Любопитно

Хороскоп за 26 юни

Луната е във Везни, а в 10.49 часа настъпва фаза първа четвърт. Бъдете активни, контролирайте се и оценявайте правилно всяка възникнала ситуация. Луната е нарастваща, следователно нарастват нашите жизнени показатели и енергия. Избягвайте конфликтите, защото те само ще загубят част от вашата полезна енергия, която можете да вложите в нещо по-градивно.

 

ОВЕН

Препятствия

 

В понеделник желанието ви е да действате в делово направление, но условията около вас не са подходящи. Все нещо ви спира да направите големия скок. Оставете се на течението и не се сърдете на съдбата, която нарочно е поставила препятствия. Те са, за да ви спрат да не направите грешни и фатални стъпки.

 

ТЕЛЕЦ

Релаксирайте

 

Днес сте особено активни и дейни. Желаете да постигнете резултати на всяка цена, само дето времето не ви го позволява. Денят не е сред активните от тази работна седмица. Добър е за планиране на бъдещите ви действия. Обърнете внимание на начина си на хранене. Релаксирайте чрез йога или дълга разходка по залез слънце.

 

БЛИЗНАЦИ

Не се отказвайте

 

Очаквайте в понеделник да срещнете трудности, които да ви откажат от зародилата се идея да пристъпите към действия на работното място. Лесно можете да тръгнете назад с думите „ето, не става!”. Продължите ли обаче упорито напред по вече предприетите действия, съвсем скоро успехът ще бъде налице.

 

РАК

Стегнете се

 

При вас се наблюдава снижаване на енергията и липса на желание за работа. Разбира се, това е причинено от различни обстоятелства – пречки в службата, проблеми в бизнеса, трудности в семейството. Немалко ще са и онези, чиито финансови грижи ще нараснат значително. Вземете се в ръце и не се поддавайте на слабости.

 

ЛЪВ

Прекъснете връзки

 

Понеделник не е най-добрият ден за предприемане на действия както от вас, така и от останалите в зодиака. Едва ли ще намерите съмишленици, защото всеки се е заел с нещо уж важно и не иска да отмести поглед от него. Обърнете повече внимание на личния си живот. Там имате нужда да избягате от човек, който не е ваша партия.

 

ДЕВА

Психическа умора

 

Днешният ден не е най-добрият за подемане на инициативи, колкото и да ви се струва, че е дошло време за ново начало. Отложете го за утре или някой от следващите дни от тази седмица. В личните взаимоотношения днес проявявате агресия. Причината е натрупаната психическа умора, която ви прави нервни и превъзбудени.

 

ВЕЗНИ

Гледайте в бъдещето

 

Намирате се пред прага на изцяло нов период, който ще ви донесе шансове за развитие и промяна. Днес само надниквате какво ви очаква от утре нататък. Но понеделник е неблагоприятен за нови инициативи. Не бързайте, имайте търпение. Всичко идва с времето си. Засега ви стига да знаете, че ви чака нещо хубаво в бъдеще.

 

СКОРПИОН

По течението

 

И вие сте в съзвучие с тона на днешния ден – почивка, безделие или отпускане по течението. Има дни, в които не върви, с каквото и да се заемете. Понеделник е един от тях. Днес се отдайте на рутинните си дейности или просто си вземете отпуск, за да продължите уикенда с още малко мигове, прекарани в леглото.

 

СТРЕЛЕЦ

Нужда от спокойствие

 

Днес сте подвластни на обстоятелствата. Каквото и да направите, не разполагате с гарантиран шанс за развитие. Зависими сте от хората, с които общувате. Често ще трябва да разрешавате проблемите си заедно, с компромис от ваша страна. Вечерта си легнете рано. Имате нужда от спокойствие.

 

КОЗИРОГ

Не упорствайте

 

В понеделник работите по сериозните цели, които си поставихте в началото на месец юни. Нещо обаче все не ви се получава. Денят не е сред активните за тази седмица и ако упорствате и вървите напук на съдбата, вероятно ще пострада и вашето реноме, и вие самите. Не се мислете за по-силни от планетите.

 

ВОДОЛЕЙ

Изчакайте

 

Стартирате работната седмица с напрегнат ден. Искате нещо да се случи, но то се движи със закъснение. Не поставяйте нови начала и не стартирайте нищо ново в този ден. Ще си създадете големи проблеми, ако точно сега поставите старта на изцяло нова дейност. Бъдете търпеливи и изчакайте.

 

РИБИ

В застой

 

Вие сте в съзвучие с обстановката около себе си. Не ви се работи, не ви се действа и не желаете да правите каквото и да било. Правилна позиция в ден като днешния, понеже с каквото и да се захванете, то едва ли ще ви донесе резултатите, които очаквате. Планирайте действията си през остатъка от седмицата.

 

Хороскоп за родените на 26.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще усетите, че жизнената ви енергия ще нараства с всеки следващ месец. Очаква ви активна, успешна и благоприятна година. Направете това, за което мечтаете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *