Любопитно

Какво вещаят звездите за 12 април, сряда

Днес Луната се движи в Козирог. Използвайте този ползотворен ден, за да свършите важните си задачи за седмицата преди Великден. Не забравяйте, че днес ще ви спори много и ще бъдете доволни от постигнатото.


ОВЕН

Ново начало

 

Не се скатавайте и не мързелувайте, защото това ще ви донесе емоционална депресия, а и ще ви лиши от бъдещи успехи. Предстои ви напрегнат и важен ден, в който наистина сте в състояние да поставите начало на нещо добро. В личните взаимоотношения разместванията са съвсем преднамерени и желани от вас.


ТЕЛЕЦ

Не изоставайте

 

Въпреки срещите си с различни неприятни хора, повечето от представителите на Телец ще запазят самообладание и ще успеят да свършат цялата замислена за деня работа. Не изоставайте от графика си, въпреки че няма да липсват непредвидени ситуации. Избягвайте да общувате с онези, които ви товарят и психически, и физически.


БЛИЗНАЦИ

Малко раздвижване

 

Повечето Близнаци са в добро настроение. Днес ги очакват добри срещи с хора, които ще им подадат ръка в близкото бъдеще. Бъдете открити и добронамерени. Ще си създадете условия за благоприятни промени, които да се развият след Великден. Не пропускайте възможностите пред себе си. Заслужавате малко раздвижване.


РАК

На нокти сте

 

Напрегнати сте. Вършите няколко неща наведнъж и в повечето случаи – грешно и безуспешно. Причината е в това, че сте се изтощили емоционално и ви липсва концентрация. Нервни сте, избухливи и сприхави. Овладейте се и мислете трезво. Предстои ви благоприятен ден, стига да не го проваляте в нервност и агресия.


ЛЪВ

Нищо не е безвъзмездно

 

Под влияние сте изцяло на чувствата и емоциите си и това ще се окаже главната причина за драмите, които сами ще си причините в този ден. Добре е да бъдете мнителни към новите запознанства и хората, подаващи ви ръка точно сега. Нищо не е безвъзмездно и те ще потърсят нещо от вас в близко бъдеще, ако ви направят услуга сега.


ДЕВА

Бонус, но и разходи

 

Резки промени във финансов аспект ще са главната причина и за радостите ви, и за вашите безпокойства. Малък бонус за добре свършена работа ще ви дойде изневиделица преди Великден, но когато отидете на пазар за празника, ще се разочаровате от повишението на цените.


ВЕЗНИ

Приемете различията

 

Вашата лична концепция се различава от тази на останалите и по този начин ще си осигурите един ден, изпълнен с нерви и разочарования. Примирете се, че в света има бедни и богати хора. Проумейте, че е въпрос на ваш личен избор към кого ще се причислите. Поработете върху себе си и още утре ще се почувствате по-добре.


СКОРПИОН

Съставете план

 

Предстои ви натоварен ден, но ако сте достатъчно активни и упорити, със сигурност ще се реализирате добре. На работното място успехът ще ви следва, ако имате предварителен план за действие. В личните взаимоотношения срещате войнственост от страна на половинката или семейството. Не я подпалвайте още повече.


СТРЕЛЕЦ

Все мърморите

 

В прекрасно настроение сте, но чувствате страх да направите онези промени, които си мислите, че ще ви осигурят по-добър живот. Ето точно това често ще е причината за вътрешното ви недоволство и повод все да мърморите. В службата бъдете стриктни. Започнете ли нещо, свършете го в рамките на деня.


КОЗИРОГ

Предпазвайте се

 

В сряда сте много нервни и напрегнати. Срещу вас се изправят манипулативни хора с високо влияние, които желаят да ви впрегнат в своите цели. Помислете си добре какво ще получите в замяна и дали няма да сгрешите. Точно сега не е добра идея да сменяте работата си или да се заемате с нещо допълнително.


ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с контактите

 

Отворени сте към нови контакти, но не всички запознанства са благоприятни за вас днес. Бъдете по-консервативни. Потискайте силната си чувствителност, която може да ви нанесе и здравословно неразположение, ако прерасне в агресия и нервност. Изживейте деня си така, че да не бъдете зависими от нищо и от никого.


РИБИ

Не отлагайте

 

В този ден сте нервни. Подтиснати сте от обстоятелства, които не зависят от вас. За съжаление, не намирате и хора, с които да споделите болките и да изплачете чувствата си. Заемете се с важните си ангажименти. Добре е да сортирате делата си по важност и да започнете с най-належащите. Не отлагайте нищо за утре.


Хороскоп за родените на 12.04. – Честит рожден ден!

От днес нататък ви предстои една важна професионална година. Година, която чертае издигане в кариерата, стига обаче да сте готови да извървите този нелек, но сладък и успешен път. Въпрос на ваше решение е дали да използвате шансовете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *