате. Тръгнете по нова пътека.

22 юли. Твърде чувствителни сте в събота, за да вземате дългосрочни решения. Посещението в мола само ще ви разори и ще ви напълни гардероба с дрехи, които няма да облечете дори веднъж. Не това е новото начало, за което стана дума вече.

23 юли. В неделя нека ви стане ясно какво точно искате от тук насетне, как да се прояви то и как вие да помогнете, за да се случи. Този философски уикенд, свързан с възможностите за промяна, всъщност ви натоварва повече, отколкото да ви разтоварва. Но има и такива моменти – на кръстопът.


ЛЪВ

Разчитайте на себе си

 

21 юли. Опитайте да свършите всичко, за което сте се заловили през тази седмица. Очевидно е, че няма кой да ви помогне и няма на кого да разчитате към момента, затова разчитайте на себе си и не се ядосвайте излишно.

22 юли. В събота чрез капризите и лошото си настроение искате да помрачите деня и на своите близки. Те пък от своя страна не ви обръщат нужното внимание. Това е възможно да ви ядоса още повече.

23 юли. Неделният ден ви носи положителен заряд и възможност да промените мирогледа си. Хармонизирайте взаимоотношенията и приемете, че невинаги може да сте на едно и също мнение.


ДЕВА

Настройте се позитивно

 

21 юли. Нервни и напрегнати сте. Противоречите на всички около себе си, не защото намирате мнението им за грешно, а просто за да влезете в конфликтни ситуации. Това не е много елегантно отношение от ваша страна.

22 юли. В събота си починете добре. Наспете се, не бързайте да ставате от леглото. През този ден е важно да дадете и на тялото си, и на ума си нужната почивка.

23 юли. В неделя променете начина си на мислене. Ако не можете да го сторите сами, изгледайте позитивен клип или прочетете книга, която да ви зареди с енергия и добро настроение. Време е да отметнете нова страница в своето съзнание и в нея да не присъстват никакви черни мисли.


ВЕЗНИ

Наопаки към всички

 

21 юли. В петък противоречите на всички около себе си, не защото защитавате мнението си, а просто защото искате да изразите различна гледна точка. Вие не сте убедени, че сте прави, но нали сте наопаки – това ви е достатъчно.

22 юли. В събота не се инатете, ако ваши близки ви поканят да пътувате и да посетите заедно интересно място. Приемете. Извинете им се, ако вчера сте влезли в пререкание с тях. Ще ви разберат.

23 юли. В неделя имате нужда да се наспите хубаво и да останете няколко часа насаме със себе си, без да разговаряте с никого. Това ще ви осигури свежи мисли. Почистете дома си, за да се чувствате уютно и удобно в него.


СКОРПИОН

Работен уикенд

 

21 юли. В петък ще започнете нещо ново, което може да ви отвори пътищата напред, както и да разгърне нови полета и хоризонти. Ще се справите отлично с насъбралата се до момента работа. Ако другата седмица сте в отпуск, свършете всичко днес.

22 юли. Не е изключено и съботният ден да се превърне в работен за вас, особено ако в следващите седмици ви очаква отпуск. Насъбралата се работа не пита дали ще почивате, затова трябва да бъде свършена своевременно.

23 юли. В неделя се обърнете към приятелите, ако имате нужда от подкрепа и съвет при вземане на решения. Почистете дома си и върнете заемите, които сте взели от близки. Разплатете се.


СТРЕЛЕЦ

Петъчни авантюри

 

21 юли. Днес бързо ще се справите с насъбралата се работа. Без да му мислите, ще кажете „да“ на едно предложение на свои приятели, които си търсят дружинка за пътуване през уикенда или още в този ден. Днес не се притеснявайте да се впуснете в авантюра.

22 юли. В събота не започвайте нищо ново. За вас това е време, благодатно за почивка и мързелуване. Сега можете да си го позволите, без да нарушите ничии интереси.

23 юли. В неделя сте заредени с добро настроение, което ще очертае и позитивната рамка на днешния ден. В очакване сте да ви се случи нещо хубаво. Това определено значи, че ще ви се случи.


КОЗИРОГ

Бъдете по-дружелюбни

 

21 юли. Пробвайте да се държите по нов начин през днешния петък – бъдете дружелюбни, отзивчиви и приятни като поведение. Избягвайте да правите забележки или да намирате кусурите на околните. Това ново ваше амплоа ще се хареса не само на останалите, но и на вас самите.

22 юли. В съботния ден имате огромно желание да напазарувате нещо голямо и за много пари. Количеството обаче е несъразмерно с нуждите ви. По-добре избягвайте пазара в този ден.

23 юли. В неделния ден се нуждаете от повече спокойствие, въпреки че всички наоколо ви дразнят с по нещо. Макар и малко, то ще се отрази върху настроението ви. Опитайте да ги приемете.


ВОДОЛЕЙ

Неделен плаж

 

21 юли. Напоследък забравихте да си общувате с половинката и близките хора. Работата съвсем ви отне от свободното време, а и от свободната енергия, с която можете да дарите всички, които ви обичат. Помислете по-философски върху тази идея.

22 юли. Отделете съботата единствено и само за половинката и семейството си. Оставете срещите с приятелите, изключете телефона си, за да не ви звънят по служебни дела. Подарете си един прекрасен почивен ден заедно.

23 юли. В неделя не се лишавайте от пътуване със семейството си, или пък отидете на плаж от сутринта до вечерта. Има и дни, в които е по-добре да прекарвате времето си, подарявайки на себе си и на близките си преживявания.


РИБИ

Доста ангажирани

 

21 юли. Очаквайте много работа днес, защото нещо в службата ще се обърка. Вашите колеги не могат да се справят, ако сте в отпуск, или пък вие трябва да се справяте с объркани задачи на колегите си, които са в отпуск. Чака ви натоварен петък.

22 юли. В събота сутринта, ако не сте успели да се справите с ангажиментите си вчера, е редно да поработите за няколко часа, докато вашите близки все още са в леглото и не им липсвате. В следобеда излезте всички заедно и се забавлявайте така, както го правите традиционно.

23 юли. В неделя бъдете със семейството си, близките и половинката. Не отказвайте да пътувате заедно и да прекарате деня в любими занимания. Може да почистите дома си и да го направите още по-приветлив и уютен…


Хороскоп за родените на 21 юли – Честит рожден ден!

Пресмятайте по два пъти възможностите си през идната една година, ако ви се налага да инвестирате пари или да изтегляте заем. Дали наистина се нуждаете от него? Не забравяйте да бъдете консервативни и предпазливи. Пестеливостта ще ви помогне да изживеете тази година без проблеми.

 

Хороскоп за родените на 22 юли – Честит рожден ден!

Въпреки трудностите, които ви чакат през идната една година, вие ще разполагате с късмет и винаги ще се измъквате от затруднените ситуации. Очаква ви добро развитие в любовта, но се пазете от попадане в задкулисни игри на работното място.

 

Хороскоп за родените на 23 юли – Честит рожден ден!

Вашият късмет през следващата година ще ви срещне с хора, от които можете да научите много и които могат да ви дадат много. Не се притеснявайте да попитате, когато не знаете нещо. Придобиването на всяко ново знание ще ви облагородява и помага в професионалната реализация.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *