Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

Последните дни от ретроградния Меркурий са пречистващи, като правим добро ще сме щастливи

 

Последните дни от ретроградната фаза на Меркурий са пречистващи. Днес Луната е във Водолей и ни подканя да приемем всичко, което се случва, защото е предопределено. И невинаги сме в състояние да противодействаме. През уикенда Луната преминава в Риби и отключва сетивното ни чувство и интуитивно мислене. Можем да предвидим голяма част от действията на хората около себе си. Желаем да доставим удоволствие на другите, да сме в тяхна угода и полза. Да правим добро е нещото, което ще ни прави щастливи.


ОВЕН

Не влизайте в конфликти

 

12 май. Възможно е днес да общувате с хора на високо ниво. Вашите социални умения и качества са напът да се изявят по най-добрия начин. Изслушвайте добре партньорите си и не влизайте в конфликти. Вечерта излезте с приятели на вечеря.

13 май. Чувствате, че напрежението през последните кратки работни седмици ви е изпило силите. Позволете си една по-активна почивка днес и останете до късно в леглото. Помързелувайте.

14 май. В неделя вместо вие да сте в помощ и угода на своите близки, ще ги поставите в такава ситуация, че те да изпълняват вашите желания. Денят е на взаимна подкрепа и взаимопомощ и не е правилно само вие да се възползвате от тяхното милосърдие.


ТЕЛЕЦ

Спокойствие и щастие

 

12 май. Не е изключено днес работата ви да не спори така, както на вас ви се иска. Но все пак ще свършите заплануваните неща. Възможно е шефът да ви ядоса с недоволството си. Не му се връзвайте. Не си вгорчавайте деня и предстоящия уикенд.

13 май. Ще си позволите един по-активен уикенд, през който ако пътувате, ще се чувствате изключително щастливи и доволни. Но дори и да си останете в града, все ще си намерите дейности, които да ви носят удовлетворение.

14 май. Ще омайвате с чара и обаянието си. Днес сте усмихнати, ведри и сговорчиви. Предстоят ви много срещи, а времето ви ще мине доста бързо, без въобще да усетите как е изтекло измежду пръстите ви. Но споменът ще е за един щастлив и спокоен неделен ден.


БЛИЗНАЦИ

Стискайте зъби

 

12 май. Чувствате се като в затвор на работното място. Потиска ви всяко действие, което извършвате. Възможно е да допуснете доста грешки по невнимание заради това, че не сте достатъчно концентрирани. По-добре не се захващайте с важни дела.

13 май. Поспрете се за миг. Имате нужда да помълчите и да не общувате с никого, въпреки че днес ще ви е трудно да го сторите. През уикенда времето за вас е спряло. Поспете си повече.

14 май. Ще се ядосате, защото някой е възможно да поиска нещо от вас, а вие към момента не можете да му го предоставите. Никой не се съобразява, че преживявате не особено лек период. Обстоятелствата ви се трупат едно след друго. И това ще отмине, стискайте зъби.


РАК

Добро настроение

 

12 май. С вас се случва нещо, което не сте в състояние да си обясните. Имате желание за работа, за активност и действия, но някак физически това е невъзможно. Каквото и да тръгнете да правите, чувствате се като с вързани ръце. Не се ядосвайте, съвсем скоро това ще отшуми.

13 май. Ще се събудите по-рано от обичайното и е възможно всички ваши близки все още да си почиват, докато вие планирате къде ще ходите през уикенда. Изпийте сутрешното си кафе и помечтайте за пътешествия. Можете да ги осъществите днес или утре.

14 май. В добро настроение сте и въпреки че все още не ви се удават някои съвсем ежедневни дейности, вие не се насилвате да ги вършите. Днес сте лежерни, леки и ефирни. Занимаващите се с изкуство могат да постигнат доста добри резултати.


ЛЪВ

Причините са във вас

 

12 май. Днес ще се стремите да подобрите взаимоотношенията си с хората наоколо. Онези взаимоотношения, които вие тенденциозно разваляхте заради егото си в последните две-три седмици. Дали ще ви се получи? Трудно е да се даде отговор.

13 май. През този уикенд вие ще се вглъбите дълбоко в себе си и ще потърсите причината за проблемите си най-накрая в себе си. Обвинявайки все някой друг за несполуките си, всъщност вие сериозно се лъжете.

14 май. Поговорете със своите близки и проучете техните гледни точки по проблемите и ситуациите, които вие намирате за нужни. Днес не е активен ден. И да искате да направите нещо грандиозно, да започнете нещо ново, няма да ви се получи. Починете си.


ДЕВА

Не давайте съвети

 

12 май. Ще бързате да завършите голяма част от задачите си днес и е възможно да пришпорвате целия колектив, с който работите. Няма да ви спори обаче. Колкото повече бързате и се притеснявате, толкова по-малко работа ще отмятате.

13 май. Не правете големи планове за този уикенд. Фазата на ретроградния Меркурий е към своя край и в момента това изисква от вас да се наслаждавате на живота, вместо да се притеснявате за излишни неща. Неща, които не са под ваше въздействие. Вечерта излезте с приятели.

14 май. Ще ви се наложи да поговорите с ваши близки на теми, които не са ви по вкуса. В никакъв случай не се изкушавайте да давате съвети от своята гледна точка. В момента каквото и да кажете, ще бъдете разбрани накриво и това може да повлияе върху взаимоотношенията ви.


ВЕЗНИ

Отложете намеренията си

 

12 май. Чувствате прилив на сили и енергия, които обаче едва ли ще използвате по най-разумния начин. Просто не ви се вършат сериозни неща и не ви се захваща с големи дела. Така и трябва да бъде. Все още сме в период на ретроградна фаза на Меркурий. Отложете намеренията си за идната седмица.

13 май. Възможно е да се почувствате без сили и енергия, което е в рязък контраст с усещането ви от вчера. Днес тялото ви се нуждае от почивка. Дайте си време за повече сън, а в следобеда можете да поспортувате, за да възвърнете енергийните си нива.

14 май. Опитайте през този ден да се храните с чисти и природни храни или да спазвате по-строга и драстична диета, за да помогнете на тялото си да задвижи възстановителните си сили. Преяждате ли днес, със сигурност ще се почувствате дискомфортно и със слабост.


СКОРПИОН

Чувствате освобождаване

 

12 май. Изпитвате удовлетворение от мисълта, че разполагате с пълната подкрепа на своето семейство и близки, независимо с какво се захващате. Това е едно сериозно спокойствие и мотивация да се развивате и да работите върху себе си и своите мечти.

13 май. Доброто настроение, с което се радвате на съботния ден, е причина всички около вас да са облагодетелствани от вашето сияние. Нямате никакви проблеми във взаимоотношенията си. Вие вече взехте решение кого и по какъв начин да отстраните от живота си, ако ви е вредял някога.

14 май. Вдъхновени сте от идеите си, които ще споделите и с останалите. Днес сте окрилени, чувствате свобода и силен размах. Чувствате се освободени от негативни влияния на хора, които не са ви мислили винаги доброто.


СТРЕЛЕЦ

Сближавате се с роднини

 

12 май. Днес говорите много, без да спирате и без да си давате сметка, че има хора, които са се съсредоточили в своите си мисли и чрез приказките вие само ги разсейвате. Не е изключено да изнервите обстановката и да влезете в някое пререкание. Едва ли ще признаете вината си.

13 май. В събота останете вкъщи, имате нужда да подредите дома си, да попиете малко от домашната енергия и да си починете. Не предприемайте пътувания, освен ако не са свързани с посещение на близки и роднини.

14 май. Ще потърсите начин как да си станете по-близки с ваши роднини, от които можете съвсем скоро да имате взаимна полза. В момента ви е странно да поддържате връзка с тях, но не след дълго това ще е съвсем естествено.


КОЗИРОГ

Позитивен уикенд

 

12 май. В петък ще бъдете заети с дела, които засягат финансови плащания, превод на парични средства, разплащания с месечни или годишни сметки. Няма как, ще давате пари, но пък в замяна ще погасите дългове. Вечерта се разходете, стига времето да го позволява.

13 май. Очаква ви уикенд, зареден с позитивна енергия и благоприятно стечение на обстоятелствата. Изненадващо ще ви се обадят приятели, с които не сте се виждали от дълго време. Споделете няколко часа с тях. Може би ще се родят интересни идеи в процеса на общуване.

14 май. В неделя също няма да си стоите вкъщи. Още сутринта ще набележите хората, с които да се видите. Денят е почивен, благоприятен и наситен с позитивна енергия. Споделете я с хората около себе си.


ВОДОЛЕЙ

Слушайте интуицията си

 

12 май. Днес заемате центъра на вниманието. Правите впечатление с всяко свое действие. Възможно е да се натъкнете на погледи, в които личи явно неодобрение, злоба и ненавист, въпреки че същите тези хора говорят мило и дружелюбно с вас. Не пренебрегвайте вътрешното си усещане и интуицията си, когато разговаряте с тях.

13 май. През този уикенд предстои да се занимавате повече с домашни работи, уреждане на някои обстоятелства вкъщи, подреждане на дома. Ако ви предстои покупка на жилище, прегледайте още веднъж разчетите и плановете си. Поговорете с някой, който разбира повече от вас в тази сфера.

14 май. В неделя пригответе вкусен обяд, на който да съберете цялото семейство около трапезата. Това е щастлив и усмихнат ден и вие ще се чувствате прекрасно.


РИБИ

Прилив на енергия

 

12 май. В петък се оставете на течението. Виждате, че нещата така или иначе не вървят с темпото, което очаквате. И да ги насилвате, по-добре няма да стане. Просто се примирете, че има и такива дни, в които е по-добре да се съгласите с обстоятелствата, отколкото да се инатите срещу тях.

13 май. През уикенда ще бъдете заредени със сили и енергия. Чувствате прилив на положително мислене, ентусиазъм и кураж. Ако работите, със сигурност ще постигнете добри резултати. Почивате ли, също съботата ще бъде успешна и благоприятна за личните ви дела.

14 май. В неделя ще искате да промените света, но все още е рано да правите драстични и радикални действия. Мислете, планирайте и мечтайте. През този ден жизнената ви енергия е на високо ниво и затова ще ви се иска да сте по-активни от друг път.


Хороскоп за родените на 12.05.Честит рожден ден!

Здраво стъпили на краката си, през следващата една година вие ще търсите възможности за развитие. Знаете какво можете и докъде сте в състояние да стигнете. Успехът ще бъде с вас. В любовта и личния живот ви чака спокойствие и сигурност.

 

Хороскоп за родените на 13.05.Честит рожден ден!

В желанието си да сте в хармония с целия свят малко по малко ще започнете да нареждате не само своя живот, а и живота на останалите по своя визия. Това може да се окаже основната причина да развалите взаимоотношения и да се простите с така желаната хармония през личната си година.

 

Хороскоп за родените на 14.05.Честит рожден ден!

Не се притеснявайте да пътувате през следващата една година. Разнообразете ежедневието си и си доставете онези мънички приятни неща, които правят живота ви по-щастлив и пълноценен.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *