Uncategorized

Какво вещаят звездите за последния майски ден

Луната е във Везни, но сключва квадратура с Венера. Днес ще бъдем предизвикани да сме честни, откровени, бранейки своето собствено мнение и становище. Възможно е да влезем в конфликт, но това е, за да отстоим гледната си точка.

В сферата на любовта са вероятни интересни срещи при необвързаните.


ОВЕН

Изчистване

 

Чувствате нервно напрежение и безсилие да се справите с някои належали проблеми. Всичко това е предизвикано от подсъзнателни страхове, свързани с различни случили се напоследък обстоятелства. Време е да изчистите съзнанието си от вредни мисли, да се освободите от душевна болка, която ви причинява дискомфорт.


ТЕЛЕЦ

Не отлагайте

 

Активността ви в този ден е желана, за да се справите с повечето ангажименти, които трябва да отхвърлите, а не да отлагате за утре. Изпитанията, през които преминавате днес, не можете да избегнете. Не мрънкайте и не се оплаквайте. Заемете се сериозно за работа. Ще разрешите противоречие в личния си живот.


БЛИЗНАЦИ

Разходка

 

Предстои ви ден, зареден с позитивна енергия. Преживявате благоприятен период и е време да промените нещо в своето ежедневие. Дори и миниатюрно, то ще ви помогне да погледнете света от друга страна. Днес прочистете съзнанието си от вредни мисли, прекарайте повече време на слънце, разходете се на свеж въздух.


РАК

Заядливи сте

 

В сряда действайте с повишено внимание. Сутрешните часове са особено благоприятни и доста силни за вас. Следобед чувствате напрежение, което минава като електричество през съзнанието ви. Склонни сте към заяждане и търсите с кого да се скарате. Естествено, че после ще се чувствате зле от създалата се ситуация.


ЛЪВ

Имайте едно наум

 

В желанието си да покажете колко много можете и колко искате да помагате на другите, ставате лесна плячка и можете да се окажете жертва на чужди интереси. Избягвайте новите запознанства и контактите, защото те могат да бъдат особено неблагоприятни за вас. Предпазвайте се от хора, чието намерение е да ви използват.


ДЕВА

Бъдете дейни

 

Мечтаете бързо и лесно да достигнете целите и да покорите върхове, без да положите каквито и да било усилия. Знаете, че е невъзможно. Предстои ви ден, в който трябва да разширите кръгозора си от интереси, да се запалите по ново хоби, което в един момент ще започне да ви носи и допълнителни доходи.


ВЕЗНИ

Хармония

 

Бъдете внимателни с хората около себе си. Често сте прекалено дръзки с тях, без да осъзнавате кого наранявате. Сега е времето да се обърнете, искайки прошка за моментите, в които сте били груби, нервни и нападателни. Хармонията със средата, в която живеете, ще ви донесе удовлетворение и радост.


СКОРПИОН

Анализирайте

 

Мислите много, но действате малко, защото искате да изпипате добре нещата, с които сте се заели. Денят е благоприятен за всякакви анализи и ретроспекции. Свършете важните дела днес, без да ги отлагате за утре, тъй като утрешният ден ви носи съвсем нови възможности и шансове за изява. Не ревнувайте половинката.


СТРЕЛЕЦ

Противоречия

 

Денят вещае противоречия, които се нижат едно по едно около вас и единствено от волята ви зависи дали ще ги разрешите, или ще ги оставите да ви оплетат в тънка примка. Бъдете силни и убедени, че за всички проблеми има решение. Но ключът да го намерите е единствено във вас. Странете от хората, които ви дразнят.


КОЗИРОГ

Активност

 

Струпват ви се хиляди ангажименти, които трябва да свършите до края на работния ден. Направете програмата си така, че да включите в нея всичко. Не отлагайте нищо за утре. Не вярвайте на обещания, които сте получили през този ден. Повече от вероятно е да се окажат лъжливи и неизпълними впоследствие.


ВОДОЛЕЙ

Промяна

 

Около вас се развиват скоростни промени, които често не сте в състояние да контролирате. Очаква ви напрегнат, но благоприятен ден. Вадите си погрешни изводи заради страх или нежелание да приемете новостите около себе си. Погледнете света с други очи. Време е за една промяна във вашия личен живот.


РИБИ

Приемете себе си

 

Оставете този ден, за да се вгледате дълбоко в себе си и да намерите причината за всички противоречия, довели ви до грешни избори и задънени житейски улици. Осъзнайте, че причините за неуредиците в битието ви често са предизвикани от самите вас. Имате нужда да се приемете такива, каквито сте, а не каквито ви се иска да бъдете.


Хороскоп за родените на 31.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година се научете да приемате първо себе си и след това всички останали около вас. Преосмислете своето битие и променете онова, което не ви харесва. Сега имате шанс да го сторите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *