Любопитно

Хороскоп за 24 април

Луната е в Близнаци. Взаимодействието й с Юпитер ни дава обещания за благоприятен и безпроблемен ден, но квадратурата й с Нептун ни предупреждава, че ако се заемаме с дела, за които нямаме достатъчната подготовка, вероятно грешките ще завалят една след друга.


ОВЕН

Нервност

 

Използвайте прилива на сили, който чувствате днес. На работното място сте енергични и свършвате повечето замислени дела в програмата си. Чувство за неудовлетворение може да бъде главната причина за нервността ви през целия ден. Насладете се на промените в личен план, които ви предлага този ден. Спрете с недоволството.


ТЕЛЕЦ

Щастието зависи от вас

 

Разширявате кръгозора от познати и приятели, подтикнати от негативните стечения на обстоятелствата, които ви се случиха в последно време. Искате да обновите средата си на живот, но го правите, без да сте особено предпазливи за новите хора, които навлизат в сърцето ви. Денят ще е щастлив, ако самите вие се чувствате по този начин.


БЛИЗНАЦИ

Самозабравени

 

Днес сте прекалено самоуверени и оставяте колегите си на втора линия, без да търсите тяхното мнение за нищо. В службата си навличате големи проблеми, ако сте автономни. Вечерта се опитайте да хармонизирате взаимоотношенията си. Ще имате тази възможност, стига да не си въобразите, че и в семейството трябва да ръководите постоянно.


РАК

Не се намесвайте

 

Можете да забавите темпото, което забързахте в последно време. Днес се предпазвайте от нетрадиционни действия, промени и иновации. Вършете рутинните си ангажименти и избягвайте да се месите в работата на колегите. В личен план ограничете контактите, защото днес срещите ви товарят и изнервят допълнително.


ЛЪВ

Не давайте мнения

 

Прибързани сте и можете да си донесете много главоболия, ако действате първично и без да обмисляте предварително. Отложете деловите разговори, за да не настроите партньорите си срещу себе си. В личен план запазете самообладание и спокойствие. Каквото и да кажете днес, ще се тълкува погрешно и срещу вас.


ДЕВА

Дребни трудности

 

Ако можете да запазите положителната нагласа, която имахте през уикенда, понеделник ще бъде особено благоприятен за вас. Въпреки всичко предстоят някои трудности, които не бива да приемате драматично. В сутрешните часове напрежението ескалира в семейството. В следобеда и вечерта избягвайте неприятните контакти.


ВЕЗНИ

Активен ден

 

Предстои ви доста активен ден, въпреки че вие не сте настроени за активна работа. Имате късмет и ще видите, че до обяд се справяте с неприятните задачи. Не се подлъгвайте да поставяте нови начала. Напротив, завършете изцяло вече стартирани проекти и се подгответе за нови неща от утре.


СКОРПИОН

Спори ви

 

В прекрасно настроение сте. На работното място се заемете със старите си дела, които трябва да довършите в срок. Днес и да действате бавно, никой няма да ви направи забележка. В личен план също се извинете на близките и половинката, ако напоследък сте се държали зле и съжалявате за нещо.


СТРЕЛЕЦ

Във ваша полза

 

Без да сте го искали, ще се окажете в печеливша позиция. На работното място нещата се нареждат според вашите желания. Използвайте този хубав ден, за да довършите стари дела, да поправите грешки и да се извините на хора, които сте наранили във времето, в което поведението ви беше по-надменно.


КОЗИРОГ

Бъдете нащрек

 

В изключително добро настроение и благоразположени, вие общувате с лекота днес. Добре е да внимавате на кого какво казвате. В личните взаимоотношения откровенията са задължителни. В служебния живот обаче сами ще се убедите, че някой ви мами, предлагайки ви нещо прекалено хубаво. Бъдете нащрек.


ВОДОЛЕЙ

Противници на прогреса

 

Обявявате се сте срещу всичко ново и внасящо промени в живота ви. Приемате го като натрапчиво и нежелано от вас. Имате подсъзнателно чувство, че всяка промяна ще ви се отрази зле. Избягвайте да противодействате остро и чрез кавги, особено пред приятелите и деловите партньори. Вечерта избягвайте пререканията с близките.


РИБИ

Искате спокойствие

 

През целия ден не желаете да бъдете обезпокоявани от никого. Довършете вече започнати дела и не се заемайте с никакви нови ангажименти. Откажете всички предложения, защото те днес няма да ви носят признание. В личните взаимоотношения преценете добре приятелите и компанията, в която се движите.


Хороскоп за родените на 24.04. – Честит рожден ден!

Късметът ще бъде с вас през следващите дванайсет месеца, но внимавайте да не поемете прекалено голяма хапка за вашите уста. Преценявайте добре силите си, когато трябва да предприемете нещо важно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *