Любопитно

Вашият хороскоп за 19 април, сряда

Днес Луната се движи в Овен и е в съвпад с Юпитер. Помислете за нещата от живота си, които желаете да промените още от утре. Пожелайте си го и това ще се случи. Денят е енергичен и продуктивен.


ОВЕН

Вие диктувате

 

В сряда сте ентусиазирани и дейни. Желаете да разкажете на всички около себе си за идея, с която сте се събудили сутринта. Запалени сте от искрата и търсите възможност да я предадете на всички свои близки и колеги. Днес вие организирате нещата, вие сте водещите и вие можете да установите ритъма на действие.


ТЕЛЕЦ

Тишина и спокойствие

 

Отделете се от хората и избягвайте шумните компании, които днес не само че ще ви натоварват, а и ще ви карат да се чувствате ядосани и превъзбудени. Не предприемайте нови начинания, а прегледайте старите си дела за грешки. Не е вашият миг за изява. Имате нужда от тишина и спокойствие.


БЛИЗНАЦИ

Нерви

 

Предстои ви поредният ден, в който ще попадате на лицемерни хора. Този път обаче вие сте на мнение, че трябва да им се доверите и че е добре да повярвате на обещанията им. Е, ще си навредите достатъчно. Премисляйте по няколко пъти, преди да кажете своето „да“. Денят ви прави нервни. Ще развалите отношенията си с някого.


РАК

По-кротко

 

В сряда действайте поетапно и с малки стъпки към успеха. В момента сте готови да поемете голяма хапка, несъразмерна на вашите възможности. Само и само да покажете колко много можете и как вярвате в бъдещето, ще кажете „да“ на проект, който не само няма да изпълните, а и ще ви забави драстично в следващите месеци.


ЛЪВ

Направете резервация

 

Движението на Луната в Овен е причина днес да сте магнетични и отворени към света. Привличате нови запознанства, търсите възможност да се реализирате в по-различни среди от тези, в които се движите в момента. Уговорете условията по едно бъдещо пътуване. Направете резервация.


ДЕВА

Потръгва ви

 

Обещанията, че от днес ви потръгва, се сбъдват. Това е ден с по-ярки възможности, въпреки че се намирате в по-пасивен етап. Развитие обаче не ви липсва. Ще се почувствате забелязвани и търсени, все по-популярни сред колегите и приятелите. Внимавайте да не раздадете спестяванията си на хора, които се нуждаят от заем.


ВЕЗНИ

Подем

 

Сряда е сериозен делови ден за вас. Още в сутрешните часове ви чака подем на работното място, както и възможност да осъществите важни разговори с партньорите си по бизнес. Ако сте на подчинена позиция, предпазвайте се от това да давате личното си мнение, без да сте предварително попитани.


СКОРПИОН

Напрежение

 

В сряда ви чака активация на силите и възможностите, които се изправят пред вас. Внимавайте. Прекалено напрегнати се будите сутринта и това може да е повод още с първата чаша кафе да влезете в конфликт с близките си. Започнете своя ден с фитнес, аеробика или разходка в парка – за бодрост и вдъхновение.


СТРЕЛЕЦ

Любовни пламъци

 

Денят ви намира в отлична кондиция. Движението на Луната в Овен ви зарежда с енергия и добро настроение. Ентусиазирани сте и правите всичко възможно, за да заразите и другите с вашата искра ентусиазъм. Чакат ви доста провокативни срещи в личния живот, ако към момента сте необвързани.


КОЗИРОГ

Без рискове

 

От вас днес всички искат действие и реализация. Вие обаче няма да покриете тези очаквания, защото в момента опипвате почвата и сте предпазливи. Отстрани изглеждате мудни и мързеливи, но това не е така. Обърнете повече внимание на сигурността си – своята и на семейството си. Не предприемайте рискови начинания.


ВОДОЛЕЙ

Добро настроение

 

В сряда усмивката ви е заразителна, а доброто ви настроение сее навсякъде около вас приемственост и разбирателство. Вие сте единствените, които разсейвате всяка нотка на напрежение в деня си. Не бързате, не давате излишен зор никому. Каквото можете, ще свършите. Каквото не – ще остане за утре…


РИБИ

Финансови придобивки

 

В сряда е особено важно да обърнете внимание на финансовото си състояние след празниците. Подобрете ефективността на бюджета си и изгответе плановете за следващите две седмици. Мнозина от вас днес ще получат допълнителни финанси като бонус или награда за постигнати резултати за първото тримесечие на 2023-та.


Хороскоп за родените на 19.04. – Честит рожден ден!

Не се притеснявайте да изказвате мнението си, където е нужно през следващата една година. За вас ще бъде важно да ви чуят и да се съобразят с решенията ви. Бъдете активни. Можете да промените живота си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *