Uncategorized

Хороскоп за 20 юни: Стрелците да бъдат по-внимателни, късмет за Близнаците

Днес свършете нещо старо. Делата, с които се заемаме, носят не особено голямо удовлетворение. Намираме ги за скучни, но такива, които трябва да свършим. Като цяло, вторник ни е крив и почти през цялото време сме нацупени и недоволни от нещо.


ОВЕН

Прекрачвате границата

 

Днес сте устремени към постигане на лични интереси, без да се съобразявате с чуждите. Не сте добри партньори, защото действате и решавате автономно. Въобще не ви вълнува мнението на отсрещната страна. Възможно е да прекрачите границата на нечии интереси и да си изпатите.


ТЕЛЕЦ

Нова работа

 

Днешният ден ви дава възможност да общувате и да набирате скорост благодарение на своите контакти и приятелска среда. За търсещите работа това е прекрасен ден да попитат хората около себе си дали не са дочули за някое свободно работно местенце. От дума на дума ще попаднете на подходящото за вас.


БЛИЗНАЦИ

Имате късмет

 

Късметът е на ваша страна и още сутринта ще видите, че всичко ще започне да се нарежда така, както сте го пожелали преди няколко дни. Трудности няма да липсват, но в крайна сметка те ще са лесно преодолими. Обърнете внимание на контактите си, нови делови партньорства ще са ви от полза.


РАК

Възможности

 

И днес попадате в центъра на хорското внимание, без да сте го искали особено много. Пред вас обаче се разкриват възможности. За да ги грабнете, ще трябва да минете през недоволството на колеги или приятели, които все ви дърпат назад чрез съветите и наставленията си. Време е да се освободите от тях.


ЛЪВ

Потиснатост

 

Чувствате се потиснати, в лошо настроение и изнервени от редица обстоятелства. Имате право, но само донякъде. Наистина тази седмица е малко по-напрегната, сравнено с отминалите две. Но тя изисква да се мобилизирате и култивирате у себе си издръжливост. Не пропускайте да обърнете внимание на хобито си.


ДЕВА

Недоволни

 

Във вторник овладейте своята емоция. Често се чувствате превъзбудени и готови да започнете множество неща наведнъж. Не мислите, когато казвате своето „да”, пленени от поредната уж достижима идея. Преценете силите си. В любовта този ден не ви носи хармония. Недоволни сте и доста заядливи спрямо половинката си.


ВЕЗНИ

По течението

 

Пригответе се за нервен и напрегнат вторник. Възприемате ли го като такъв, няма да имате проблем. Защото ще си обяснявате откъде идва причината нещата да не се случват според вашите изисквания. Не стартирайте нови начинания и ангажименти, а се пуснете по течението.


СКОРПИОН

Неприятни позвънявания

 

Неочаквано доста хора, на които дължите пари, ще ви се обадят по телефона и ще ви потърсят сметка за заемите си. Неприятните разговори следват един след друг, а на вас не ви остава нищо друго, освен да сеете нови обещания, тъй като към този момент не сте в състояние да се издължите напълно.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете по-внимателни

 

В първата половина от седмицата би следвало да сте особено внимателни с всичко, което вършите, защото напоследък сте изключително разсеяни вследствие на промените в личния живот. При една част имаше щастливо влюбване, а при друга – желана развръзка в старите взаимоотношения. Добре е да сте по-отговорни в службата.


КОЗИРОГ

Успокойте нервите

 

Вторник не е от дните, които са благоприятни за действия. Запазете самообладание и се оставете на течението. Не влизайте в конфликти с партньорите си по бизнес, независимо дали те са на вашето мнение, или не го поддържат. Успокойте се. Не тровете нервите си с излишни притеснения.


ВОДОЛЕЙ

Муден ден

 

Можете да получите сигурен шанс за подем и напредък, ако работите много и дадете всичко от себе си, за да се реализирате по възможно най-добрия начин. Мнозина от вас обаче днес са лениви и незаинтересовани от новите тенденции в службата. Това е и причината денят да протече мудно и не особено благодатно.


РИБИ

Грешки

 

Не е изключено днес да допуснете грешки по невнимание или от прибързаност. Денят не е никак благоприятен за уговорки и срещи по бизнес, защото сте склонни да давате големи обещания. Толкова големи, че да не сте в състояние да ги изпълните изцяло. Обърнете повече внимание на външния си вид и начина, по който изглеждате.


Хороскоп за родените на 20.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се стремете към големи житейски промени, а затвърдете това, което сте променили и постигнали до момента.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *