Любопитно

Какво вещаят звездите за понеделник, 15 май

Луната преминава от Риби в Овен, а хармоничният аспект с Марс ни дарява със сили, енергия и ентусиазъм. Време е за сериозно ревизиране на стари неща, затваряне на страници, които са изчетени и ненужни вече. Забързайте темпото и изживейте една динамична и активна седмица, изпълнена с успехи заради директното движение на Меркурий.


ОВЕН

Затворете страница

 

Луната навлиза във вашия знак, но все още е рано да стартирате нови дела или да активизирате силите си. Оставете днешния ден за довършване на стари, несвършени ангажименти. Ще видите колко лесно затваряте страници от живота си, стига да го искате. От утре ви чакат новини, вести и благоприятни промени.


ТЕЛЕЦ

Търсите си белята

 

Няма как да не присъства емоцията в хороскопа ви за днес, тъй като тя е водеща и във вашите ръце е отговорността да я потискате. Не го ли сторите, често ще влизате в излишни конфликти, от които отново ще страдате само и единствено вие. Търсите си белята, а когато я намерите, се чувствате наранени.


БЛИЗНАЦИ

Радвайте се

 

Можем да наречем днешния ден благоприятен и доста раздвижен. Очакват ви добри новини и благоприятно стичане на обстоятелствата. Можете да завършите доста стари дела с лекота. Намислете си желания, които съвсем скоро да сбъднете. Мечтайте и се радвайте на живота.


РАК

Слагате край

 

И вашият ден ще бъде особено благоприятен. Акцентирана е сферата на професионална реализация, като тук подчертавам завършването на определени дела, а не стартирането на такива. Лесно слагате край и докарвате докрай изостанали ангажименти. От утре ви чакат нови предизвикателства и служебни възможности.


ЛЪВ

Шансове

 

Движейки се в Овен, знак, сходен по стихия на вашия, Луната ви дарява с огромно количество позитивна енергия. Пред вас се изправят възможности и шансове, за които обаче е твърде рано да прегръщате и реализирате. Днес лесно приключвате стари връзки и познанства. Прегледайте дневника си с контакти. Поизтрийте някои номера.


ДЕВА

Не се страхувайте

 

Чувствате се неуверени. Все още ви е страх да приключите със старото, защото не сте убедени, че новото, което следва, е по-добро и привлекателно. Тази реакция е нормална за хора като вас. Не се притеснявайте да сложите край на измъчващи ви обстоятелства. От утре е време за ново начало.


ВЕЗНИ

Хората ви дразнят

 

Понеделник се свързва с емоционално напрежение, отпадналост и не особено голяма мотивация за работа. Оставете се на течението. Твърде възможно е хората около вас да ви дразнят с поведението си. Бъдете обективни. Обърнете повече внимание на финансовото си състояние и харчете само толкова, колкото ви позволява джобът.


СКОРПИОН

Намерете сили

 

Денят изисква да бъдете активни и мотивирани за работа и действие. За съжаление, това невинаги е възможно, особено в нетипично променливото време, което ни поднесе месец май. Хранете се здравословно, за да засилите метаболизма. Бъдете по-енергични. Сложете точка на стари, измъчващи ви обстоятелства.


СТРЕЛЕЦ

Поставяте точка

 

Успехите днес са гарантирани, но за да ги постигнете, ще трябва да се потрудите малко повече. Завършете всички изостанали във времето задачи. Сложете край на неприятни ангажименти, връзки и познанства. Денят е прекрасен за завършване и поставяне точката на дълги житейски изречения.


КОЗИРОГ

Право в очите

 

Някой нарушава личната ви хармония, разтревожен е вътрешният ви мир и това довежда до чувство за дискомфорт и безнадеждност. Денят не е никак лош, но изисква да се отърсите от страховете си и да не премълчавате онова, което ви е на ума. Само така ще освободите душата си от излишни негативни преживявания.


ВОДОЛЕЙ

Без вина

 

Този понеделник прекрасен ден, защото ви среща с приятели и познати, които ви помагат да преодолеете някои свои вътрешни притеснения. Време е да сложите край на колебания и страсти, които не ви помагат, а само ви дърпат назад. Приключете с неприятни запознанства и не чувствайте вина, че вие изоставяте. Така трябва.


РИБИ

Стабилизиране

 

Периодът на стабилизация, който стартира от днес, изисква до края на седмицата да обърнете повече внимание на своите лични дела. Днес свършете определена документална работа, която засяга личните ви финанси или имущество, но все нямахте време да я отметнете. Отделете й минути и я докарайте докрай.


Хороскоп за родените на 15.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще се научите да разбирате живота, който живеете, по друг начин. Да мислите и действате различно от обичайното. Това е момент на прелом при вас и вие много ще се промените, а и ще промените голяма част от своя живот. И то за добро.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *