Любопитно

Хороскоп за 29 май

Луната преминава от Дева във Везни, а часовете от 12.45 ч. до 17.50 ч. не са особено активни и благоприятни за важни действия. Тогава по-скоро довършете нещо започнато или свършете традиционна, рутинна работа. Не е изключено днес да се окаже, че не знаете нещо важно в сферата, в която работите. Потърсете начин да го научите възможно най-бързо.

 

ОВЕН

Несигурност

 

Ще сте нервни поради факта, че трябва да свършите работа, за която не се чувствате особено добре теоретично или практически подготвени. Страх ви е да не се изложите пред колектива и ръководството. Няма нищо лошо в това да си признаете, че не знаете нещо. Все ще се намери някой, който да ви помогне.

 

ТЕЛЕЦ

Не започвайте нищо

 

Изпитвате несигурност днес, но я прикривате умело чрез усмивка и добро настроение така, че никой да не разбере за вашите страхове. Когато ви се наложи да предприемете нещо ново, вие излизате с желание и хъс, независимо дали сте подготвени, или не. По-добре днес не започвайте нищо, за да не си навлечете сериозни проблеми.

 

БЛИЗНАЦИ

Вътрешни противоречия

 

Чувствате се засегнати от дума, която ваш близък ви е казал по време на почивните дни. Това дава отражение и върху днешния понеделник. Не сте ефективни и уверени. Вашите колеги също забелязват, че нещо не е наред, но са тактични и няма да ви попитат за подробности. Преодолейте вътрешните си противоречия.

 

РАК

Помагате

 

В понеделник ще обучавате колектива си на неща, които знаете и можете само вие. Не се оплаквайте, че вашата работа изостава. След време и вие ще се нуждаете от подкрепа и знания, които някой друг ще ви даде. Днешният ден не е пропилян за никого. Чака ви любов и приятна изненада вкъщи, като се приберете от работа.

 

ЛЪВ

Работите за пари

 

Днес сте силни, мотивирани и дейни. Но някак пресявате ангажиментите си и ще обърнете внимание по-скоро на онези от тях, които биха ви донесли бързи и моментни печалби. Сега доходите за вас са най-важният фактор за работа. В сферата на личния живот ви чака хармония и разбирателство.

 

ДЕВА

Запазете сили

 

Днес се чувствате прекрасно. Будите се с идеята да свършите много работа, около която организирате и цялото си ежедневие. Внимавайте, защото резките промени във времето генерират физическа умора, която вече сте акумулирали. Запазете си сили и за следващите дни от седмицата.

 

ВЕЗНИ

Не си го слагайте

 

Ще преживеете един не чак толкова лек ден. В сутрешните часове ще се окаже, че сте допуснали сериозна грешка поради липса на знание и смелост да свършите нещо въпреки незнанието. Това сериозно ще накърни вашето самочувствие. Случва се. Не бива да го превръщате в повод за емоционални драми.

 

СКОРПИОН

Справяте се

 

Ще си набележите задачи, които да свършите днес, но все ще се откриват нови ангажименти, които са с приоритет. Е, дори и да не успеете да изпълните своята предварителна програма, понеделник се очертава да е успешен и благоприятен ден. Върнете се по-рано вкъщи и си легнете навреме. Нуждаете се от сън.

 

СТРЕЛЕЦ

Преборете страха

 

В прекрасно настроение сте, но чувствате страх да направите онези промени, които си мислите, че ще ви осигурят по-добър живот. Точно това често ще е причината за вътрешното ви недоволство. Имате късмет и можете да го използвате. В службата бъдете стриктни. Започнете ли нещо, свършете го в рамките на деня.

 

КОЗИРОГ

По-затворени

 

Не е изключено днес да сте по-затворени в себе си и да не търсите комуникацията с другите, въпреки че за целите на работата ви ще се налага да общувате с колегите и ръководството. Не забравяйте че часовете следобед са по-ниско ефективни и тогава не бива да предприемате важни действия.

 

ВОДОЛЕЙ

Изоставате

 

Възможно е да сложите проблемите от личния си живот на преден план днес и това да ви коства сериозно изоставане от задачите ви в службата. Разсеяни сте и често пропускате срокове, защото мислите емоционално, а не действате с разум. Има и такива дни, но истината е, че днес няма да успеете да свършите нищо.

 

РИБИ

Без важни решения

 

В понеделник вие сте тихи, мълчаливи и примирени. Не разговаряте, ако някой не ви попита нещо. Правите впечатление, че сте разсърдени на колегите си, но това не е така. Просто в момента преживявате различни вътрешни противоречия, които заемат центъра на вашите мисли. Разсеяни сте. Не вземайте важни решения.

 

Хороскоп за родените на 29.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година вие ще осъзнаете нуждата от това да научите нещо ново в живота си, да поемете по нов интелектуален път или просто да се занимавате с нещо странично, което да ви носи емоционално и духовно удовлетворение.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *