Любопитно

Хороскоп за 25 април: Водолеите да поправят грешките си, активен ден за Близнаците

Луната е в Близнаци, а тригонът й със Сатурн прави днешния ден успешен и благоприятен въпреки ретроградния Меркурий. Стига да не подписвате договори, да не сключвате важни клаузи, денят ще премине доста добре, а в работата успехът е гарантиран.


ОВЕН

Търсете подкрепа

 

Струпването на различни обстоятелства е причина днес да се почувствате блокирани и без късмет, но това е само на пръв поглед. Определено денят е зареден с различна, по-добра и положителна енергия. Вашата задача е да я хванете, уловите и трансформирате в действие. Не забравяйте, че около вас има хора, на които можете да разчитате.


ТЕЛЕЦ

По план

 

След стабилизацията, която беше заела целия ви ден вчера, във вторник е важно да продължите напред с пълна пара. Денят ви поставя цели, които трябва да изпълните. Във финансов план всичко върви по ваш вкус, дори някои ще получат допълнителни приходи, плащания или забавени пари.


БЛИЗНАЦИ

Активност

 

Навлизате в един доста по-активен период, в който самите вие трябва да диктувате събитията, които искате да ви се случват. Бъдете атрактивни, събудете вниманието върху себе си. Интересът на другите към онова, което вършите, не е никак малък. Те искат да сътрудничат с вас. Използвайте този благоприятен миг.


РАК

Малки крачки

 

Очаквате бързи промени, които така или иначе няма да се случат толкова скоростно. Заложете на малките крачки напред към успеха, вместо на огромните овчарски скокове, с които не се знае къде точно ще се озовете. Именно леката скорост ви води към постигането на целите. Днес не се насилвайте за нищо.


ЛЪВ

Бъдете реалисти

 

Очакванията ви за днешния ден са огромни и те едва ли ще бъдат изпълнени изцяло. Това е и причината често да се сравнявате с другите, да искате да блеснете пред тях. Изградете една реална преценка за този ден, вместо да се надценявате и по този начин да се чувствате сякаш нещо не ви е наред.


ДЕВА

Обаятелни сте

 

Девите се намират в етап на разрастване, който във вторник ще достигне до техните делови цели и действия. Говорите обаятелно и сте в състояние да убедите в своите виждания и намерения колегите и ръководителите. Имате нужда от съветници, за да чуете и противоположно мнение на вашето.


ВЕЗНИ

Нужда от подкрепа

 

Тази седмица е успешна в служебните ви намерения и точно това ще се потвърди от днешния ден. Очаква ви късмет и добро настроение въпреки малките пречки и неволи. Примирете се с обстоятелствата, ако на моменти те са против вас. Имате нужда от по-голяма подкрепа, за да добиете увереност в силите си.


СКОРПИОН

Концентрация

 

Трудно се концентрирате днес, но трябва да го сторите час по-скоро. Денят не е никак лош, но е възможно да го пропилеете в излишни колебания, в тръгване напосоки и недовършване на делата. Абсолютно противопоказно е да хващате няколко дини под мишница, защото това може да ви донесе много проблеми в бъдеще.


СТРЕЛЕЦ

Не ви оставят на мира

 

Имате нужда от кратко затишие, въпреки че днешният ден няма да ви позволи подобен момент. Сега активността ви се засилва, ставате все по-популярни и търсени сред обществото, в което живеете. Усмихвате се чаровно и по нищо не показвате, че днес не ви се общува с никого. Ето откъде идва и вътрешният дисбаланс.


КОЗИРОГ

Благоприятни вибрации

 

Очаква ви един благоприятен вторник въпреки напрегнатата сутрин. Събуждате се в тревоги, които ще отшумят до обяд. Обърнете внимание на детайлите в служебните си дела и не позволявайте на някои пропуснати подробности да станат повод за вашия провал. Седмицата е доста благоприятна, използвайте я.


ВОДОЛЕЙ

Поправете грешки

 

На работното място от вас се иска да вършите прецизно своята работа, без да поемате допълнителни задължения или ангажименти, които не са ви по сърце. Налага се да тъпчете на едно място, периодът не предвижда кой знае какво развитие. Използвайте застоя, за да поправите стари грешки и да хвърлите поглед назад във времето.


РИБИ

Споделете страховете си

 

И за вас вторник може да се окаже доста напрегнат ден, защото сте в очакване на нещо, което така или иначе няма да се случи. Отново сте затворени в себе си, сякаш няма на кого да споделите тревогите си. Можете спокойно да разкажете на приятелите за своите страхове и ще ви олекне. Направете го до обяд или най-късно следобед.


Хороскоп за родените на 25.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате подем в работата, който ще е повод и за по-високите ви доходи. Не се страхувайте да поемате допълнителни ангажименти, ще се справите. Някои от вас ще сменят работата си.

 

Тодор Емилов – Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *