Любопитно

Вашият хороскоп за 27 юни, вторник

Луната е във Везни. Съвпадът между Марс и Венера иска от нас да намерим баланс в мислите, чувствата и емоциите си. Да приемем, че и другите хора също чувстват и мислят. Днешният ден е хубав, ведър и зареден с енергия, а нея можем да превърнем в положителна, стига да искаме.


ОВЕН

Поправете грешките

 Ще обръщате по-голямо внимание на обществото около себе си в желанието си да сте в хармония с него. Активни сте и сте решени да поправите някои грешки в живота си или да хармонизирате взаимоотношения, които напоследък се оказаха нехармонични. Можете да влеете енергията си в това.


ТЕЛЕЦ

Решения

 Денят не е сред най-активните от тази седмица. Обърнете повече внимание на рутинните си задачи. Въпреки всичко, неочаквани ситуации ще ви накарат да вземате прибързани и неотложни решения. Имате шанса те да са правилни и да ви донесат възможности за по-добро развитие.


БЛИЗНАЦИ

Апатия

 Налага се да се справяте с неочаквано възникнали ситуации на работното място, които изискват вашата лична инициатива и мотивация. В дни като този е доста трудно да се проявите като мотивирани служители. Чувствате апатия и незаинтересованост. Постарайте се да преборите тези негативни усещания.


РАК

Колебания

 Разколебани сте дали вървите в права посока, или не. Нямате вътрешна увереност за успеха си. Изпитвате страх да се заловите с нещо ново, което ви предстои. Време е да си направите сметка за силите и възможностите, които притежавате. От вас зависи да се справите успешно с всичко, с което се заемате към този момент.


ЛЪВ

Не подписвайте

 Очаква ви пълноценен ден, изпълнен с жизненост, сили и предизвикателства. Не пропускайте да поговорите с приятелите за бъдещите си планове. Имате нужда да споделите част от своите идеи. Планирайте инициативите си. Не е добра идея да подписвате договори, дори и да ви омайват с добри предложения.


ДЕВА

Без начинания

 Денят е емоционален и затова е добре да бъдете особено внимателни в какво влагате парите си. Възможно е да сключите сделка в този неподходящ за подобно начинание ден. Бъдете нащрек за ласкатели, галещи егото ви. Те търсят начин как да ви омаят за пореден път и да се домогнат до вашата финансова подкрепа.


ВЕЗНИ

Лошо настроение

 Затрупани сте със задачи и ангажименти, но е повече от ясно, че няма как да ги свършите в срок до края на работния ден. Днес е важно да се справите с лошото си настроение, което ви е обсебило още от сутринта. Обърнете повече внимание на себе си, на външния си вид и начина си на живот. Разчупете нещо в ежедневието.


СКОРПИОН

Дейни сте

 В днешния вторник не работите бързо, но за сметка на това много добре преценявате с колко и какви ангажименти да се заемете. Избягвайте срещите с много хора сутринта. Това е активната част на деня, когато сте най-продуктивни. Отдайте се на сладки приказки в следобедните часове.


СТРЕЛЕЦ

Следете сроковете

 Този ден ще ви предизвика с доста предложения, които ще приемате едно по едно. Сега сте в центъра на вниманието. За съжаление, моментът е неподходящ за стартиране на каквото и да било. Не се нагърбвайте с работа, която не сте в състояние да свършите в срок. А сроковете тази седмица са кратки, защото завършва и месецът.


КОЗИРОГ

Не искате помощ

 Откажете работата, която може да ви натовари с ангажименти, които не сте в състояние да свършите в срок и с качеството, което се изисква от вас. Не ви липсва компетентност в сферата, в която работите, но няма да се справите и без помощта на колеги. А точно сега не искате да молите за помощ, тъй като би изглеждало, че проявявате слабост.


ВОДОЛЕЙ

Справяте се

 Във вторник е време отново да сложите розовите си очила и да гледате напред в бъдещето. Имате сигурността и шанса да се справите с трудностите, които се натрупаха в последните няколко седмици. Вдъхновени сте. Днес можете да се справите с много неща наведнъж, но стига те да са ви приятни.


РИБИ

Не прибързвайте

 Бройте до десет, преди да откликнете на поредното предложение в професионалната сфера. Днес сте активни, решителни и често допускате грешки по невнимание. Може би е по-добре, ако понякога изпадате в моменти на колебания. Именно тези моменти ви предпазват от предприемане на грешни стъпки.


Хороскоп за родените на 26.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете доволни както от своя личен живот, така и от социалния си живот. Можете да привлечете нови хора в средата си, да подобрите приятелства. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа и подадена ръка, когато се нуждаете от помощ.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *