Любопитно

Хороскоп за 3 април

Луната е в Дева и сключва хармонични аспекти с Венера и Уран. Денят е благоприятен за направата на планове за целия месец април, за подредбата на желанията ни по приоритети и възможности. Критиката, която отправяме към хората днес, е добронамерена и градивна.


ОВЕН

Отговорности

 

В понеделник избягвайте да сте прибързани. Проблемите си разрешавайте чрез силата на диалога и разговора с мек тон. Не бягайте от поемането на отговорност, особено когато става въпрос за колективни дейности. Днес можете да се изявите като хора, които се интересуват и искат да се развиват.


ТЕЛЕЦ

Риск печели

 

В понеделник ви очакват благоприятни моменти. В добро настроение сте, а желанието ви да бъдете изслушани, да се чуе вашето мнение преобладава. Затова и днес ще говорите повече от обичайното, но пък и ще бъдете възприемани добре от широката аудитория. Възможно е да поемете риск и да спечелите.


БЛИЗНАЦИ

Добро настроение

 

Започвате тази работна седмица сякаш не сте почивали или просто така сте се настроили. Още в първите часове на понеделника ще се убедите, че грешите в преценката си. Очаква ви активен и благоприятен ден. В сутрешните часове свършете повечето насъбрала се работа. Настроението ви е добро.


РАК

Планирате месеца

 

Чувствате се прекрасно. Още в сутрешните часове ще усетите, че месецът започва благоприятно за вас. Днес имате възможност да подредите плановете и целите си за него. Ще бъде добре, ако се съобразите и с желанията на свои колеги, защото колективната работа и днес, и през целия април, е сериозно застъпена в хороскопа ви.


ЛЪВ

Хубави промени

 

Очаква ви старт на една подемна седмица, която в момента подценявате. Уморени сте от променливото пролетно време. Организирайте делата си. В момента активността ви е насочена към изграждане на нови житейски стратегии. И в работата, и в личния живот се случват промени, разбира се – подчертано благоприятни.


ДЕВА

Ползотворен понеделник

 

В днешния понеделник си позволявате да критикувате повече от обичайното. Но въпреки това, го правите от добри намерения и с ясното желание да подобрите и обстановката, и хората около себе си. Вашият понеделник е приятен, ползотворен. В сферата на любовта чувствате подкрепа.


ВЕЗНИ

В хармония със себе си

 

И вашият ден ще бъде щастлив, но вие се чувствате по-скоро в хармония със себе си. Вашите мисли и действия ви правят удовлетворени и не се нуждаете някой да ви хвали или да се възхищава на делата ви. Следобед не поемайте нови инициативи, това е времето, когато трябва да довършите вече започната задача.


СКОРПИОН

Всичко се нарежда

 

Ще добиете увереност, която ще вложите в своите действия на работното място. А там ви чакат сигурни успехи, защото днес всички вземат вашето мнение за решаващо. Да, това е отговорно, но все пак вие нямате проблем с поемането на отговорности. Особено в ден, в който всичко се нарежда по предварителния ви план.


СТРЕЛЕЦ

Служебен успех

 

Важно е да разрешите някои належащи проблеми на работното място. Нека това се случи сутринта, когато ви съветвам да сте особено съсредоточени и мобилизирани. Говорете с ръководството за отстраняване на стари грешки, направете плановете си за цялата седмица. Следобед не предприемайте важни действия.


КОЗИРОГ

Динамична седмица

 

Движението на Луната в Дева засилва и вашите жизнени показатели. В началото на тази работна седмица ви чака успех. Като цяло, дните до петък ще бъдат натоварени. Подгответе се за битки и победи. Свършете по-важната част от своята належаща работа сутринта. Не оставяйте ангажименти за следобед.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете егоисти

 

Въпреки доброто ви настроение и желанието да постигнете добри резултати днес, препоръчително е да не е залавяте с важни ангажименти. Не за друго, а защото едва ли ще ги свършите подобаващо. Обърнете повече внимание на личното си пространство, на потребностите, които имате вие като хора. Налага се да бъдете егоисти.


РИБИ

Успехът е с вас

 

Хармонията около вас е осезаема в понеделник. Събуждате се в добро настроение и със завиден жизнен тонус. Насочете повечето си усилия в сутрешните часове, когато късметът е с вас. В следобеда обърнете внимание на себе си, на мислите и приоритетите си. Ще имате нужда да останете сами за ден-два от утре.


Хороскоп за родените на 03.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще живеете планирано, стегнато и без излишни и драстични промени. И това ще ви доставя удоволствие и ще ви кара да се чувствате сигурни.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *