Любопитно

Вашият хороскоп за периода 7-9 април

Петък и събота са дни, наситени с напрежение и спорове, но в неделя идва отпускане и спокойствие

 

В петък и събота Луната се движи в Скорпион. Опитайте да овладеете яда си, ако ви се налага да спорите с някого на теми, по които имате различно мнение. В спора често се ражда истината, но не и когато се превърне в яростна битка на характери. Мекотата в тези дни е задължителна. В неделния ден Луната преминава в Стрелец, като ще отпусне душите и сърцата. Пътувайте, посетете близки места, отидете на гости на свои роднини или приятели. Прекарайте си един по-спокоен и щастлив ден на Цветница.


ОВЕН

Спрете с гнева

 

7 април. Грешките ви днес са породени от липсата на концентрация, от една страна, и от излишъка на гневна емоция, от друга. Склонни сте да обвинявате все другите, че са ви виновни за какво ли не. Спорите, без дори вие да знаете за какво го правите. Е, изнервящо е, но все пак – дали можете да се спрете?

8 април. В събота ще се сетите, че безпаричието напоследък е основният ви проблем. Не е така. По-големият проблем е мисленето ви, което към момента ви кара да харчите емоционално и непремерено.

9 април. В неделя се освободете от излишните негативни емоции. Вашата Цветница може да бъде щастлива и наситена с позитивна енергия, ако приемете мисленето на хората около себе си, без да искате да го променяте.


ТЕЛЕЦ

Поглезете половинката

 

7 април. В името на колектива днес сте напът да направите жесток компромис спрямо себе си и така да си гарантирате бъдещи лични неуспехи. Не прекланяйте толкова лесно глава надолу. Можете да успеете и без все да отстъпвате.

8 април. В събота отделете повече време за семейството си. Вашият интимен партньор има нужда да се почувства глезен и обичан, а вие знаете как да го направите.

9 април. В неделя свършете по-активните си задачи преди обяд, а след това си останете вкъщи, за да си починете. Имате нужда от повече сън и спокойствие. Поздравете имениците и ако гостувате вечерта на някои от тях, приберете се по-рано за да се наспите добре.


БЛИЗНАЦИ

Помислете за почивка

 

7 април. Напоследък вашето ежедневие стана доста забързано и това определено ви изнерви по един или друг начин. Не е ли време да помислите за кратка почивка и глътка въздух? Този отдих ще ви освежи и ще върне отново исканата работоспособност.

8 април. В съботния ден отделете малко време за себе си и за тялото си. Винаги давам съвети за начало на спортни занимания, диета и грижа за физическото здраве. Сега и при вас назрява моментът да го чуете.

9 април. В неделя се чувствате доста добре. Сутринта сте бодри и заредени с енергия, а следобед сте романтични и търсещи начин как да изненадате приятно своята половинка. Денят е спокоен и наситен с хубава енергия.


РАК

Важна промяна

 

7 април. Силната възбуда от пълнолунието вече е в миналото и днес сте в пъти по-пълноценни. Чувствате щастие от всичко, с което се занимавате. Приемайте съветите на своите близки, защото те ви ги дават от сърце и за добро. Можете да извършите важна промяна в живота си.

8 април. В събота, независимо от лошото време, вие сте се замечтали и в душите ви е светло и слънчево. Такава ви е енергията през целия ден, а тази енергия ще излъчвате и на хората около себе си.

9 април. В неделя, на Цветница вие се чувствате отлично в кожата си. В сутрешните часове не се лишавайте от пътуване. Независимо от разстоянието, то ще ви разведри. В следобеда обърнете внимание на главоболието, ако се появи такова. То е знак, че сте се уморили психически все да угаждате на някого. Кажете своето „не“ без притеснения.


ЛЪВ

Подобрете взаимоотношенията

 

7 април. Вместо да гледате ведро на всичко случващо се около вас, вие подсилвате вашето черногледство и по този начин е възможно сами да се изолирате от колектива, с който работите. Не усещате, че напоследък сте станали доста негативно настроени дори към промените, които се случват на работа.

8 април. Останете си вкъщи в събота. По-добре за вас е да не пътувате, а да си починете. Почистете дома си и се почувствайте уютно. Подобрете взаимоотношенията с близките си.

9 април. В неделя сутринта ще мърморите, защото вашите близки не са съгласни с идеята ви да пътувате за един ден. Времето не го позволява, не е ли по-добре да се обадите на приятели и да изпиете по чаша кафе в следобеда? Има за какво да си говорите.


ДЕВА

Неочаквани гости

 

7 април. Ще ви ядосат близките вкъщи сутринта, с което е възможно да се развали настроението ви за целия ден. Не е изключено колегите да странят от вас, защото вместо да ги зареждате с положителна енергия, вие им предавате своите негативни усещания. Вечерта си легнете по-рано, за да предотвратите още нерви.

8 април. В съботния ден ще ви се наложи да се занимавате с капризите на ваши роднини, които не уважавате особено много. Исканията им обаче са свързани с неща, които представляват ваш пряк интерес и затова няма как да ги игнорирате.

9 април. В неделя сутринта настроението ви се подобрява. Празник е, поздравете имениците, които познавате. Следобед подредете дома си. Възможно е да имате неочаквани гости, затова напазарувайте предварително.


ВЕЗНИ

Мотивирани и щастливи

 

7 април. Днес сте енергични и заредени с потенциал. Нищо че е петък, вие вършите задачите си, все едно седмицата тепърва започва. Това е и причината да се чувствате мотивирани, а и да получите допълнително възнаграждение за работата, която вършите. Днес сте особено успешни.

8 април. Ще използвате предстоящите празници като повод да си купите нещо лично за себе си, както и нещо за дома си. Ще се радвате искрено на подаръците, които ще си направите. Вие го заслужавате.

9 април. В неделя обърнете повече внимание на близките си. Можете да организирате семеен обяд, особено ако сред вас има именици. Подарете им малък подарък. Ще си създадете незабравими емоции.


СКОРПИОН

Започване начисто

 

7 април. Ще опитате да промените света, докато не разберете, че никой и нищо няма да се промени, само защото вие го искате. Гледайте своя собствен живот и днес не се опитвайте да изгреете на улици, на които вашата светлина е нежелана.

8 април. В съботния ден можете да започнете начисто. Първо, изчистете дома си от излишни вещи и непотребни предмети. След това изчистете и съзнанието си от излишни мисли и преживявания, които ви тровят дните. Ще видите колко по-добре ще заживеете по този начин.

9 април. В неделя поздравете всички именици. Направете бюджета до края на месеца и предвидете извънредните разходи, които ще направите по предстоящите великденски празници. Днес можете да си помогнете с пазара.


СТРЕЛЕЦ

Променете нещо

 

7 април. В петък се чувствате без тонус и енергия, което е и причината да откажете да поемете инициатива на работното място. По-скоро това е правилният избор, защото приемете ли, няма да имате сила да свършите това, което се иска от вас. Приберете се по-рано вкъщи.

8 април. Съботният ден иска от вас почивка и възстановяване на силите. Това става и чрез сън, и чрез спокойствие. Така че, опитайте да си ги осигурите и не поемайте ангажименти.

9 април. Неделя ще ви загатне за едно ново начало. Начало на нов период, който предстои да се разкрие пред вас през предстоящата седмица. Наясно сте, че трябва да промените нещо около себе си и започвате първо с нагласите си и начина си на мислене.


КОЗИРОГ

Смело напред

 

7 април. Определено се страхувате от вече случващите се в живота ви промени, свързани с вашия социален живот и възможностите, които ви се разкриха през отминаващата седмица. Продължавайте смело напред и не съжалявайте за нито една новост, навлязла в живота ви.

8 април. Чрез хора и приятели вие ще постигнете много не само в днешния ден, а и в следващите месеци. Затова поддържайте социалните си контакти и не се страхувайте да завържете нови. Неделя е чудесен ден за разходка и срещи с хора.

9 април. В неделя до обяд сте общителни, отзивчиви и приказливи. След това обаче за кратко ще се затворите в себе си и ще преживеете период на вътрешни трансформации. Нуждаете се никой да не ви притеснява за нищо.


ВОДОЛЕЙ

Успяват на ваш гръб

 

7 април. Ще ви се стори, че някой на работното място не желае точно вие да се развиете с напредък и е решил да ви замени със свой човек, който не заслужава да обере лаврите от вашия труд. Борете се за справедливостта и правдата. Вие сте си изработили това, което постигате.

8 април. Не е изключено телефонно позвъняване от службата да ви ядоса в съботния ден. Няма да можете да спрете да мислите за нахалството на хора, които не притежават потенциал да се развиват, а всъщност чрез протекции стигат надалеч в йерархията. Такъв е животът.

9 април. В неделя се връща доброто ви настроение. Няма нужда да разваляте дните си с мисли за неща, които не можете да промените. Наслаждавайте се на хубавия ден и цветния празник. Поздравете любим свой близък именик.


РИБИ

Положителна енергия

 

7 април. Усещате прилив на сили и енергия. Чувствате се можещи да промените и неща, които до този момент никой не се е осмелявал да си помисли, че могат да бъдат променени. Е, днешната сила иска от вас да действате и да реализирате своя потенциал. Ще бъдете доволни от постигнатото.

8 април. В събота ще бъдете щастливи, ако пътувате и посетите място, на което не сте били до този момент. Денят е зареден с позитивна енергия, която струи от вас и заразява всички, с които общувате.

9 април. В неделя сутринта сте енергични. Свършете това, което имате като къщна работа, а следобед се вижте с хора, които могат да са ви от полза в служебния живот. Нищо, че го правите в свободното си време, определено ще даде благоприятен ефект върху работата ви.


Хороскоп за родените на 07.04.Честит рожден ден!

С каквото и да се залавяте през годината, която за вас започва да тече от днес нататък, бъдете нащрек за хора, които се стремят да ви ограничат, подложат крак и попречат в намеренията чрез грешни думи и внушение на страх. Вярвайте в себе си и ще успеете.

 

Хороскоп за родените на 08.04.Честит рожден ден!

Конфликтите, които сами ще си създавате с хора, представляващи авторитет във вашия живот, всъщност са най-големите пречки за вашето развитие. Преглътнете егото си и приемете, че в живота има йерархия.

 

Хороскоп за родените на 09.04.Честит рожден ден!

Очаква ви една позитивна година. Ще успеете да промените мирогледа си, а оттам ще настъпят и всички останали положителни промени в личния и професионалния ви живот. Приемете новото време, в което живеем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *