Любопитно

Вашият хороскоп за 29 юни, четвъртък

Луната е в Скорпион, а опозицията й с Юпитер подтиква да се заемаме с непосилни задачи. Да преувеличаваме възможностите си, представяйки се пред другите за хора, каквито бихме искали да бъдем, а не за такива, каквито сме в действителност.


ОВЕН

Излишна работа

 

Днес разполагате с късмет и шанс да приключите много изостанала работа до обедната почивка. Радвате се и на подкрепа от страна на колегите и партньорите, от които зависите. В следобедните часове се пуснете по течението. Не се залавяйте с дела, които не можете да свършите в срок. Не се надскачайте.


ТЕЛЕЦ

Пожелайте си нещо

 

Бъдете внимателни, защото сте склонни да вземате разностранни решения, не всички от които ще бъдат ползотворни. Стабилизира се здравословното ви състояние и най-накрая излизате от периода на лош късмет, който ви беше „натиснал“ в последно време. Пожелайте си нещо хубаво и продължете напред.


БЛИЗНАЦИ

Потиснати сте

 

Чувствате се потиснати и поради тази причина често ще се затваряте в себе си, или обратното – ще бъдете крайно агресивни, искайки на всяка цена да наложите мнението си над останалите. Владейте емоцията. Сега имате нужда от малко повече спокойствие. Избягвайте да се залавяте с работа, свързана с гонене на срокове.


РАК

Без отклоняване

 

В четвъртък опитайте да вървите по план и да не се отделяте от предварителните си разчети с времето. Склонни сте да вмъквате по някой малък ангажимент между основните, но не си давате сметка, че един от тези малки ангажименти ще размести графика ви необратимо и целият ден ще тръгне с краката нагоре.


ЛЪВ

Не вземайте заеми

 

Избягвайте да говорите за пари, финанси, кредити, имуществени заеми. Днес сте склонни да преувеличите възможностите си и да вземете по-голям заем, отколкото можете регулярно да изплащате в бъдеще. Последствията ще са ясни – проблеми с плащанията, нередовност и излишни главоболия.


ДЕВА

Продължете напред

 

И вие не би следвало да се инатите през този ден. Ако нещо ви се случва, то това е, защото така трябва да стане. Невинаги можете да контролирате изцяло съдбата си. Просто приемете някои обстоятелства като даденост и продължете напред. Използвайте силата си, за да преодолеете кризата в личния живот.


ВЕЗНИ

Овладейте се

 

В четвъртък сте прекалено чувствителни и нервни, но денят ви дава възможност да овладеете излишната емоция и да продължите напред – стига вие да искате. Концентрирайте ангажиментите си в сутрешните часове и не пропускайте тогава да свършите по-важната част от тях.


СКОРПИОН

Не се ядосвайте

 

В четвъртък сутрин ще бъдете уравновесени и решени да свършите всичко, което започнахте в предишните няколко дни. До обяд ще имате тази възможност. В следобедните часове ще ви подхванат финансови проблеми за разрешаване. Не се ядосвайте и не натрупвайте излишно напрежение, за да не си го изкарате в семейството вечерта.


СТРЕЛЕЦ

Празни обещания

 

Ще бъдете зарадвани от предложение, обвързано с обещания за финансови приходи. Усмивката ви грейва на лицата, но и през ум не ви минава, че това може да бъде поредната уловка. Поредното преувеличено обещание, което така или иначе няма да бъде изпълнено изцяло.


КОЗИРОГ

Леко и лежерно

 

В четвъртък сте настроени хумористично, шегаджийски подхвърляте някои реплики спрямо хората наоколо. Това не е най-активният ден от седмицата и от вас не се иска да действате или да бъдете особено съсредоточени. Това е и причината днес да прекарате работния си делник в приказки и престой в социалните мрежи.


ВОДОЛЕЙ

Изгонете старото

 

Днес сте енергични и разполагате с всички шансове да преодолеете напрежението и да продължите напред. Намирате се пред прага на нов период, но за да прекрачите в него, е добре да се отърсите от всички ненужни и затормозяващи ви познанства. С изоставяне на старото днес и утре съвсем скоро в живота ви ще се роди нещо ново.


РИБИ

Отказвайте

 

И днес сте затрупани с ангажименти, но ако не ги приключите до ранния следобед, определено графикът ви ще бъде препълнен и през следващите няколко дни. Не се съгласявайте да вмествате по някоя мъничка задачка измежду основните си, защото не можете да си направите сметка колко време ще ви отнеме тя.


Хороскоп за родените на 29.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година вземайте толкова работа, колкото можете да свършите в нормалните си работни дни. Не поемайте извънредни ангажименти, защото те могат да ви костват много безсънни нощи и надпревара с времето.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *