ГорещиКултура

Братя Аргирови представят книгата си „Гот е да сме двама“ и пеят на площад „Ларгото“ в Дряново

В богатата лятна културна програма на Общината е предвидено и сладоледено парти в читалището в село Гостилица

Любимите на поколения българи братя Аргирови ще бъдат специални гости на Дряново на 14 юли. Заедно с легендарния радиоводещ, журналист и диджей Йордан Георгиев – Данчо Стълбицата, те ще представят своята биографична книга „Гот е да сме двама“. Събитието е насрочено за 18:00 ч. в Ритуалната зала на Община Дряново. От 19:00 ч. именитите певци ще зарадват жителите и гостите на Дряново с концерт на площад „Ларгото“.
Събитието е част от лятната културна програма на Община Дряново. Тя ще продължи още на следващия ден, 15 юли, когато в града ще се проведе Семейният фестивал „Лятно театро“ – творчески работилници, куклен театър, забавни игри, шоу със сапунени мехури, комедийно шоу и др. забавления за малки и големи.
По повод Световния ден на сладоледа – 16 юли, в Народно читалище „Христо Ботев-1894“ в дряновското село Гостилица ще има сладоледено парти. От 17 до 19 юли пък е предвиден градски турнир по шахмат за деца и възрастни.
„На 19 юли ще бъде отбелязана 186-годишнината от рождението на Васил Левски. От 21 до 23 юли в село Ганчовец се организира Фестивал „Книгомания“, информират от Община Дряново.

Веселина АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *