Любопитно

Вашият хороскоп за началото на работната седмица /10 юли/

Движението на Луната в Овен днес ни предава импулс, а очакванията са да го превърнем в рационално действие. Днес Луната е в хармонични аспекти с Марс и Венера, което подкрепя сферата на взаимоотношенията и общуването, но е в квадратура с Меркурий. Очаквайте и провокации, лъжлива информация или просто ще ви се наложи да стигнете до важни факти по трудния начин.


ОВЕН

Без рискове

 

Началото на новата седмица предвижда едно раздвижване, за което е добре да останете резервирани. Повече предпазливост няма да ви навреди, дори ще ви помогне да избегнете рисковите ситуации. Сигурното винаги ви носи повече удовлетворение и успех от поемането на непремерени рискове.

 

ТЕЛЕЦ

Избухливи сте

 

Натоварени сте в понеделник. Мнозина ще се занимават с няколко неща паралелно. Стари, недовършени задължения наред с новите задачи не търпят отлагане и трябва да бъдат изпълнени в срок. Напрегнати сте и не се виждате как изглеждате в очите на останалите. Често избухвате и обвинявате тях за грешките си.

 

БЛИЗНАЦИ

Нерационално мислене

 

Днес сте импулсивни, емоционални, влюбени и често забравяте границата между мечти и реалност. Между земята и въздуха. Трудно вземате решения, защото те са подчинени изцяло на вашето нерационално мислене. Предоверявате се, искате да ви се случат хубави неща, но нямате намерение да положите никакви усилия за тях.

 

РАК

Стабилност

 

Започвате новата работна седмица в добро настроение. Чувствате стабилна почва под краката си и това е причината да успявате. Контролирайте емоциите си, за да не станете техни пленници и да се провалите впоследствие. Избягвайте да давате съвети. Занимавайте се по-скоро със своите си задачи и това ще ви осигури успех.

 

ЛЪВ

Без нови начинания

 

Разпределете така силите си, че да се справите с работата, която ви предстои, в рамките на седмицата. Днес не надскачайте своите възможности и не предприемайте нови дела. Внимавайте с хората, с които имате финансови взаимоотношения. Разговорите с тях трябва да са предварително премислени.

 

ДЕВА

В нова светлина

 

В понеделник сте активни, дейни и в прекрасна кондиция. Решавате всякакви делови проблеми по нов, нестандартен, но впечатляващо правилен начин. Подходът ви е правилният при всякакви проблеми и затова ще се отървете от тях безвъзвратно. Не се притеснявайте от трудностите, днес ги отмятате с лека ръка.

 

ВЕЗНИ

Довършете старото

 

Предстои ви активен ден, в който е добре да съберете сили и да завършите всичко, което започнахте в началото на миналата седмица. Инатът ви днес е подчертан, както и желанието ви да се захванете с купища нови начала, в които влагате идеалистичните си надежди. По-добре се откажете и завършете вече стартираното.

 

СКОРПИОН

Откривате формулата

 

Днес сте на мнение, че можете да преодолеете всяка трудност с търпение и разум. Открили сте правилната формула за успеха и е време да я проявите. Наистина липсват излишни емоции в поведението ви. Денят ви ще бъде успешен, но вечерта се товарите с чужди болки, затова избягвайте да се срещате с хора, които мрънкат и се оплакват.

 

СТРЕЛЕЦ

В мир със себе си

 

Преоткривате себе си, без значение дали искате, или не. Днес имате възможността да влезете дълбоко в своята душевност и да потушите пожарите, които върлуват в нея. Използвайте този ден за вътрешен анализ и успокоение. Когато сте в мир със себе си, всичко останало върви без проблеми.

 

КОЗИРОГ

Не отлагайте

 

Притеснени сте в сутрешните часове – нещо, което ще попречи на вашата концентрация и ще загуби ценни минути от времето ви. Стегнете се и не отлагайте нищо, което можете да свършите сутринта, за следобед. Прочетете интересна книга, която ви навява нови и свежи идеи, дава ви нов начин на мислене.

 

ВОДОЛЕЙ

Променливи емоции

 

Настроени сте делово, но и романтично, а двата привкуса ще се смесват постоянно в този ден. В сутрешните часове по-скоро бягате от отговорност – нещо, което не ви съветвам да правите. В следобеда сте енергични, влюбени и щастливи. Вечерта обаче очаквайте трудности в общуването. Емоциите ви се сменят постоянно.

 

РИБИ

По-добра посока

 

Ще се зарадвате на понеделника като ползотворен ден, защото вършите добре своята работа, а и имате известно желание за контакти и изява. Обърнете внимание на деловата дейност, на разговорите, които касаят бъдещето ви. Сега имате възможност да поставите начало на промени в по-добра насока.

 

Хороскоп за родените на 10.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще се радвате на любовта на близките си, на тяхното одобрение и подадена ръка. Внимавайте обаче да не ги нараните с думите си, когато сте напрегнати, защото при напрежение рядко ще мислите какво говорите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *