Любопитно

Какво вещаят звездите за 23 май, вторник

Луната е в Рак, а съвпадът й с Венера днес е причина да се чувстваме силни, самоуверени, влюбени и вдъхновени. Стремим се към хармония и разбирателство във взаимоотношенията си. Радваме се на успех в личния живот. Разговорите от всякакво естество преминават благоприятно.


ОВЕН

По-пресметливи сте

 

Осъзнавайки каква е отговорността да влияете върху всички около себе си, днес действията ви са по-премерени. Отстрани изглежда, сякаш сте несигурни. Няма нищо такова. Просто обмисляте по два пъти всяко свое начинание. В следващите два до три дни сте по-умерени, вглъбени в себе си и пресметливи.


ТЕЛЕЦ

Срещи и контакти

 

Очакват ви доста срещи и контакти, които осъществявате с желание и хъс. Денят ви няма да е никак лош, защото ви предлага възможности и шансове. Хората, с които се срещате, ви подсказват нови идеи. Будят мисълта ви за едно ново начало, което да осъществите в рамките на оставащите дни от месец май.


БЛИЗНАЦИ

Сами се предпазвайте

 

Продължавате да чувствате напрежение, въпреки че вече то е неоправдано. В ден като този съдбата ви предоставя доста благоприятни ситуации, които да ви успокоят напълно. Избягвайте срещите с неприятни хора. Време е сами да започнете да се предпазвате от обстоятелствата в ежедневието си, които ви огорчават и затормозяват.


РАК

Без свободно време

 

Луната се движи във вашия знак и ви носи поемане на отговорности и доста напрежение. Превръщате се в център на внимание. Сега всеки ви пита за нещо, иска информация и съдействие от вас. Свикнете с мисълта, че в следващите два-три дни нещата стоят по този начин. Няма да имате свободно време за себе си.


ЛЪВ

Вглъбени в себе си

 

Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете причините, които ви водят до лоши мисли и състоянието на изолация, в което попаднахте към този момент. Сега имате възможност да се оставите на течението. Не поемайте никакви инициативи. Обърнете внимание на своята вътрешна хармония. Поговорете с вътрешния си глас.


ДЕВА

Доволни от себе си

 

Денят е натоварен, но в същото време доста успешен за вас. Ще бъдете доволни от себе си, защото постигате всичко сами, без чужда помощ. Подкрепяни сте от колегите и партньорите, но подкрепа е едно, а помощ – съвсем друго. Затова и успехите ви са лични, заслужени единствено от вас.


ВЕЗНИ

Шансове

 

Действията ви през този ден са насочени главно да работите за повишение на заплащането си. Желанието ви да вдигнете месечния си доход добива централна роля в момента. Не показвайте такава меркантилност, защото това може и да подразни околните. А шансовете ви за развитие са големи, не си струва да ги пропилявате.


СКОРПИОН

Големи идеи

 

Настъпва по-благоприятен период за вас. Чувствате прилив на нови идеи. Освежени сте. Така ще е и в следващите два-три дни. Действайте според обстоятелствата, за да сте в синхрон и с промените, които се случват наоколо. Възможностите ви са големи, не ги пропилявайте. Днес и любовта се хармонизира в живота ви.


СТРЕЛЕЦ

Време за себеанализ

 

Навлизате в един по-тих етап през тази седмица. Докато при някои други знаци сега започва период на бум, то при вас той вече приключи. Днес, както и в следващите два-три дни, не предприемайте важни действия. Обърнете се към своя вътрешен свят и пренаредете приоритетите си там. Имате време за себеанализ.


КОЗИРОГ

Не бързайте

 

Очаква ви успешен ден, който протича в хармония и разбирателство. Предупреждението обаче е да не се заемате с непосилни дела, които могат да ви предизвикат провал. Все още не е дошло времето да триумфирате. И този миг ще настъпи, но засега е рано. Работете онова, в което сте сигурни, че вършите добре.


ВОДОЛЕЙ

Педанти сте

 

Очаква ви динамичен и забързан ден. Организирайте задачите си още в първите часове на деня, за да успеете да свършите всичко. Изведнъж ставате прекалено педантични и взискателни, първо към себе си и след това към всички останали. Ако сте на ръководен пост е възможно да мрънкате и да се заяждате с подчинените си за дреболии.


РИБИ

Подводни камъни

 

Вашето настроение е добро. Мнозина от вас имат усещането, че се реят из облаците. Чувството на щастие е засилено в този ден, но често то е причината да не виждате подводните камъни, които могат да се окажат остри и опасни по пътя ви. Слезте на земята и внимавайте да не се залъгвате за нещо, което е пред очите ви.

 

Хороскоп за родените на 23.05. – Честит рожден ден!

Предстои ви благоприятна година на успехи, любов, добри доходи и добри възможности за развитие от всякакво естество. Приемайте критика и съвети от страна на семейството си. Всъщност близките са тези, които винаги ще ви показват вярната посока.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *