Любопитно

Хороскоп за 11 май: Предстои нервен ден за Овните, Близнаците да си вземат поука

Луната преминава във Водолей. Опитайте да приемете странностите на хората около себе си, или ако това е непосилна задача, просто променете средата си на живот. Сега е подходящото време за реорганизация в социален план. Хората с по-лабилна психика днес не бива да вземат важни решения, колебанията им са по-големи от обикновено.


ОВЕН

Нервен ден

 

Затрупани сте от ангажименти, които не можете да отхвърлите до края на деня. Организирайте се и свършете максимално много работа до обяд, а в следобеда не подемайте нищо ново. Център на внимание сте. Знаете, че това ви носи както плюсове, така и минуси. Ако е възможно, гледайте да не биете толкова много на очи.


ТЕЛЕЦ

Изпълнявате плана

 

Справяте се перфектно на работното място, както винаги. Свършете работата си рано, без да се отклонявате в излишни разговори, клюки и обсъждане на неща, несвързани с вашата дейност. Отложете това за следобеда. Но дотогава работете усърдно и ще постигнете плана, който си бяхте набелязали в началото на седмицата.


БЛИЗНАЦИ

Вземате си поука

 

Емоционални сте и често забравяте границата на разумност, когато говорите, обещавате и вземате решения. Днес си вадите поука от старите грешки, но това не е гаранция, че няма да ги повторите още на момента. Имате склонността да признавате прегрешенията си, внушавайки си, че самото признание ще ви спаси от повторното им допускане.


РАК

Добро настроение

 

Силни и енергични сте, с това е белязан днешният ден. Още сутринта се будите в добро настроение, а кондицията ви също е на високо ниво. Концентрирайте се върху важните за деня дела. В следобеда не позволявайте на каквото и да било обстоятелство да ви въздейства върху емоциите и нагласите.


ЛЪВ

Вие сте си виновни

 

Днес по-добре не вземайте решения, а с колегите и партньорите бъдете делови, без да разваляте взаимоотношенията си. Намирате се на кръстопът, пред дилеми и това още повече обърква мислите ви. В четвъртък трудностите преобладават и те са предизвикани от някои безотговорни действия, които направихте в последните седмици.


ДЕВА

Без разправии

 

Емоциите днес ви идват в повече. Налага се да ги владеете и да преглъщате някои негативни мисли, свързани с общуването ви с колегите. Не го ли направите, ще избухне скандал, който ще загуби времето ви до последната минутка. В семейството това е хубав ден, защото вечерта ви носи шанс за хармонизиране на взаимоотношенията.


ВЕЗНИ

Кроите бъдещето си

 

В желанието си да направите някои бързи промени, сякаш гоните последния влак, днес можете да вземете погрешни решения. Въпреки всичко, вие сте отговорни и ще застанете зад решенията си, колкото и грешни да са те. Обърнете внимание на идеите си, на плановете. Денят е благоприятен за кроене на бъдещето, а не за активни действия.


СКОРПИОН

Затворете врата

 

Очаква ви финансова стабилност, която няма как да не се отрази добре върху настроението ви. Мнозина днес получават пари, а други – обещания за по-добри доходи в бъдеще. В службата насрочете повечето задачи за сутрешните часове и за ранния следобед. Вечерта се отдайте на заслужена почивка. Затворете една врата в емоционалния си живот.


СТРЕЛЕЦ

Позитивен ден

 

Четвъртък е благоприятен и позитивен за вас. Може да ви донесе някои трудности, които е добре да преодолеете до ранния следобед. Не отлагайте нищо за края на работния ден, защото ще остане недовършено завинаги. Движението на Луната във Водолей е причината днес да направите сериозна преценка на приятелския си кръг. И важна чистка след това.


КОЗИРОГ

Неувереност

 

Желанието да постигнете стабилност на всяка цена е причина днес да търсите опора и утеха в хората, които ви дават смелост, независимо дали са искрени, или не. Амбициите ви не са толкова големи заради ниска самооценка, която е нереална. Имате нужда от повече самочувствие, което ще ви даде и повече самоувереност.


ВОДОЛЕЙ

Промени

 

Ситуациите около вас се сменят ежеминутно. Денят е активен, но и доста ползотворен. Използвайте това, че Луната се движи в знака ви за нови мечти и амбиции. Реновирайте начина си на мислене. До края на този ден можете да завършвате стари дела, да затваряте забравени врати. От утре ви чака едно ново начало.


РИБИ

Насаме със себе си

 

Желанието ви е да се скриете от хората, без да общувате с никого. Обръщате се към себе си, към своето вътрешно Аз. Ето защо е добре да бъдете оставени на мира и никой да не ви закача с излишни въпроси. Скоро това време ще отмине и отново ще се превърнете в същите усмихнати и отзивчиви същества. Днес ви е нужно спокойствие.


Хороскоп за родените на 11.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще се научите да разбирате живота, който живеете, по друг начин. Да мислите и действате различно от обичайното. Това е момент на прелом при вас и вие много ще се промените, а и ще промените голяма част от своя живот. И то за добро.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *