Любопитно

Вашият хороскоп за 22 юни, четвъртък

Пазете се от пререкания и конфликти. Не си губете времето да се ядосвате за неща, които не сте в състояние да променяте. Насочете енергията си към продуктивни дейности. Бъдете сдържани и подхождайте мирно. Така ще си осигурите един наистина щастлив, спокоен и успешен четвъртък.


ОВЕН

Празни обещания

 

В желанието си да се пренесете в един нов свят, да промените всички обстоятелства, вие търсите възможност за рокади и размествания навсякъде. Търсите си белята, защото се доверявате на хора, които ви обсипват с обещания. Вярвате силно в тях, но ще бъдете разочаровани, когато нито едно не бъде спазено.


ТЕЛЕЦ

Владейте се

 

В четвъртък за вас е от особено голямо значение да сте спокойни и да не позволявате на малките трудности да ви отказват от големите цели. Прекалено нервни сте. Готови сте да влезете в конфликт с всеки, който се изпречи на пътя ви. Обвинявате, обиждате и ругаете наред. Може би това поведение ще ви създаде сериозни проблеми.


БЛИЗНАЦИ

Излишно разпиляване

 

Още в сутрешните часове разпръсквате вниманието си към различни ангажименти с различен приоритет и срок за вършене. Хващате много дини под мишницата, а накрая ще се окаже, че не сте свършили нищо. Не се притеснявайте да потърсите съвет от приятели или да ги попитате за помощ, ако се нуждаете сега.


РАК

Инвестиция

 

Време е да обърнете малко повече внимание на сериозните финансови планове за бъдещето си. Мнозина от вас са привлечени от една доста изгодна инвестиция. Нея можете да направите до края на месеца или през първата десетдневка на юли, за да може тя да се развие и до половин година да ви се отплати с доходност.


ЛЪВ

Питайте

 

В този момент сте мотивирани да действате, защото се сипят обещания за повишения, просперитет, пари и работа. Все пак, внимавайте – не всяко обещание е обвързано с конкретно изпълнение. Преценете сами дали си струва да вярвате, или ако не можете – питайте по-знаещите от вас.


ДЕВА

Вие сте загадка

 

Очаква ви тих, спокоен и доста ползотворен ден. Не се опитвайте да блестите. Не е време, в което трябва да бъдете забелязвани. Скрийте се в дълбоките води и чакайте там своя успех. Ще бъдете интересни на обществото около себе си не с това, което правите, а с онова, което мислите. Загадка за всички са вашите бъдещи намерения.

 

ВЕЗНИ

Вие печелите

 

В четвъртък сте решени да водите сериозни разговори и да осъществите важни срещи. В момента сте доволни от себе си, защото убеждавате отсрещната страна в своята гледна точка. Или просто я поставяте така, че никой да не може да я оспори по какъвто и да било начин. Вие сте печелившите днес.


СКОРПИОН

Успешен ден

 

Въпреки напрежението, което чувствате през целия ден, вие сте в настроение и прощавате малките нападки на хората около вас. На работното място успявате бързо да отмятате всякакви ангажименти и задачи. Четвъртък е един от успешните ви дни за седмицата, нищо че е напрегнат.


СТРЕЛЕЦ

Мерете си приказките

 

В четвъртък прекалявате с желанието си да правите бързи, непремерени промени. Чувствате прилив на енергия и ентусиазъм, които нетърпеливо влагате в нови начинания, без да сте опипали предварително почвата около себе си. Често изричате думи, за които съжалявате. Бъдете по-умерени и ще ви е спокойно.


КОЗИРОГ

Не се страхувайте

 

В еуфория сте. Днес ви се случват множество неща накуп, като невинаги успявате да подредите мислите си така, както желаете. Хаосът е налице, но за вас този хаос е творчески и ще доведе до нещо хубаво. Не губете доброто си настроение. Поддадете ли се на страховете си, неминуемо те ще ви преборят и бутнат в пропастта.


ВОДОЛЕЙ

Слезте на земята

 

В служебното поприще се справяте отлично, правейки добро впечатление както на шефовете, така и на колегите си. Днес си заслужавате похвалите, но бъдете внимателни. Всяка похвала гали вашето его и надува още по-силно балона, с който летите в облаците. Слезте на земята. Балонът рано или късно ще се спука.


РИБИ

Не се заяждайте

 

В четвъртък сте нервни и доста недоволни от всичко, което се случва около вас. Търсите си причина за какво да мрънкате и с кого да се заядете, само и само да влезете в конфликт. Нужно ви е спокойствие. Днешният ден може и да е доста по-лек, стига самите вие да го направите такъв.


Хороскоп за родените на 22.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година не отминавайте с лека ръка шансовете, които съдбата ви дава. Те ще са насочени и в професионалната ви сфера, и в личната. Помислете за смяна на работата.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *