Любопитно

Хороскоп за 12 юни

Луната е в Овен, а хармоничният аспект с Марс, който сключва тя днес, ще ни помогне да сме активни и продуктивни през целия ден. Но въпреки това е нужно да се заредим с търпение и да помним, че хубавите неща не стават толкова бързо, колкото ни се иска.


ОВЕН

Успехи

 

Днес сте във форма и действате дори по-напористо, отколкото се очаква от вас. Денят ви ще премине в постоянно бързане и надпревара с времето, но при всички положения ще ви донесе добри резултати и възможности да се реализирате на работното място. Бъдете внимателни вечерта да не предизвикате скандал вкъщи.


ТЕЛЕЦ

Нови запознанства

 

И за вас този ден носи активност и напредък в социалната сфера. Въпреки стремежа ви да не правите впечатление и да стоите настрана от всякакви нажежени точки, вие попадате точно в епицентъра на всяко събитие. Възползвайте се от възможността да се запознаете с хора, които ще ви подкрепят и помагат.


БЛИЗНАЦИ

Търсете сделки

 

В понеделник стартира период на стабилизация и подобрение в сферата на доходите и финансовото ви състояние. Можете да се занимавате с такива дела, които ви носят допълнителни приходи или ви отварят път към повишение в йерархията. При мнозина бързо ще се стекат благоприятно обстоятелствата около сделка с недвижим имот.


РАК

Оставете носталгията

 

В сутрешните часове сте жизнерадостни, щастливи и готови да поставите цели пред себе си, за да ги изпълните през тази седмица. Денят е положителен и благоприятен. Не го пропилявайте в емоции и носталгия по миналото. Гледайте напред. Вечерта се вижте с приятели, за да избягате от застрашаващата ви депресия.


ЛЪВ

Картите на масата

 

Понеделник ви намира в перфектно настроение. Тази седмица ви дарява с възможности да постигнете съгласие по делови въпроси, ако се занимавате с частен бизнес или имате да говорите нещо важно в професионално отношение с шефовете си. Използвайте понеделника, за да поставите картите на масата.


ДЕВА

Пазете се от интриги

 

Стартирате една важна седмица, в която е нужно да обърнете повече внимание на деловите си ангажименти. Вие сте организирани и ще успеете. Бъдете внимателни в следобеда да не се заплетете сами в интрига, от която мъчно ще излезете, а и вашето име може да бъде опетнено от това.


ВЕЗНИ

Приемете критика

 

Очаква ви седмица на вдъхновението. Използвайте благоприятните аспекти, за да заздравите своето финансово състояние и да заслужите бонуси чрез труд и упоритост. В следобеда не се учудвайте, ако получите малко критика по свой адрес. Тя е градивна и позитивна, но вие не сте на същото мнение.


СКОРПИОН

Разгръщате се

 

За вас тази седмица стартира еуфорично. Вдъхновени и мотивирани, вие сте напът да постигнете впечатляващи успехи както в служебен, така и в личен план. Времето сега ви позволява да разширите границите на своите действия и възприятия. Да повярвате в себе си и да тръгнете смело напред.


СТРЕЛЕЦ

Имате подкрепа

 

Днес правите впечатление, обединявате хора, търсите възможности да се реализирате и това ваше желание обхваща по-дългосрочен период от време. Очаквайте шансове. Влиятелен човек с добро финансово състояние ще ви подаде ръка. Ще получите подкрепа за идеите си. Не се страхувайте да ги споделите.


КОЗИРОГ

Опитът ви е нужен

 

Очаква ви позитивен и благоприятен ден. Сутринта сте активни, дейни и мотивирани. Лесно влизате в разговори, като излагате своята гледна точка ясно и категорично. Не е лошо да се възползвате от опита, който сте натрупали под формата на грешки в службата. Той ще ви е нужен да не повторите същите грешни действия и днес.


ВОДОЛЕЙ

Приходи

 

Вие също се радвате на благоприятен ден, в който развитието ви е повече от гарантирано. Ще се радвате на популярност сред хората, с които общувате. Не е изключено да получите предложение за сътрудничество с по-дългосрочен характер, което на всичкото отгоре ще е свързано и с добри финансови постъпления.


РИБИ

Пари

 

В понеделник можете да разрешите някои финансови въпроси, които касаят бизнеса ви, работния ви делник или взаимоотношенията в семейството. Това е благоприятен ден за бюджетиране и предвиждане на разходи. Ще бъдете изненадани от допълнителни приходи, които идват от добре свършена работа от Великден насам.


Хороскоп за родените на 12.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година използвайте своите скрити таланти, за да покажете едно съвсем друго свое лице пред всички около себе си. Мнозина могат да превърнат хобито си в професия.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *