Любопитно

Какво вещаят звездите за сряда, 7 юни

Луната преминава от Козирог във Водолей, а опозицията й с Венера може да доведе до напрежение в личните взаимоотношения. Имайте го предвид и не се дразнете лесно, както и премълчавайте малко повече, за да избегнете евентуални сблъсъци.


ОВЕН

Добри резултати

 

Радвате се на безусловен успех заради усилията, които положихте още от края на миналия месец. Днес ще успеете да завършите един проект или да поставите края на нещо, което започнахте преди около 14 дни. Триумфът ви е съвсем заслужен и никой не бива да ви завижда, защото си го отвоювахте с труд и честност.


ТЕЛЕЦ

Преценявайте

 

В добро настроение стартирате деня, но това не ви обещава безусловен и пълен успех във всичко, в което се втурнете. Бъдете внимателни. Дейни и мотивирани сте, но се ангажирате в мероприятия, които изискват пълно себеотдаване и отделяне на много време. Преценете възможностите си.


БЛИЗНАЦИ

Давате принос

 

Силни и енергични сте. В състояние сте да ангажирате цялата си енергия в разговори с приятни хора и в обсъждане на бъдещи проекти, които да стартирате още утре или вдруги ден. Ще бъдете доволни от себе си, а и колегите ви ще признаят вашия принос върху цялото служебно развитие.


РАК

Не избързвайте

 

При вас също силите и енергията са на високо ниво, но това може да се третира като нож с две остриета. Прекалената ви самоувереност на моменти ще ви накара да се захванете с нов проект, преди да е дошло естественото му време, а и преди да сте завършили в срок дела, които трябва да предадете до утре вечер. Не бързайте.


ЛЪВ

Напрежение

 

Нервни и разстроени се чувствате днес, а причината са многото ангажименти, уморителната работна седмица и физическата невъзможност да свършите всичко в срок. Панирате се ненужно и излишно. Никъде не закъснявате и няма защо да бързате толкова много. Все още седмицата е в разгара си, така че се успокойте.


ДЕВА

Повече задачи

 

Търпението е важният ключ за преодоляване на трудностите, които предстоят днес. Налага се да се справяте с ангажименти, които не са съвсем ваши. Те не са отбелязани във вашия бележник със задачи, но ви се е паднала честта да ги свършите. Приемете го с добро настроение и усмивка. Не се ядосвайте.


ВЕЗНИ

Разплатете се

 

До обяд оправете всички сметки, разплатете се с хората, на които дължите пари. Това е неактивната част от деня ви, която изисква да не захващате нищо ново. Новите неща оставете за следобеда или най-добре отложете за края на тази работна седмица, особено ако са важни.


СКОРПИОН

Разгръщане

 

В сряда сутрин ви чака спокойствие. В часовете след обедната почивка е налице раздвижване. Където и да сте, срещате нови хора, които ви подкрепят и разбират. Това е добре. Денят е успешен, носи шансове за разгръщане и възможност да подобрите семейните доходи. Възползвайте се.


СТРЕЛЕЦ

Търсете коалиция

 

Днес не криете своите емоции, независимо дали са положителни или отрицателни. Изказвате мнението си на всеослушание. Търсите възможности за изява. Денят е благоприятен и ви дава шанс да се изявите в много посоки. Търсете средата, хората, с които можете да се коалирате за един бъдещ професионален проект.


КОЗИРОГ

Нов проект

 

Озарени сте от нови идеи и имате съвсем нови възгледи. Предстои ви да направите първа копка на един съвсем нов проект. Не забравяйте измежду толкова много действия да не изпуснете и минутите за почивка, които са доста важни, за да отпускате съзнанието си и презареждате батериите.


ВОДОЛЕЙ

Без нови неща

 

Хаотични и недисциплинирани сте. Захващате нещо, след което го захвърляте някъде и се залавяте с друго. Сърдите се, когато ви се правят забележки, но критиката е градивна. Днес използвайте силата и мощта, която притежавате, за да завършите нещо старо, вместо да се залавяте с нови проекти.


РИБИ

По-лежерно

 

Сряда е спокоен ден за вас. В сутрешните часове довършете важните задачи, които имате към този момент на седмицата в графика си. След това се отдайте на заслужена почивка или се заемете с нещо рутинно, което не изисква влагане на много мисъл. Не се претоварвайте. Днес го давайте по-лежерно.


Хороскоп за родените на 07.06. – Честит рожден ден!

Обърнете повече внимание на дома и семейството си в следващата една година. Близките ви ще са в крепко здраве, но материални проблеми ще ви накарат да отдавате повече време и внимание на тях.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *