Любопитно

Хороскоп за 2 май

Луната преминава във Везни, а тригонът й с Плутон ни прави силни и решителни, заредени с енергия след тридневната ваканция около 1 май. Все пак внимавайте да не прекрачите разрешени и установени граници и принципи, с което да ядосате или подразните хората около себе си.


ОВЕН

Справяте се отлично

 

В първия следпразничен ден вие сте заредени с енергия. Готови сте да се заемете с деловодна работа, която изоставихте в последната една седмица. Ще се справите блестящо, ако ви предстоят разговори и обсъждания на по-важни въпроси. Единственото предупреждение е да не подписвате договори.


ТЕЛЕЦ

Екзотични идеи

 

Вашите намерения днес са свързани изцяло с благото на колектива и хората, с които работите. Искате да улесните общата си работа и да установите нови принципи и идеи, които се струват екзотични на другите. Затова и не следва да очаквате да се възприемат с отворени обятия.


БЛИЗНАЦИ

Не му е времето

 

Иска ви се почивката да продължи поне с още един ден. Днес сте настроени авантюристично и без да му мислите, се впускате в поредното професионално предизвикателство. Не си давате сметка, че сега е неподходящо време за атака и може би ще сгрешите. Но нищо, ще паднете, ще станете, след което ще се изтупате и продължите.


РАК

Ще се справите

 

Ще се занимавате със семейни проблеми, които блокират днешния ден изцяло. Не ви остава време за служебните ангажименти, които също изостанаха от миналата седмица. Без стрес и паника! Ще се справите с всичко, но в продължение на няколко дни, а не само на днешния.


ЛЪВ

Вие сте си виновни

 

Непълноценната почивка, която ви предложиха трите празнични дни, както и насъбрали се малки финансови проблеми, са причина днес да сте в лошо настроение и да си го изкарвате на всички около себе си. Поведението ви невинаги е приятно и това може да накара хората да ви отбягват.


ДЕВА

Пазете се от грешки

 

Във вторник ще се занимавате с разни финансови въпроси, които не на всички вас са приятни и представляват любима работа. Но в началото на месеца е така. Обърнете повече внимание на детайлите, защото днес сте разсеяни като за първи следпразничен ден и е възможно да допуснете грешка.


ВЕЗНИ

Много работа

 

Стегнете се. Във вторник имате доста задачи, които трябва да бъдат свършени единствено от вас. Няма как да ги разпределите между колеги или роднини. Напрежението ви е голямо, но и удовлетворението от добре свършената работа също си заслужава. Вечерта излезте с приятели на по чашка.


СКОРПИОН

Лека-полека

 

И на вас, както и на други знаци от зодиака, ви се иска почивните дни да продължат поне с още един. Трудно се събуждате и няма да ви стигне едно кафе, за да влезете в енергиен ритъм за служебните си ангажименти. Е, ще го карате полека-полека. Но и без това нямате нещо спешно за вършене…


СТРЕЛЕЦ

Душата на екипа

 

Днес вие сте бърборковците на офиса. Колкото и човек да се опитва да ви игнорира, няма как да се получи. Вие завладявате пространството със своите шеги, закачки и увлекателни истории. Няма да свършите много работа, но пък ще направите някои от своите колеги щастливи и доволни, че са около вас.


КОЗИРОГ

Доста работа

 

Като за първи работен ден от месец май, вторник ще ви затрупа с неочаквани ангажименти, на които трябва да намерите незабавно решение. Не се учудвайте, ако днес сте по-мълчаливи от друг път. Просто следите внимателно програмата си и гледате да не изпуснете нещо.


ВОДОЛЕЙ

Леко и лежерно

 

Заредени сте с магнетизъм и добро настроение във вторник. Няма да бъдете затрупани с ангажименти, защото вие успяхте да довършите всичко изостанало още в края на миналата седмица. И ще навлезете бавно, лека-полека в новия месец и в режима на почивно-празнични дни.


РИБИ

Лошо настроение

 

Започвате седмицата с лошо настроение. Ще ви го развалят още в първите минути на работния ден, защото всички колеги около вас са напрегнати. Усеща се във въздуха да витае напрежение, което няма как да не даде отражение върху работата ви. Предпазвайте се от грешки.


Хороскоп за родените на 02.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година попийте от натрупания ваш опит през годините, както и от опита на ваши близки, роднини, приятели и колеги. Това ще ви предпази от много грешки и неволи.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *