Любопитно

Какво вещаят звездите за четвъртък, 15 юни

Луната е в Телец и е в съвпад с Уран. Обърнете внимание на важните неща, които вършите задълбочено и без излишно разсейване. Не подценявайте трудностите и разрешавайте проблемите навреме както на работното място, така и в личните взаимоотношения. Не влизайте в спор, защото можете да изречете думи, от които да съжалявате.


ОВЕН

Отдайте се на хобито

 

Обърнете повече внимание на финансовото си състояние и бюджета си към тази дата на месеца. Денят е благоприятен за задълбочаване във важна работа, която изисква изпипване в детайли. Вечерта задължително се отдайте на хобито си, за да не изпаднете в поредната меланхолия от преумора или липса на предизвикателства.


ТЕЛЕЦ

Разговори

 

Днес сте особено настоятелни и чрез упорство ще успеете да постигнете повечето от набелязаните цели. Често влизате във важни разговори с хората около себе си, хвърляйки ги в размисли или давайки различни житейски наставления. В разговори ще премине днешният ви ден. Не го имайте за загубено време.


БЛИЗНАЦИ

Без отговорности

 

Днес сте в добро настроение, но някак страните от хората. Не искате да попаднете в тяхното полезрение и не биете на очи по никакъв начин. Отдайте се на занимания, в които да включите само себе си и да зависите само от себе си. Не се нагърбвайте с отговорности. Бъдете поне малко безотговорни, за да сте щастливи.


РАК

Нужда от спокойствие

 

Позволете си днешният ден да премине спокойно, а не бурно и забързано. Будите се сутринта с планове как ще свършите много ангажименти един след друг. Не бъдете толкова амбициозни в това отношение. Днес дори си позволете да се пуснете по течението. Имате нужда от малко спокойствие. Не влизайте в пререкания.


ЛЪВ

Решителни и силни

 

Решени сте да започнете нещо ново на работното място. Денят е благоприятен за провеждане на разговори. Звъннете на партньорите си и насрочете среща. Внимавайте само в едно – да не проявявате излишна агресия. Склонни сте да обвините най-близките си в грешки, които самите вие сте допуснали преди време.


ДЕВА

Работите с желание

 

Денят за вас започва с вдъхновение. Отивате на работа с желание и мотивация. Имате планове какво да свършите като първо, второ, трето… Не забравяйте да осъществите по-важните си разговори и да свършите канцеларската си работа, свързана с обработка на писма, съобщения, имейли…


ВЕЗНИ

Без делови срещи

 

В работата си ще постигнете съгласие, стига да сте уверени във всичко, което правите. Объркани сте по отношение на финансите си и можете да допуснете сериозни грешки. Оставете деловите срещи за друг ден, а днес се задълбочете в работата си. Посетете счетоводството за отчет и временно състояние на фирмата ви.


СКОРПИОН

Заядливи и недоволни

 

Лесно се ядосвате за неща, които не зависят от вас или се бъркате в работа, която не е във вашия ресор. Станали сте агресивни и прекалено заядливи. Търсите причина да се скарате с хората около себе си. Не бива да е така. Имайте доверие на онези, които ви дават важен съвет. Те го правят с отворени и чисти сърца.


СТРЕЛЕЦ

Не се налагайте

 

Днес сте активни, дейни и напористи, но в същото време и доста заядливи. Искате на всяка цена да наложите мнението си и всичко да стане така, както вие сте го казали. Често прибягвате до агресия и обиди, с което можете да си спечелите доста врагове, без нарочно да сте го искали.


КОЗИРОГ

Помислете за промени

 

Очаква ви благоприятен ден. Той идва с предложения и полъх на вятър, който ви носи нови идеи, мечти и възможности. Нищо не ви спира да се възползвате. Имате нужда нещо да се промени, пластовете да се разместят и да се озовете в нова обстановка. Помислете за промени през втората половина от месеца.


ВОДОЛЕЙ

Грешна логика

 

Днес сте недоволни и сте склонни да обвинявате семейството си и хората, с които имате най-близки взаимоотношения за всичките неволи, в които попадате. Все другите са ви виновни и те ви спират, за да не вървите напред. Това е логиката ви в ден като днешния. Излишно е да казвам, че е напълно погрешна и ще ви донесе неволи.


РИБИ

Мрънкате

 

Днес сте в обичайното си лошо настроение и мърморите на всички, които не искат да приемат мисленето ви за правилно. С мрънкане и досаждане сте свикнали да постигате целите си. Така ще се случи и днес, но няма да ви се разминат и случаите, когато ще влизате в яростни пререкания с другите. Не си го причинявайте.


Хороскоп за родените на 15.06. – Честит рожден ден!

Приемете, че през следващата една година вие ще заживеете в нова реалност. Нови обстоятелства ще се развият, нови възможности ще ви застигнат. Бъдете активни и вземайте правилните решения, за да сте сигурни, че сте на правилната посока.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *