Любопитно

Вашият хороскоп за периода 4-8 май

Събота е подходящ момент да скъсаме с хора, които ни натоварват, в неделя настроението става жизнерадостно

 

 

В четвъртък Луната преминава от Везни в Скорпион, а опозицията й с Юпитер предупреждава за склонност да преувеличаваме във всяко житейско направление. Захващайте се с работа, която сте в състояние да свършите през работните дни, за да не се налага да работите и в почивните. В петък Луната е в опозиция с Меркурий. Ще ни дразни всичко и всеки, който не е на нашето мнение. Късно вечерта настъпва пълнолуние в Скорпион. В празничния съботен ден сме изцяло под влиянието на пълнолунието в Скорпион – един прекрасен момент да се решите на раздяла с хора, с които вече не можете да се търпите взаимно. А и не е нужно да си го причинявате. В неделя Луната преминава в Стрелец и ни дарява с жизнерадостно настроение, но е възможно да се разтревожим за свои близки, които в последно време са с по-крехко здраве и се нуждаят от грижи. В понеделник, поредния почивен ден, Луната и Нептун са в квадратура. Не вярвайте на фантазиите на определени хора, които искат да ви манипулират, като ви внушат, че са слаби и уязвими и не могат да спечелят подкрепата ви по друг начин.


ОВЕН

Спестете си огорченията

 

4 май. Ще усетите, че не всички около вас са искрени и добронамерени, както ви се струват на пръв поглед. Възможно е да преувеличите в доверието си спрямо човек, на който много държите.

5 май. Често ще влизате в спорове с колеги и приятели по теми, на които те не са на вашето мнение. Причината за проблемите е, че вие искате да наложите себе си, без да проумеете чуждата гледна точка.

6 май. Пълнолунието днес ще ви подскаже за хора, с които е важно да прекратите взаимоотношения, за да се запазите вие, да запазите вашата нервна система. Не се страхувайте да казвате „не“.

7 май. Не е изключено да получите обаждане от далечен роднина, който има нужда от вас и вашата подкрепа. Най-вероятно се отнася за финанси, които трябва да му изпратите в скоро време.

8 май. Вие сте чистосърдечни хора и не вярвате, че някой може да ви манипулира и да извлече изгода от вас. Ето това обаче ще се случи днес. Ще го разберете и ще останете огорчени от своята доверчивост.


ТЕЛЕЦ

Скъсайте връзки

 

4 май. Ще се напрегнете от разговор с човек, който не ви разбира, а и вие също. Освободете се от ангажимента да работите с него, ако ви се налага. Дори и да загубите финансови средства, е по-добре да се откажете.

5 май. Тихичко чакате поредната тридневна почивка около Гергьовден. Това е и причината днес да не се залавяте с ангажименти и да не сте особено активни.

6 май. Пълнолунието днес ви дава право на избор – дали да сте свободни, или зависими. Вие ще го направите по свой собствен начин. Можете да приключите връзките си и с хора, които ви вредят.

7 май. Не е изключено да се решите и да пътувате за остатъка от почивните дни. Посетете забележителности. Изкарайте си хубаво дългия уикенд.

8 май. В понеделник на някои от вас може да се наложи да поработят, поне за малко. Така ще си помогнете, защото седмицата, която предстои за вас, е запълнена с ангажименти и важни дела, от които зависи целият месец май.


БЛИЗНАЦИ

Шанс за необвързаните

 

4 май. Днес е възможно да усетите, че не всички около вас са искрени и добронамерени, каквито ви се струват на пръв поглед. Ще разберете, че хора, които са ви се усмихвали, всъщност са ви кроили шапката.

5 май. Иска ви се максимално бързо да приключи днешният ден, за да дойде поредната тридневна почивка около Гергьовден. Приберете се по-рано вкъщи и бъдете със семейството си.

6 май. Пълнолунието в събота ще ви помогне да подредите мислите си относно своя личен свят и живот. Необвързаните имат шанса да срещнат подходяща половинка.

7 май. В неделя ви се иска да разнообразите ежедневието си със срещи или пътувания, но нямате сили за това. Не се чувствате физически активни. Починете си. Наваксайте си сън.

8 май. В понеделник сте доста тънкообидни и е възможно да не разберете, че ваши любими хора искат само да се пошегуват с вас. Веднага отвръщате с нападка.


РАК

Проявявате капризи

 

4 май. Чувствате нерви и напрежение в днешния ден, без видимо обяснима причина. Вашите близки също се напрягат покрай капризите ви, мнозина от тях ще ви попитат какво ви е. И вие няма как да им обясните.

5 май. В поредния предпразничен ден сте напрегнати до краен предел. Причината е, че имате да свършите толкова много неща, а времето сякаш въобще не ви стига.

6 май. В събота се чувствате без особени сили и в лошо здравословно състояние. Не си внушавайте болести. Неразположението ви е предизвикано от настъпилото пълнолуние.

7 май. И днес сте капризни и търсещи причина да се заядете със своите близки, най-вече с половинката. Внимавайте в думите си, за да не се налага да се извинявате след това.

8 май. В понеделник е възможно да поработите за няколко часа, особено ако се занимавате с частна дейност. Това е най-добрият ден да се видите с партньори и хора, с които можете да работите заедно занапред.


ЛЪВ

Избягвайте спречкванията

 

4 май. Не се учудвайте, ако днес ваш приятел ви потърси, като ви каже, че ще ви е интересен разговорът. Каквото и да ви разправя, става дума за пари и е твърде вероятно да ви поиска сума назаем.

5 май. В петъчния предпразничен ден не сте от най-работливите. Възможно е да ви направят забележка за това, че не вършите работата си подобаващо, което ще ви подразни и ядоса.

6 май. В събота, деня на пълнолунието, вие сте без сили и енергия. Имате нужда да поговорите с някого, но не намирате правилния човек. Никак не се чувствате удобно в кожата си днес.

7 май. В неделя сте забързани, но нищо не ви спори. Сякаш вървите с превръзка на лицето, без да знаете накъде отивате и защо правите каквото и да било. Има и такива дни.

8 май. В понеделник, въпреки че денят е почивен, можете да посетите офиса си за няколко часа. Ще бъдете далеч по-продуктивни, отколкото в следващите работни дни.


ДЕВА

Бъдете по-активни

 

4 май. Неочакван разговор с човек, когото познавате от години, може да промени изцяло мирогледа ви относно ваша житейска гледна точка. Днес си вземайте поука от грешките си, както и от грешките на ваши близки.

5 май. Работите съвестно, като желанието ви е да свършите колкото се може повече работа, за да не ви остава недовършена задача за идната седмица.

6 май. В събота настъпва пълнолуние, което ще ви покаже верния път към щастливия живот. Е, разбира се, че трябва да се простите с някои свои любими рутинни навици, но всичко си има цена.

7 май. Неделният ден може да не протече според вашите предварителни планове. Нещо внезапно ще се обърка и това може да ви коства доста ядове. Приемете случващото се.

8 май. В понеделник се движете повече, бъдете активни и енергични. Така ще успеете да балансирате и емоциите си, и физическото неразположение, което имахте в последно време.


ВЕЗНИ

Важни решения

 

4 май. Не пренебрегвайте съветите на ваши близки приятели, които днес ви мислят най-доброто, дори и казаното от тях да не ви се хареса изцяло.

5 май. Ще се наложи да направите услуга на приятели или близки роднини, които в момента са в нужда. Отзовете се, защото вие можете да им помогнете.

6 май. В събота настъпва пълнолуние, чиято цел е да промени начина ви на живот и съжителство в семейството. Можете да поговорите с близките си и да подобрите взаимоотношенията си. Вземете важни решения за едно по-добро бъдеще.

7 май. В неделя сте в отлично настроение и ще отдадете деня на приятни срещи и разговори. Не сте ефективни вкъщи, ако искате да вършите къщната си работа. Оставете я за утре.

8 май. В понеделник, поредния почивен ден, подредете дома си след празниците и се почувствайте уютно вкъщи. Подгответе се за работа, защото, дори да е кратка следващата работна седмица, тя ще е натоварена за вас.


СКОРПИОН

Внимавайте с промените

 

4 май. Ще се подлъжете по думите на ваш колега или професионален партньор, който ви обещава много привлекателни неща, но на този етап това са само празни приказки. Вие обаче ги приемате за чиста истина.

5 май. Готови сте да направите професионални промени в живота си, които може да се окажат доста непремерени и ненавременни. Чуйте съвета на ваши близки, които в момента ви мислят доброто.

6 май. В събота настъпва пълнолуние във вашия знак и повод да промените част от живота си. Но отново съветът е да го правите премерено и с много разум, защото това, което започнете, няма как да спрете след време, ако видите, че не си струва.

7 май. Неделният ден ви носи спокойствие и радост за това, че сте си вкъщи и утре предстои още един почивен ден. В добро настроение сте. В този ден чувствате удовлетворение от всичко.

8 май. Ще ви изнерви поведението на ваш приятел, който ви е обещал да се видите днес, но не е фиксирал точно време и се налага да го чакате цял ден. По-добре му звъннете още сутринта и се уговорете конкретно.


СТРЕЛЕЦ

Емоционални трансформации

 

4 май. Добре е да набележите по-важните ангажименти, които имате да свършите днес и утре, за да се подготвите за втората поредица от тридневна почивка. Ще ви предложат допълнителни задачи. Приемете, ако мислите, че ще се справите в срок.

5 май. Ще ви бъде напечено не само заради предстоящата тридневна почивка, а и заради задачите, които поехте допълнително. Ще се справите, а и възнаграждението си заслужава.

6 май. В събота настъпващото пълнолуние може да окаже сериозно влияние върху вашето физическо и емоционално състояние. Мнозина от вас ще се почувстват без сили и с болестни симптоми. Ще отшумят още утре.

7 май. В неделя си починете добре. Не спахте много през последната нощ и днес можете да си наваксате, като останете до по-късно в леглото и не бързате заникъде.

8 май. Радвате се, че пред вас има още един почивен ден. Той ще ви помогне да релаксирате, а и да свършите къщните ангажименти, които не успяхте през съботата и неделята.


КОЗИРОГ

Реновиране на контактите

 

4 май. Ядосвате се за дреболии на работното място, които няма как да промените и да контролирате точно сега. Съсредоточете се във важните дела, вместо да нищите нещо вече случило се. То е непоправимо.

5 май. Избягвайте да анализирате и гледате работата на вашите колеги, а се съсредоточете в собствените си задачи. Предстоят почивни дни и винаги преди тях сте по-натоварени от обичайното.

6 май. Пълнолунието в събота ви дава възможност да пренаредите социалния си живот. И без това в сферата на контактите ви от известно време тече обновление – старите отпадат, идват нови.

7 май. В неделя не ви се мързелува. Напротив, вие сте доста активни и едва ли ще прекарате деня си вкъщи. Можете да се срещнете с полезни хора, от които да научите интересни неща.

8 май. Два поредни тридневни уикенда ви се струват много, затова някои от вас днес ще отидат на работа и ще свършат на спокойствие изостанали задачи. Наваксайте, защото през следващата кратка работна седмица няма да сте в особено добра форма.


ВОДОЛЕЙ

Щастливи и доволни

 

4 май. Очаква ви доста благоприятен ден. Забързаността на събитията само носи обстоятелства във ваша полза. Имате шанс да започнете нещо начисто, да стартирате бизнесидея или просто да поставите ново начало в професионален или личен план.

5 май. Възможно е да прекарате деня в интернет, търсейки подходящи дестинации за трите предстоящи почивни дни. Независимо от прогнозата за времето, ще си изкарате великолепно празниците, ако сте на път.

6 май. Пълнолунието в събота ще ви навее нови идеи за реализация в служебен план през следващите няколко месеца. Независимо дали сте на път, или пък вкъщи, все ще ви хрумне някоя идея за промяна в професията.

7 май. В неделя се чувствате отлично, въпреки че все още имате леко неразположение в емоциите заради вчерашното пълнолуние.

8 май. Два поредни тридневни уикенда ви се струват много, затова някои от вас днес ще отидат на работа и ще свършат на спокойствие изостанали задачи. Наваксайте, защото през следващата кратка работна седмица няма да сте в особено добра форма.


РИБИ

Решителни и дейни

 

4 май. Днес сте дейни и доста решителни във всяка една насока. Искате да свършите всичко за отрицателно време, защото всъщност – време нямате. Само днес и утре са останалите работните дни.

5 май. Не е изключено да ви потърсят за допълнителна работа и задачи, които не търпят отлагане. Това ще ви коства да си останете вкъщи, за да можете да отидете в службата и през почивните дни.

6 май. Пълнолунието е време, което ще отвори очите за хората, с които общувате в ежедневието си. Може би се нуждаете от някои промени в тази сфера и всъщност е добре да се замислите да промените средата си на живот.

7 май. Ако ви се налага да поработите през тези дни, можете да изберете неделята, защото ще сте сами в офиса и ще свършите доста работа за по-малко време.

8 май. В понеделник вие сте в отлично настроение и със сериозни възгледи пред себе си. Имате желание да направите важни промени и крачки за по-добро бъдеще. Днес сте решителни – точно такива, каквито трябва да бъдете.


Хороскоп за родените на 04.05. – Честит рожден ден!

Не се притеснявайте да казвате мнението си през новата година. То ще е от значение и ще бъде чуто. Предстои ви силна и изпълнена с промени година. Предстои ви начало.

 

Хороскоп за родените на 05.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година лесно ще постигате целите си, ако успеете да съхраните добрите взаимоотношения с хората наоколо. Ще се убедите, че без подкрепата на хора никоя работа няма да върви.

 

Хороскоп за родените на 06.05. – Честит рожден ден!

С каквото и да се залавяте през годината, която за вас започва да тече от днес нататък, бъдете нащрек за хора, които се стремят да ви ограничат, подложат крак и попречат в намеренията чрез грешни думи и внушение на страх.

 

Хороскоп за родените на 07.05. – Честит рожден ден!

Разчитайте на интуицията си през цялата следваща година. Възможно е да преживеете събития, които да ви отворят очите за някои доста очебийни обстоятелства.

 

Хороскоп за родените на 08.05. – Честит рожден ден!

Подсилете темата за любовта в живота си през следващата една година. Чака ви мир, хармония и разбирателство по всички въпроси, свързани с любов и семейство.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *