Любопитно

Вашият хороскоп за 27 април, четвъртък

Луната преминава в Лъв. В часовете до ранния следобед опозицията й с Плутон е възможно да създаде малко повече напрежение, забързване на темпото и неефективни действия заради хаос и безредици. Не се притеснявайте. Късният следобед е далеч по-благодатен за действия и инициативи. Насрочете за края на работния ден важните си срещи, за да са успешни те. Вечерта се приберете с добро настроение вкъщи.


ОВЕН

Дочакайте следобеда

 

Често нервите ви не издържат днес. Това е напрегнат ден, защото вашите очаквания са високи, но условията не ви позволяват да разгърнете размаха на силите си. Не се притеснявайте, облаците се разсейват и следобедът се оказва доста благодатен за действия и изяви. Само трябва да го дочакате. А вие все нямате търпение…


ТЕЛЕЦ

Търсите контакти

 

Общувате, търсите си събеседници и говорите повече, отколкото е нужно. Не е изключено да се оплетете сами в ново запознанство, което може да ви изиграе лоша шега. Имате нужда от стабилност и сигурност, която търсите на всяка цена. Ще дойде с течение на времето, не разчитайте някой да ви я предложи на първа среща.


БЛИЗНАЦИ

По течението

 

В четвъртък изглежда, че не всичко върви така, както сте си го представяли. Желаете да внесете ред в хаоса около себе си, но сякаш правейки го, още повече обърквате нещата. По-добре е да се оставите на течението. Имате нужда от разбиране, а близките ще са тези, които най-добре биха ви изслушали. Споделете с тях притесненията си.


РАК

Самоувереност

 

Самоуверени и самонадеяни сте. Убедени сте в своята правота. Имате усещането, че всеки един около вас ви пречи и че можете да се справите с всичко сами, без чужда помощ. Лъжете се. Още в сутрешните часове съдбата е напът да ви покаже колко сте зависими от другите. Хармонизирайте взаимоотношенията си с тях.


ЛЪВ

Получава ви се

 

Усещате как силите ви се възстановяват, а магнетизмът ви расте. Днес успявате да постигате целите си тъкмо с невидимо присъствие – от разстояние или чрез силата на мисълта. Трудно е да се обясни как точно се случва, но всяко ваше желание става реалност. Насладете се на този прекрасен ден и го завършете в хармония с всички около себе си.


ДЕВА

Денят е добър

 

Приливът на положителна енергия във вашия ден е неоспорим факт. Това се отразява и върху начина ви на действие и мислене. Очаквайте благоприятен четвъртък, който започва с малки неуредици и напрежение. Можете да се окажете в центъра на конфликт сутринта, но до обяд проблемът ще е решен. Чака ви хубав, спорен ден.


ВЕЗНИ

Покажете чар

 

Ангажиментите ви са доста, а прибързаността и днес е основната пречка да се справите благополучно с всички задачи. Овладейте емоцията и не позволявайте на дреболии да спират подема ви напред. Използвайте случая, за да покажете целия си чар при осъществяване на важни делови и социални срещи.


СКОРПИОН

Не бързайте толкова

 

Вместо да забързвате постепенно темпото, за да си дадете нужното време за адаптация, вие искате изведнъж да свършите страшно много работа, да се заемете с хиляди ангажименти. Изходът е само един – провал след провал. И вие самите сте си виновни, няма нужда да изкарвате другите криви за вашите грешки.


СТРЕЛЕЦ

Мълчете си

 

Четвъртък е благоприятен ден. Не бива да обръщате внимание на хаоса, който цари около вас. Всъщност, никой друг освен вас не го забелязва. Действията на колегите ви се струват нелогични. Ще сгрешите, ако им се бъркате или ако им давате оценка и мнение. Сега никой не ви пита, затова се въздържайте.


КОЗИРОГ

Ще ви спори

 

Насрочете важните си задачи за сутринта, когато ще бъдете енергични и работата ви ще спори. Не влизайте в излишни спорове с колеги и още по-малко с преките си ръководители, защото ще загубите важно време, в което можете да отметнете много ангажименти. Позволете си топла вечер, заобиколени от любимите хора.


ВОДОЛЕЙ

Не реагирайте агресивно

 

Обещанията, че четвъртък ще е доста по-благоприятен ден, се сбъдват. Още сутринта сте решени да действате упорито и срещате попътен вятър. Очаква ви натоварено ежедневие. Не влизайте в конфликти около обяд. Някой ще се опита да ви се намеси в работата. Не реагирайте агресивно. Пак вие ще излезете виновни.


РИБИ

Любов в службата

 

В добро настроение сте. Заливат ви промени, новости и обстоятелствата около вас стават благоприятни. В любовен план ви чака нещо непредвидено, което ще преобърне на 180 градуса плановете ви от тук насетне. Необвързаните срещат подходящ човек в службата. Точно на мястото, където работят. Човек със сходни на техните интереси.


Хороскоп за родените на 27.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви се наложи да преразгледате взаимоотношенията си с по-възрастните си роднини. Важно е да се научите да се разбирате взаимно и да си помагате, особено вие на тях, защото те имат сериозна нужда от вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *