Любопитно

Какво вещаят звездите за вторник, 13 юни

Луната преминава от Овен в Телец, а квадратурата й с Плутон прави днешния ден провокативен, нервен, но и доста успешен за всички, които са готови да се борят за своите каузи. Излезте от зоната си на комфорт и не се притеснявайте да изкажете своето мнение.


ОВЕН

Не се разпилявайте

 

Днес е важно да обърнете повече внимание на плановете си. Сега Луната гостува в знака ви. Дарява със сила и енергия, която трябва да бъде насочена в правилната посока. Не разпилявайте сили в излишни действия. От утре навлизате в дългосрочен период на засилени контакти и участие в различни обществени проекти.


ТЕЛЕЦ

По течението

 

Във вторник ви липсва настроение за работа. Будите се омърлушени, а първата чаша с кафе не е способна да ви мотивира за действие. Оставете нещата на самотек. Днес не се насилвайте. Имате нужда от един ден, в който да се освободите от напрежението и да действате според вътрешните си убеждения. Е, имате го.


БЛИЗНАЦИ

Прекрасен период

 

Вторник е денят, в който показвате на всички своите позитивни мисли и емоции. Нагласата ви е положителна и подхождате към всеки възникнал проблем мъдро и с нужното търпение. Предстои ви добър период, а днес не пропускайте да изкажете мнението си без страх, че то може и да не бъде прието от всички.


РАК

Сериозни действия

 

Във вторник плановете ви са сериозни, а намеренията – дългосрочни. Днес не обръщате толкова внимание на слънчевото време, зелените и цъфтящи дървета. Романтиката остава някак встрани. На преден план изникват важните дела и професионалната ви заетост. Предусещате шанс да подобрите постъпленията в банковите си сметки.


ЛЪВ

Приходи

 

Движението на Луната в Овен е причина да се чувствате добре. Уверени сте във всичко, правите. Днес ще осъществите важни емоционални промени. Ще погледнете на света от съвсем друг ъгъл. Ще видите, че няма защо да се ядосвате за дреболии. Очаквайте приходи от неочаквани сделки.


ДЕВА

Умора

 

Уморени сте и днес трудно можете да се заемете с активна работа. Никой не иска от вас да предприемате действия, а по-скоро да довършите всичко онова, с което вече сте се заели. Помислете за промяна в биологичния си режим. Хранете се по-здравословно, разхождайте се повече и си лягайте навреме, за да се наспивате.


ВЕЗНИ

Напрежение

 

Чувствате вътрешно напрежение. Недоволни сте от някои неща, които се случват около вас. Имате нужда да споделите притесненията си, но няма с кого. Днес не осъществявайте делови разговори, защото едва ли ще уговорите нещо в своя полза. По-скоро ще отблъснете партньорите с арогантно поведение и напрегнатост.


СКОРПИОН

Нещо различно

 

Имате нужда да разчупите границите. Да попаднете в ситуации, които ви вадят извън зоната на комфорт. Днес избягвайте рутинните ангажименти. Отидете на работа по различен от традиционния път. Започнете деня си по нов начин. Направете нещо, с което да запомните, че този вторник е различен от всички останали дни.


СТРЕЛЕЦ

Вървите към промени

 

Отърсете се от излишното напрежение и преглътнете някои негативни мисли, които напоследък тровят нервите ви. Имате нужда от разнообразие, от промени и раздвижване на пластовете в ежедневието ви. Ще се случат, само е нужно търпение. Днес не предприемайте безразсъдни действия. Бъдете мъдри в мислите и изказванията си.


КОЗИРОГ

Перспективи

 

За вас стартира благоприятен период за професионалното и най-вече материалното ви развитие. Бъдете търпеливи. Нещата няма да се случат изведнъж, а постепенно. Днес стегнете плановете си за месец напред. Набележете действията, които трябва да предприемете. Съвсем скоро ще се радвате на добри постъпления в сметката си.


ВОДОЛЕЙ

По-добър период

 

Днес приказвате много, но хората сякаш не ви отразяват и не ви чуват, каквото и да говорите. Отдайте се на ангажименти и работа, които не изискват поемането на големи отговорности. От утре за вас стартира доста по-благоприятен период, който ще трае около месец. Ще му се насладите изцяло.


РИБИ

Мислете рационално

 

Във вторник обърнете по-голямо внимание на емоционалното си състояние и не се поддавайте на излишни страсти. Денят е благоприятен, но изисква да мислите рационално и да вземате безпристрастни решения. Ще се подобри финансовото ви състояние благодарение на вашата усърдна работа.


Хороскоп за родените на 13.06. – Честит рожден ден!

Не се страхувайте през следващата една година да предприемете промени в живота си и така да го наредите по начина, по който вие си го представяте.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *