Любопитно

Ващият хороскоп за петък и почивните дни /9-11 юни/

В петък ще сме болезнено откровени, утре е добре да се разплатим с длъжници

 

В петък Луната преминава от Водолей в Риби, а напрегнатите й аспекти с Меркурий и Уран биха ни провокирали да изкажем своето лично мнение, независимо дали някой е несъгласен с него. В спора, както е известно, се ражда истината, и днешният ден подтиква тъкмо такива изблици. В събота настъпва фаза – последна четвърт. Можете да разрешите финансови въпроси, да се издължите или на вас да се издължат хора, на които сте услужили. Добре се отразява работата със земя, така че излезте навън, в двора си или на балкона. Засадете растение. В неделя Луната е в съвпад с Нептун. Възможно е думи на ваши близки хора да ви разчувстват и вдъхновят да направите сериозна крачка в живота си до седмици. Благоприятен ден за разговори с по-възрастни, за съветване и търсене на подкрепа.


ОВЕН

Животът се променя

 

9 юни. Чувствате силно вътрешно напрежение, което ви кара да сте по-импулсивни от обикновено. Днес трудно се говори с вас, а има хора, чиято цел е да изяснят взаимоотношенията си с вас. Оставете ги да говорят, не ги прекъсвайте постоянно.

10 юни. Ниските нива на енергия днес не са провокирани от настинка или грип, а от нежеланието ви да приемете определени обстоятелства в живота си. Не приемате, че ежедневието ви е вече променено и вие няма какво да направите друго, освен да го приемете.

11 юни. В неделя вашата чувствителност е завишена, но това ви прави особено симпатични. Притеснявате се за различни неща, на които не можете да влияете. Притеснени сте и за ваши близки хора, без да имате повод за това. Днес сте добри, любвеобилни и много щастливи.


ТЕЛЕЦ

Нужда от чист въздух

 

9 юни. Днес е възможно да сте по-разговорливи от обикновеното, но невинаги ще попадате на хора, които са на вашето мнение. Е, ще се спречквате тук-там, но пък в спора ще се ражда истината и така ще изясните взаимоотношения. Денят е благоприятен за деловодна работа.

10 юни. От дълго време чакате по-летни температури и повече слънчева светлина. Дори и да не е ясно небето през цялата събота, вие ще се стремите да сте повече часове навън. Радвайте се на всеки миг, прекаран на слънце.

11 юни. И в неделя вашето желание е да сте максимално време навън, на чист въздух. Занимавайте се с това, което е заложено в характеристиката на зодиакалния ви знак – засадете растение, обработете цветята и растенията на балкона или в градината. Ще се почувствате заредени с енергия.


БЛИЗНАЦИ

Много работа

 

9 юни. Гоненето на крайни срокове, които наближават, както и останалото напрежение в службата са причина днес да се чувствате като кибрит, готов да бъде запален от най-малката искра. Внимавайте, давайте си и малко спокойствие, защото това не е полезно за здравето ви.

10 юни. Не е изключено и в почивните дни да се наложи да поработите, за да наваксате някои свои пропуски, но така ще си осигурите повече спокойствие и сигурност в следващата работна седмица.

11 юни. В неделя, независимо дали ще посетите офиса, или ще почивате, отделете повече време за разходка на чист въздух и слънчева светлина. Това ще се отрази добре на здравето, нервите и настроението ви. Пробвайте да тичате в парка.


РАК

Избягвайте караниците

 

9 юни. Ще ви се прииска да спорите с хората около себе си, просто за да поддържате нивата си на адреналин по-високи от обичайното. Лошото е, че вечерта ще се почувствате огорчени и това може да навреди на нервното и емоционалното ви здраве. В такъв случай е редно да предпочете хармонията пред адреналина.

10 юни. Нивата на адреналин, за които стана дума вчера, можете да си набавите и чрез положителни емоции. Такива си доставете през уикенда чрез пътуване, вършене на любими дейности, отдаване на хобито си.

11 юни. В неделя ще се почувствате по-добре, ако се обадите на стар приятел, с когото не сте се виждали от години. Разговорът с него ще ви разведри, а и ще научите много неща за живота му, докато не сте били в контакт.


ЛЪВ

Нужда от почивка

 

9 юни. От една страна, Венера вече се движи във вашия знак и ви зарежда с положителна енергия и късмет, но от друга, вие не можете да се зарадвате, защото все искате повече и повече. Днес се радвайте на най-малките неща, за да сте щастливи и доволни.

10 юни. Нивата ви на енергия спадат през уикенда. Имате нужда да си отпочинете и това при вас се получава по един-единствен начин – чрез сън. Наспете се добре днес, за да имате сили.

11 юни. В неделя не пропускайте възможността да се разходите сред природата, ако ваши приятели ви поканят да отидете с тях на излет. Не си търсете оправдания като липса на време, много къщна работа. Просто тръгнете и разпуснете.


ДЕВА

Пълноценен уикенд

 

9 юни. Ще осъществите важни срещи с деловите си партньори. Не се притеснявайте, ако сте на различни мнения. Точно в това се крие и разковничето да доближите гледните си точки и да вземате по-правилни решения.

10 юни. В събота ще уредите важни обстоятелства около финансовото си състояние за целия месец юни. Или някой ще ви се издължи, или вие ще пренаредите разходите си така, че да имате средства за всичко, което желаете да си купите през месеца.

11 юни. В неделя ви чакат добри новини в семейството. Вашите близки ще ви помогнат да се почувствате щастливи и доволни за това, че сте заедно. Очаквайте хармония, разбирателство и един наистина пълноценен ден.


ВЕЗНИ

Душевно оздравяване

 

9 юни. Чувствате се изнервени от ежедневието, в което се намирате, но няма какво да направите. Или трябва да приемете живота такъв, какъвто е, или ще продължите да се ядосвате, а така рушите само и единствено собственото си здраве. Вие решете.

10 юни. В събота е време да започнете да мислите по-задълбочено за здравето си. Имате нужда да се успокоите, да приемете определени обстоятелства и да продължите напред. Спортувайте – спортът днес и утре ще ви се отрази много добре.

11 юни. В неделя пробвайте да засадите цвете или растение, което ще даде своите плодове – за очите и душата, ако е цвете, или пък за тялото ви, ако е ядливо. Това също е част от вашата оздравителна програма, която тече от няколко дни.


СКОРПИОН

Научете се да се отпускате

 

9 юни. В петък ви чакат приятелски срещи, които ще направят деня ви позитивен и изпълнен с приятни моменти. На работа обаче се оказва, че сте допуснали грешка по невнимание преди месец. Сега нещата изплуват на повърхността, а стресът ви никак не е малък.

10 юни. В събота се отпуснете и се отърсете от напрежението. Имате нужда да подобрите начина си на живот. Помислете как да отделяте повече време за приятни занимания и хоби. Само с работа психиката ви няма как да е в отлична кондиция.

11 юни. Ще ви зарадва новина, свързана с вашето семейство. Имате нужда да споделите на приятелите си за нея. Внимавайте да не предизвикате завист. Добре преценете с кого говорите.


СТРЕЛЕЦ

Време с близките

 

9 юни. Приключвате една доста напрегната и натоварена седмица, в която вие често бяхте в центъра на всички събития. Днес се чувствате изнервени и без настроение, дори с желание да вгорчите настроението на другите. Ще успеете, но едва ли ще останете доволни от това.

10 юни. Обърнете повече внимание на дома и семейството си през този уикенд. Ще имате нужда да постоите повече време вкъщи, да обърнете внимание на дома, балкона, градината си. Пътуванията също ще ви заредят с енергия, но от друга страна – и ще ви изморят допълнително.

11 юни. В неделя се чувствате отлично, особено ако прекарате повече време навън, сред природата. Засадете цвете, погрижете се за растенията вкъщи и в градината. Работата със земя и растения ще ви даде силна енергия.


КОЗИРОГ

Радвайте се на живота

 

9 юни. Хабете енергия за разговори, които наистина си заслужават да бъдат извършени, а не такива, в които безсмислено ще доказвате своето мнение. Днешният ден е позитивен, а вечерта излезте с приятели, за да разпуснете след уморителната работна седмица.

10 юни. Очаква ви по-натоварен уикенд откъм пътувания, събития и срещи, но това няма как да ви учудва. Намирате се в период, в който искате да опитате всичко и да бъдете навсякъде. Ще ви се получи.

11 юни. Неделята е заредена с добро настроение и положителни емоции, а едно неочаквано пътуване може да ви отведе на място, което ви зарежда с енергия. Усмихвайте се и се радвайте на живота.


ВОДОЛЕЙ

На пазар за дрехи

 

9 юни. Ще се ядосате, защото с вас ще постъпят некоректно от финансова гледна точка, без да има какво да направите и как да се защитите. Понякога се случва да сте подвластни на лоши обстоятелства. Преглътнете и подминете, няма какво да направите.

10 юни. През този уикенд можете да посетите пазар и магазини, от които да подновите гардероба си за идващото лято. Дрехите, които си закупите днес, ще носите с удоволствие и самочувствие.

11 юни. В неделя не бързайте. Нищо не е толкова спешно и нищо не може да развали спокойствието, което чувствате в момента. Насладете се на мига, на безвремието и на възможността за безгрижие.


РИБИ

Ревизия на обноските

 

9 юни. Ще изгубите ценни минути, за да спорите и да изяснявате своята гледна точка, без това да е полезно с нищо. Вашият ентусиазъм да докажете правотата си е голям, но и да го направите, с нищо не можете да промените мисленето на хората отсреща.

10 юни. Усещате, че се намирате в нов период. Отваряте нова страница, която ще разкрие пред вас много нови възможности за развитие и промени в личен план. Днешната събота е щастлива.

11 юни. Неделният ден се оказва натоварен за вас. Имате много лични дела, които трябва да свършите, а денят е само един. Само от вашата организираност зависи дали ще се справите, или не. Пък и дори да не се справите  не е фатално и не би било повод за притеснение.


Хороскоп за родените на 9 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате шанса да осъществите повече пътувания и срещи с хора на далечни разстояния. Това ще ви е от полза, особено ако се занимавате с частен бизнес и търсите възможност за разширение и разгръщане.

 

Хороскоп за родените на 10 юни – Честит рожден ден!

За вас следващата една година няма да предложи кой знае какви възможности и промени, но пък ще ви насърчи, ако трябва да приключите някои вече започнати в миналото дела. Проявявайте повече търпение и не упорствайте, ако видите, че нещо не върви.

 

Хороскоп за родените на 11 юни – Честит рожден ден!

Научете се да приемате това, което се случва около вас в следващата една година, защото тръгнете ли да го променяте или винаги да се противопоставяте, ще загубите много енергия, а резултатите ще бъдат нулеви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *