Любопитно

Вашият хороскоп за 1 юни, четвъртък

Луната е в Скорпион. В сутрешните часове бъдете по-внимателни, за да не допуснете грешки поради прибързаност. В следобеда желанието ви да промените нещо, да тръгнете по нова пътека е водещо. Наложете си търпение. Подлагайте на анализ обещанията, които получавате до края на тази седмица. Възможно е да попаднете в заблуди.


ОВЕН

Невъзможни срокове

 

Ядосвате се заради това, че не ви спори. Желанието ви е да свършите доста ангажименти, но на практика се получава друго. Гонят ви срокове, които не сте в състояние да изпълните. Успокойте топката. Добрата новина е, че сроковете сте си ги поставили вие и можете да ги изместите до началото на идната седмица.


ТЕЛЕЦ

Мислете положително

 

В добра кондиция и с много сили, желания и надежди да изживеете един прекрасен ден се будите сутринта. Нагласата ви е правилна, защото е много важно да си вдъхнете още от самото начало позитивно мислене. Пред вас стоят дилеми и тях ще разрешите до неделя. Не губете надежда за нищо.


БЛИЗНАЦИ

Постигате успех

 

Очаква ви поредният забързан ден, в който трябва да нагласите така плановете си, че да паснат и към предпочитанията на всички около вас. Работите не сами, а в колектив. Налага се да се съобразите с обстоятелствата и с чуждите желания. Активни сте и ще успеете. Днес постигате един успех, за който ще се гордеете след време.


РАК

Авантюри

 

Настроени сте авантюристично и сте готови да предприемете необмислени промени, само и само пластовете около вас да се раздвижат. Добре е да бъдете една идея по-предвидливи и предпазливи. В добро настроение сте. На работното място обаче ви чакат трудности. Разрешете ги, като потърсите помощ от колегите.


ЛЪВ

Бъдете мнителни

 

Настроението ви днес е променливо. Често се затваряте дълбоко в себе си, обмисляйки миналото и чертаейки бъдещето. Този ден не е най-подходящият за направата на планове. Действайте според обстоятелствата и създалите се ситуации. Налага се да бъдете по-мнителни към предложенията, отправени ви през тази седмица.


ДЕВА

Слушайте интуицията

 

Станали сте прекалено доверчиви и не подлагате на анализ думите, които чувате около себе си. От друга страна, свръхемоционални сте и често вярвате на обещания, които звучат нереалистично. Вие сте интуитивни хора, но рядко се доверявате на вътрешния си глас. Днешният ден изисква да го правите по-често.


ВЕЗНИ

Приходи

 

Ще стабилизирате финансовото си състояние, защото този ден ви носи извънредни приходи, от които оставате доволни. Характерно за тях е, че те са от вече свършена работа. Не се съгласявайте да сключвате договори или да се обвързвате с допълнителна работа. Приходите ви са от минали действия, а не от настоящи.


СКОРПИОН

Огледало на емоции

 

Напрегнати сте повече от допустимото днес. Владейте се, защото емоциите ви са с високо влияние и върху страстите на всички останали. Ако вие сте нервни, и средата, в която се движите, ще бъде такава. Пробвайте да общувате с усмивка и спокойствие. Ще се убедите, че и хората отсреща ще ви отвърнат със същото.


СТРЕЛЕЦ

Някой ви вреди

 

Не се намирате в най-благоприятната позиция за поставяне на нови начала. Чувствате положителната енергия, която беше валидна за вчерашния ден. Ще я усещате до обяд. След това се заемете с контрол върху емоциите си. Някой се опитва да развали вашето настроение, като ви поставя в неудобна, подчинителна позиция.


КОЗИРОГ

Не се бъркайте

 

Добре е да работите по-стриктно, за да поддържате темпото и вече набраната инерция. Радвате се на широка популярност и днес са чести срещите с хора, с които не сте се виждали дълго време. Не прекалявайте с претенциите на работното място, както и не се намесвайте в работата на своите колеги. Ще последва кавга.


ВОДОЛЕЙ

Служебен успех

 

Организирайте работата си така, че да успеете да завършите проектите до края на деня. Успехът е с вас и можете да се радвате на доста широка популярност сред колегите и професионалните си партньори. Пътуванията на кратки разстояния ви носят успех, ако са свързани с работата ви. Осъществете ги.


РИБИ

Лесно ви оплитат

 

Движението на Луната в Скорпион ви дарява със силна енергия, която в момента не сте в състояние да контролирате. Подвластни сте на хора, които чрез своите заблуди, лъжи и обещания могат да ви оплетат в тънки мрежи. Ставате лесна плячка на недоброжелатели, облечени в лицемерни маски. Внимавайте.


Хороскоп за родените на 01.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате достатъчно възможности, за да се реализирате професионално. Единственото, за което трябва да внимавате, е да не се заемете с прекалено много задължения наведнъж, защото така провалът ще е неминуем. А вашата цел е възход. Ще го имате, ако сте последователни и се заемате с толкова работа, колкото можете да свършите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *