Любопитно

Какво вещаят звездите за периода 2-4 юни

Днес преливаме от сили и енергия, можем да действаме, през уикенда пълнолунието предразполага повече към мечти

 

В петък Луната преминава от Скорпион в Стрелец, а тригонът й с Марс и Венера ни дава сили, енергия и магнетизъм през целия ден. Луната все още е нарастваща и можем да предприемаме действия и крачки. В събота настъпва пълнолуние в Стрелец. Това е ден за мечтателност, търсене на нови вдъхновения, пътуване, разтоварване от излишни негативни емоции. В неделя Луната е в хармонични аспекти с Юпитер. Радвайте се на щастливите мигове, които изживявате. Не преувеличавайте възможностите си. Избягвайте да приемате лекарства без причина.


ОВЕН

Мотивирани за промени

 

2 юни. Следобед ще ви дойдат наум хиляди идеи, които е възможно да побързате да реализирате в рамките на юни. Чувствате се мотивирани и завладени от желание да промените нещо в живота си. Днес е хубав ден за вас.

3 юни. Ще попаднете на верните хора, които да ви подобрят настроението и да ви вдъхнат кураж, ако сте го загубили. Днес положителните емоции са в пъти повече от отрицателните.

4 юни. Възможно е да се предоверите на човек, който ви обещава много, но има намерение да изпълни крайно малко. Е, вие все още не го знаете, но съвсем скоро истината ще блесне на повърхността. Внимавайте на кого какво доверявате.


ТЕЛЕЦ

Наблюдавайте тялото си

 

2 юни. Възможно е днес да ви се стори, че времето е спряло. Искате да свършите толкова много неща, а сякаш нямате възможност да го направите. Опитайте да действате по приоритети. В сферата на любовта това е доста обещаващ ден.

3 юни. Ще осъзнаете нуждата си от почивка и това да останете статични, на едно място, без да пътувате и без да бързате. Съботата е прекрасен ден да си останете вкъщи.

4 юни. В неделя се погрижете за здравето си и си набавете нужните витамини и добавки, които да ви вдигнат на крака, ако не се чувствате достатъчно енергични. Не го намирайте за нормално, ако трети ден поред ви е лениво.


БЛИЗНАЦИ

От вас зависи всичко

 

2 юни. Тази сутрин започвате твърде забързано днешния ден, без да си давате мигове за почивка. Възможно е да се претоварите и до вечерта да се чувствате без капка сили. Не си струва да насилвате толкова тялото си, особено за неща, които можете да свършите и идната седмица.

3 юни. Напрегнати сте и това се отразява зле на взаимоотношенията ви в семейството и с партньора. А когато той ви попита какво точно ви е, вие отговаряте с половин уста. Не позволявате да ви се помогне.

4 юни. В неделя се примирете с негативите на света, в който живеете, и започнете да гледате през розови очила. Светът е хубав, денят също. Само от вас зависи дали ще го усетите, или не.


РАК

Натрупана работа

 

2 юни. Натрупалата се работа през тази седмица трудно ще отметнете днес, но сте сериозно решени да се пробвате. Не е изключено в напрежението си да кажете дума накриво на колега или приятел, което сериозно ще ви натъжи. По-добре не се заемайте с непосилни ангажименти, които ви натоварват и изпиват вашата енергия.

3 юни. Ще се събудите рано заради пълнолунието. Чувствате се недоспали, защото и през нощта сънят ви не беше качествен. Днес свършете това, което можете физически. Не се претоварвайте.

4 юни. В неделя ще ви зарадва грижата на ваши роднини и приятели, които се интересуват от живота ви и търсят начин да ви помогнат с каквото могат. Чувствате се заобиколени от доверени хора. Това ви прави сигурни и спокойни.


ЛЪВ

Щастлив уикенд

 

2 юни. Започвате деня си в лошо настроение, но още малко преди обяд то ще се подобри и вие ще засияете с безгрижна усмивка. Вътрешното ви състояние е нервно, но лесно ще го прикривате. Не искате никой да разбере какво точно ви е.

3 юни. В събота се насладете на живота. Настъпва пълнолуние в Стрелец – време за безгрижие, занимание с любими неща, почивка и разтоварващи дела.

4 юни. Безгрижието продължава и в неделя. Това е щастлив ден, наситен с положителна енергия, а едно изненадващо пътуване може да ви накара да се почувствате като обновени за новата работна седмица.


ДЕВА

Планирате ремонт

 

2 юни. В сутрешните часове ще проведете благоприятни разговори, които ще ви вдъхнат кураж и надежда. В следобеда обаче енергията ви рязко ще спадне. Приберете се възможно по-рано вкъщи и си починете.

3 юни. Споделете уикенда със семейството си. Ще се почувствате особено щастливи, ако сте заобиколени от близките си. Възможно е да ви се прииска да направите определени промени в дома си. Планирайте ремонт.

4 юни. В неделя пригответе обяд и поканете роднини вкъщи. Разговорите ще ви облагородят. Вечерта си легнете с интересна книга в ръка. Имате нужда да останете за няколко часа насаме със себе си.


ВЕЗНИ

Чувствате се отлично

 

2 юни. Днес се чувствате чаровни, а хората е възможно да ви направят приятен комплимент, който още повече да повдигне вашето самочувствие. Внимавайте обаче някой да не се възползва от приповдигнатото ви настроение и да ви манипулира чрез ухажване.

3 юни. В събота се обадете на приятели, с които обичате да прекарвате свободното си време. Пълнолунието ви зарежда с енергия, дори ви дава възможност да помечтаете и да се отнесете за малко на някое друго мисловно местенце.

4 юни. В неделя вие сте в отлично настроение. Иска ви се да споделите нещо много съкровено, което се случва с вас. Ще попаднете обаче на първия срещнат уж приятел, който може и да ви предаде. Или просто да ви завиди за това, че се чувствате добре. Внимавайте.


СКОРПИОН

Поводи за радост

 

2 юни. В сутрешните часове очаквайте добра новина относно своите доходи през месец юни. Ще добиете увереност и самочувствие, а следобед можете да помислите за инвестиция, която от дълго време желаехте да направите.

3 юни. В събота подредете дома си, почистете или направете малък освежителен ремонт. Имате нужда да се почувствате уютно вкъщи и през този ден трудно ще ви се иска да излезете или да пътувате.

4 юни. В неделя настроението ви е добро, а срещите с приятели ще ви заредят с нови идеи относно вашето близко бъдеще. Сега всичко се завърта около професионалния ви живот, който през юни ще преживее оживление и промени. За добро, разбира се.


СТРЕЛЕЦ

Нов период

 

2 юни. Възможно е да се чувствате недоспали в сутрешните часове и затова те да не са толкова активни за вас. Но около обяд нещата рязко се променят. Усещате се енергични и можещи, сякаш светът е в краката ви. Определено за вас започва един изцяло нов, по-добър период.

3 юни. Възможно е в събота да сте по-напрегнати от обичайното и това е заради настъпващото пълнолуние във вашия знак. Не се ядосвайте за дреболии. Не всичко можете да промените, а и не е нужно да се опитвате.

4 юни. В неделя емоционалното ви състояние ще се стабилизира и вие ще си стъпите на краката откъм страсти. Усещате, че идва време за промяна, време да открехнете нова страница. Съвпадение е, че се намирате и в началото на новия месец. Направете плановете си за юни.


КОЗИРОГ

Време за премисляне

 

2 юни. Петък за вас започва с много информация, позвънявания, контакти. Опитайте се да обърнете внимание на хората, които ви търсят. Неслучайно точно днес се появяват. В следобеда енергията ви ще спадне. Приберете се по-рано вкъщи, за да се насладите на спокойна петъчна вечер.

3 юни. Пълнолунието в Стрелец в събота ще ви помогне да приемете, че не всичко се случва под вашата диктовка. Това е чудесен ден да останете за кратко насаме със себе си и да решите свои вътрешни противоречия.

4 юни. Щастливата неделя не иска от вас да се срещате с много хора, защото това ще ви натовари и изтощи. Бъдете сами или в компанията само на най-близките си хора. На тези, пред които нямате тайни.


ВОДОЛЕЙ

Справяте се с всичко

 

2 юни. Оказва се, че в петък сутринта имате да свършите много задачи с изтичащ срок до края на деня. Ще подредите така времето си, че да вместите всичко, дори и да си тръгнете по-рано от обичайното. Вечерта излезте с приятели.

3 юни. Очаква ви вълнуващ ден. Днес е денят на контактите и разговорите. Не си мислете, че ще изживеете събота в спокойствие и почивка. Напротив, още сутринта ще ви се обадят за кафе и така ще е до вечерта.

4 юни. Неделният ден е щастлив за вас. Имате много планове и ще ги осъществите всичките. Защо не помислите за едно пътуване на кратко разстояние със семейството? Посетете местност или забележителност извън града.


РИБИ

Ревизия на обноските

 

2 юни. В петък сутринта ви чакат много задачи, които трябва да отметнете възможно най-бързо, без да отлагате. Не е изключено да проведете разговори с делови партньори. Време е да уредите по-добро заплащане на труда си.

3 юни. Пълнолунието в Стрелец ще осъществи някои ваши мечти в професионалната сфера и въпреки че денят е почивен, вие можете да се срещнете с хора, които биха ви подали ръка за една по-добра служебна реализация.

4 юни. Неделният ден оставете за семейството си. Имате нужда да поговорите с близките си и да прекарате повече време с тях. Пригответе вкусен обяд, правете това, което се харесва на всички.


Хороскоп за родените на 2 юни – Честит рожден ден!

Време е за ново начало и нови житейски постъпки. Пригответе се да посрещнете своя нов живот през следващата една година.

 

Хороскоп за родените на 3 юни – Честит рожден ден!

Трудности на служебното поприще ще са главната причина да се преориентирате през следващата година и да направите сериозни промени в тази сфера от живота си.

 

Хороскоп за родените на 4 юни – Честит рожден ден!

По-добре е да се учите от грешките на другите, за да не ги прилагате в своя собствен живот, отколкото да ги правите вие и те да служат като ваша поука. През следващата една година бъдете по-наблюдателни.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *