Любопитно

Какво вещаят звездите за четвъртък, 25 май

Луната се движи в Лъв. Енергия няма да ни липсва, възможно е да ни липсва нагласа за работа. Марс и Плутон са в опозиция. Внимавайте да не влезете в пререкания в желанието си да наложите своето лично мнение. Стига да имате желание, деловите задачи ще вършите с лекота.


ОВЕН

Промени

 

Нуждаете се от силна мобилизация и положително мислене, за да се справите с явната си нервност. Агресивни сте, налагате мнението си над околните и по този начин си печелите врагове. Не подценявайте тази кратка работна седмица, защото точно сега могат да ви се случат много промени, които ви носят добри шансове.


ТЕЛЕЦ

Овладейте се

 

За да влезете лесно в ритъм, добре е да се замете с леки дела, които да вършите малко по малко. Денят за вас е активен, но невинаги обещава успех, особено при подемането на нови инициативи. Нервни сте и често избухвате, когато нещо не се случва според вашите предварителни планове. Овладейте агресията.


БЛИЗНАЦИ

Имате късмет

 

Сантиментални, чувствителни и крайно несигурни в успеха си – така мога да ви опиша днес. Денят е отличен за срещи с партньори по бизнес, но ако уговаряте нещо за в бъдеще, без окончателно да си стискате ръцете. Въпреки че Меркурий е директен и позволява подписването на договори.


РАК

Направете план

 

Денят е прекрасен, защото ви помага да продължите тази прекъсната с почивен ден делова седмица по нов начин. Ангажирайте се с изготвянето на план за действие, стартирайте деня си с ентусиазъм. Ще срещнете доста отегчени физиономии, но нека това не ви действа демотивиращо. Вечерта си останете вкъщи.


ЛЪВ

Втурвате се в работа

 

Не подценявайте тази кратка работна седмица, защото тя е достатъчно натоварена за вас. Още днес се залавяте с ангажименти, които не търпят отлагане. Мобилизирайте се бързо и ще пожънете успех. В любовта не подценявайте мнението на партньора. Съобразете своето с неговото.


ДЕВА

Късмет в любовта

 

На работното място се предпазвайте от радикални действия и предприемане на нови инициативи. Моментът не е подходящ. В любовта късметът е съвсем явен при необвързаните представители. Не липсват възможности за интересни срещи, комуникация и запознанства. Възползвайте се.


ВЕЗНИ

Не се карайте

 

Това е ден, богат на енергии. Как обаче ще ги усвоите и накъде ще ги насочите, зависи единствено от вас самите. Плутон и Марс са в противоречие, което провокира една явна агресия у вас. Често попадате в ситуации на конфликти и се конфронтирате с хората наоколо. Преодолейте желанието си да се карате с другите.


СКОРПИОН

Шансове

 

Малко по малко правите преоценка на поведението си, както и на поведението на хората около себе си. Днес това е основната ви цел – да извършите лична ретроспекция, без да го споделяте с никого. На работното място се очертават някои малки срещи, които също носят шансове, но за бъдещето, не за сега.


СТРЕЛЕЦ

Бягайте от хазарта

 

Днес сте непоследователни, всичко ви привлича и ви се струва подходящо за вършене. Внимавайте, прелъстени сте от предложенията за бързи, лесни и незабавни пари. Не се заемайте с хазартни мероприятия, за да не се окажете губещи накрая. Направете си сметка на личните финанси до края на месеца.


КОЗИРОГ

Вие решавайте

 

Очаква ви активен ден, в който вие ще избирате посоката на движение, щом се озовете на кръстопът. Решенията ви са важни и за вас, и за колектива. Умеете да поемате отговорност и днес ще го направите умело. В личен план обаче не се изживявайте като деспоти, защото това може да накърни семейната хармония.


ВОДОЛЕЙ

Спазете сроковете

 

Засилва се желанието ви да се ровите в излишни подробности, които може да ви загубят ценно време. Мнозина са изправени пред дилема, но трудно ще вземете решение, ако оглеждате всяка подробност. Съобразете се с нужните срокове и с това колко време имате. В любовта ви чака хармония и разбирателство.


РИБИ

Без конфликти

 

Проявявате отговорност в действията си, с което ще си спечелите доверието на колегите и шефовете. Денят носи напрежение във взаимоотношенията и затова е по-добре да не изяснявате междуличностни конфликти, за да не прераснат в кавги. Вечерта разпуснете в приятна компания на тихо и спокойно място.


Хороскоп за родените на 25.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година ви чакат позитивни промени, които можете да използвате за добро в живота си. Гледайте положително на всеки шанс да измените начина си на живот и съществуване. Сега кроите своето близко и далечно бъдеще.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *