Любопитно

Вашият хороскоп за 24 май, сряда

Луната преминава от Рак в Лъв, а съвпадът й с Марс е причина в следобеда да се почувстваме силни и енергични. Добре е да сме внимателни и толерантни през целия ден, да уважаваме чуждото пространство и да се съобразяваме с мненията на другите.


ОВЕН

Позитивен ден

 

Почивният ден идва точно навреме по средата на седмицата. В сутрешните часове имате възможност да пооправите дома си, а в следобеда можете да се обадите на приятели, за да изпиете по чаша заслужено кафе. Поразходете се, ако времето го позволява. Денят е позитивен за вас.


ТЕЛЕЦ

Пътувайте

 

В настоящия момент вие се чувствате заредени с енергия, която можете да вложите в идеи за пътувания, разнообразие в почивния ден, приятни преживявания и срещи с хора, с които имате какво да си споделите едни на други. Ако сте на работа, приберете се по-рано вкъщи вечерта.


БЛИЗНАЦИ

Ще поработите

 

Въпреки почивния характер на днешния ден, на вас ще ви се наложи в сутрешните часове да посетите офиса и да отметнете някоя неотложна задача. Но това не ви спира в следобеда да излезете със семейството си и да отбележите подобаващо днешния празник. Порадвайте се на времето с близките си.


РАК

Готвят ви засада

 

Изненадващи и неособено приятни промени, които ще ви накарат да се замислите за честността на хората около себе си, са характерни за днешния ден. Бъдете готови за неочаквана засада. За щастие, вие обаче стоите здраво на краката си и към този момент сте непоклатими. Това ще ви помогне да преодолеете разочарованието.


ЛЪВ

Следобедни срещи

 

Преживявате нелек емоционален период и днешният ден започва с желание да си останете вкъщи, да бъдете оставени на мира и да не правите нищо целия ден. Следобедът обаче се очертава да е доста по-активен и благодатен за вас. Насрочете си срещи за тогава. Не пропускайте контакти и не се оставяйте на течението.


ДЕВА

Товарят ви

 

В сутрешните часове на днешния ден ще ви се наложи да се видите с хора, които не са ви особено приятни, но се налага да поддържате връзки с тях. Възможно е да се почувствате уморени и натоварени и в следобеда да ви се прииска да останете сами със себе си. Починете си, ако имате тази възможност.


ВЕЗНИ

Вземете се в ръце

 

Настоящият момент е време е да преоцените всичко, което имате и сте постигнали досега. Преоткрийте нови планове, сдобийте се с нови надежди, мечти, визия за бъдещето. Вземете се в ръце и не си позволявайте да се пускате по инерция. Този ден е благоприятен и възражда мислите ви за бъдещето.


СКОРПИОН

Важни контакти

 

Не е изключено в днешния почивен ден да се видите с хора, които да запалят вниманието ви по една нова професионална идея. Има изгледи и възможности да се помъчите да я реализирате в следващите няколко месеца. Затова контактите ви днес са от особено голямо значение, не ги подминавайте.


СТРЕЛЕЦ

Губите си времето

 

Ще си поставите за цел днес, в почивния ден, да подредите гардероба си и да вкарате в ред своята къща. Това обаче е мисия, която още от самото начало звучи невъзможна, защото точно в сегашния момент не ви спори къщната работа и само ще си загубите времето. По-добре се отпуснете и си починете.


КОЗИРОГ

Не ви е на сгода

 

Не обичате почивните дни по никое време. Какъвто е и днешният. Нито е подходящо да отидете на работа, защото вашите близки пак ще ви обвинят, че не им обръщате внимание. Нито да си останете вкъщи, като знаете колко много ангажименти имате на главата и очакващи ви в службата…


ВОДОЛЕЙ

Не бързайте

 

В почивния ден не бързайте заникъде. Събудете се без будилник, полежете си. До обяд и да имате да вършите нещо – няма да ви спори и едва ли ще го свършите подобаващо. В следобеда се съобразете с желанията на семейството си за прекарване на деня – дали на разходка, дали да си останете да почивате в дома си.


РИБИ

Благоприятен ден

 

Очаква ви благоприятен ден, независимо дали сте на работа, или почивате. С каквото и да се захванете, ще ви спори. В сутрешните часове изпийте кафето си с удоволствие. В следобеда се заемете с онова, което имате в графика си. Денят е благодатен, възползвайте се от неговите положителни нотки.


Хороскоп за родените на 24.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година ви се иска да се оставите на бездействие. Няма да се получи, защото винаги когато бездействате, невидима сила ще ви бута напред и ще иска от вас да действате и да се развивате. Не ви чака застой, а подем.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *