Любопитно

Вашият хороскоп за 11 април, вторник

Активната част на днешния вторник е до обяд. Тогава свършете всичко замислено. В следобеда вършете своите по-незначителни задачи. Ако имате възможност, приберете се по-рано вкъщи. Луната преминава от Стрелец в Козирог в 18.30 часа.


ОВЕН

Не търпите критика

 

Струпват ви се много ангажименти, които трябва да свършите за съвсем кратко време – до обедната почивка. Запретнете ръкави. Заслужава си да положите усилия. Приемате критиката, която ви отправят, прекалено лично и сте готови да спорите и да се заяждате на моменти в своя защита.


ТЕЛЕЦ

Допълнителни доходи

 

Прекалено затворени сте днес и това изгражда преграда между вас и хората наоколо. Приемат ви като прикрити. Няма особено значение какво мислят другите за вас. Вторник ще ви предложи добри идеи за припечелване на допълнителни финанси, стига да сте готови да се заемете с нови задачи.


БЛИЗНАЦИ

Делови успех

 

Не се притеснявайте от деловите си срещи. Те ще преминат под знака на успеха, ако ги извършите в сутрешните часове. Говорите със замах и зашеметяващо привличате хората на своя страна. Често обаче схващанията ви са консервативни и някак не си кореспондират с настоящето. Трябва да се постараете да обновите начина си на мислене.


РАК

Консервативни сте

 

Очаква ви доста напрегнат работен ден. Бъдете внимателни, когато се занимавате с документи, касаещи финансови операции. Ще се натъкнете на някои грешки, които са правили колегите ви преди вас. Днес рязко се противопоставяте на мнение, което е в разрез с вашето, само защото виждането ви е малко по-консервативно и назадничаво.


ЛЪВ

Разпуснете вечерта

 

На ума ви идват добри идеи, които трябва да реализирате в рамките на деня. Днес отмятате голямо количество работа, особено ако я насрочите за сутрешните часове. Уплътнете работното си време и с ангажименти, които са ви приятни и ви мотивират. Вечерта излезте със семейството или приятели.


ДЕВА

Търсете съмишленици

 

Днес не се насилвайте с работа, която не ви е по сърце или която не можете да свършите в рамките на деня. Ангажиментите ви не са малко, но някои от тях можете да отложите за утре. Обърнете повече внимание на вътрешния си мир, на хармонията във взаимоотношенията. Търсете съмишленици.


ВЕЗНИ

Търсени за съвети

 

Телефонът ви ще прегрее от различни обаждания. Хората ви търсят за съвети и искат подкрепа от ваша страна. Все пак не забравяйте, че и вие си имате ангажименти и те трябва да бъдат свършени в срок. Имате чувството, че някой се е прикрепил до вас и черпи от енергията ви. Освободете се от това влияние.


СКОРПИОН

Не е време за новости

 

Опитайте да не допускате грешки, които могат да ви злепоставят или да ви докарат финансови санкции в съвсем близко бъдеще. Бъдете стриктни и изпълнителни. Ще срещнете остра опозиция, ако точно сега започнете да излагате напредничавите си идеи наяве. Живеете с хора, чието мислене е старо и закостеняло.


СТРЕЛЕЦ

Успех във всичко

 

Успявате да привлечете погледите върху себе си, да насочите вниманието на хората, с които работите върху своите идеи. Днес сте във форма и отмятате доста работа за съвсем кратко време. Насочете усилията си в часовете преди обяд. Това е хубав ден, можете да стартирате нещо благоприятно.


КОЗИРОГ

Без активности

 

Определено днес не е вашият ден. Отвсякъде срещате укори за всичко, което вършите и действате. Имате желание да поставите прибързано ново начало. Няма да ви се усмихне късметът. Днес преценете добре обстановката, научете нещо ново или се заемете с работа, която не иска непременно вашето действие и активност.


ВОДОЛЕЙ

Блестите

 

Блестите, без да го искате или целите. Това е благоприятен ден, който ви вдъхва кураж да започнете нещо ново, за което нямахте достатъчно смелост предишните дни. Освобождавате се от излишните страхове. Внимавайте обаче в сферата на инвестициите, защото днес можете да направите неблагоприятно капиталовложение.


РИБИ

Нужда от почивка

 

Денят се свързва с обичайното напрежение по това време на месеца, когато задачите ви заливат, а времето е съвсем малко да отреагирате. Кратката работна седмица ви товари с много отговорности и задачи, но ще се справите. Не обвинявайте други за своите неволи. Вечерта се приберете вкъщи и си легнете по-рано. Имате нужда от почивка.


Хороскоп за родените на 11.04. – Честит рожден ден!

За да постигате успехите си през следващата една година, ще ви се наложи да полагате повече усилия от обичайното. Не се отказвайте и бъдете уверени, че независимо през какво минавате, вашите цели ще бъдат постигнати.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *