Любопитно

Вашият хороскоп за периода 13-17 април

Насладете се на времето със семейството през празничните дни, понеделник отделете за почивка

 

В четвъртък Луната се движи в Козирог. Разкъсвани сме от служебните ангажименти заради по-кратката работна седмица и приготовленията за предстоящите празнични дни. По-активната част на деня е до 15.00 часа, след това ефективността спада. В петък и събота Луната е във Водолей, а срещите с близки и роднини се отразява облагородяващо. Повечето приготовления за Великден направете в събота и нека цялото семейство да участва. Във Великденската нощ Луната преминава в Риби, за да ни напомни за саможертвата на Христос. Тази година смирението, обичта и благодарността са основни теми около светлия празник. В неделя съберете семейството около масата. Ще помните дълго време добрата енергия и атмосфера. Понеделник е ден за почивка. Няма какво друго да правите. Не е добра идея да работите допълнително с нагласата да си наваксате несвършена работа. И утре е ден. А днес останете още малко с близките си и завършете ваканцията в мир и хармония.


ОВЕН

Празниците ви зареждат

 

13 април. Очаква ви напрегнат ден, който няма как да не преживеете в повече спречквания с хората наоколо. Причината са предстоящите празнични и почивни дни и несвършената в срок работа. Не се ядосвайте. Всичко ще се подреди.

14 април. Време е да разпуснете напрежението, насъбрало се в кратката седмица зад вас. Днес планирайте почивните си дни. Ако ви се налага да пътувате, направете го в следобеда, за да избегнете големите опашки и задръствания.

15 април. Съботата за вас е ден, който ще премине бързо в приготовления за утрешния празник. Време е да боядисате яйцата и да подготвите утрешната трапеза заедно с цялото си семейство.

16 април. Честито Възкресение Христово! Великден е сред празниците, които почитате най-силно. Честитете го на всички близки и приятели и запалете искрица от Възкресението както у тях, така и у себе си.

17 април. В понеделник имате нужда да останете за кратко насаме със себе си, без да сте обезпокоявани от никого. Не ви се пътува, а ако се налага да се приберете наобратно за работната седмица, направете го в късния следобед.


ТЕЛЕЦ

Вълнение и суета

 

13 април. Оказва се, че сте успели да свършите належащите задачи в срок и в днешния следобед вече сте заети с това да планирате предстоящите почивни дни. Заредили сте се с позитивна енергия и нагласа за тях.

14 април. Въпреки нагласата ви за добре свършена работа, може да ви се наложи в петък до обяд да поработите, но от вкъщи, и то за кратко. Тъкмо ако пътувате, ще тръгнете по-късно следобед и ще избегнете задръстванията.

15 април. Ангажирайте цялото семейство с приготовленията около празника. Боядисайте яйцата заедно, подредете дома и трапезата. Това вълнение и суета около предстоящите дни действа благотворно и на вас, и на семейството ви.

16 април. В неделя честитете Възкресение Христово на всички свои близки и приятели. Порадвайте се на емоционалното и духовно проявление на празника, отколкото на физическото. Не пропускайте неделния семеен обяд.

17 април. Уговорете се и се вижте с приятели, с които обикновено се виждате по празниците. Времето и натовареното ежедневие ви разделят през останалите дни, но сега можете да си позволите и да отделите няколко часа за среща.


БЛИЗНАЦИ

Забързан петък

 

13 април. Чувствате се омърлушени и без енергия в днешния ден. На работното място не подемайте нищо важно, за да си спестите грешките и напрежението по време на почивните дни.

14 април. Очаква ви доста забързан петък. Няма да ви се наложи да работите на днешния ден, но ще се занимавате с организацията на предстоящите празници, включително и с поредния пазар за тази седмица.

15 април. Днес обърнете повече внимание на близките си. Ангажирайте цялото семейство покрай приготовленията за празника. Така хем ще сте заедно, хем ще сте обединени в една обща задача, кауза. Вие знаете как да организирате всичко.

16 април. И за вас семейството и празниците, споделени с близките, са нещо много ценно. Честито Възкресение! Днес можете да споделите незабравими моменти на семейния неделен обяд. Чака ви мир и разбирателство, а историите, които ще си разкажете по време на обяда, са незабравими.

17 април. В понеделник ще си починете от суетата и подготвителната работа по празниците. Време е да помислите за връщане към нормалното ежедневие. Някои от вас дори ще се наложи да поработят в следобеда.


РАК

Щедри и сплотяващи

 

13 април. Ще свършите по-важните задачи на работното място до обяд, а след това вълненията ви по предстоящите празници стават доста по-осезаеми. Дори ще си помогнете вечерта с част от приготовленията.

14 април. Ще се убедите, че благата дума е по-силна от всичко, че тя сплотява хората и допринася за разбирателството между тях. Днес сте благонастроени към всички около себе си. Ще дарявате и ще получавате любов.

15 април. Опитайте да организирате всички от семейството си в приготовлението на храната около Великденските празници. Днес можете да боядисате заедно яйцата. Ще бъде запомнящо се събитие.

16 април. Великден е! Светъл семеен празник. Отношението ви към семейните традиции е особено. Това е и причината да ги очаквате с нетърпение и да посрещате всички близки с усмивка и пълна трапеза. Честито Възкресение!

17 април. Освен че днес е добре да доизконсумирате всичко сготвено за празника, е важно и да се подготвите за работната седмица, която предстои от утре. Връщате се плавно към работното ежедневие.


ЛЪВ

Здравословен обяд

 

13 април. Както винаги, всичко оставяте за последния момент – и работата в службата, и пазар, и приготовления. Ето защо все недоволствате при идващи празнични и почивни дни. Причината не е в тях, а във вас, защото не успявате да си планирате времето.

14 април. Най-добрият начин да спечелите някого е когато му кажете нещо хубаво и се усмихнете. В днешния почивен ден ще се убедите в силата на положителното привличане между вас и хората.

15 април. Темата на Великденските ястия тази година засяга здравословното хранене. Вероятно ще досадите на семейството си с тази своя мания, но пък всички ще хапнете и вкусно, а и това няма да се отрази на фигурите ви. В събота подгответе утрешния обяд.

16 април. Честито Възкресение Христово! Съберете цялото семейство около трапезата и споделете позитивните мигове заедно. Добре е да не капризничите за дреболии, за да не развалите настроението на всички.

17 април. В понеделник ще сте вече далеч по-спокойни, защото голямото приготовление вече ще е свършило, а и ще имате достатъчно изостанала от вчера храна. По-скоро помислете за спокойствието си и направете една семейна разходка сред природата.


ДЕВА

Не говорете за пари

 

13 април. Едва ли ще свършите всичко набелязано в последния работен ден преди празниците, но вие сте длъжни да опитате. Това е и причината да се претоварите и вечерта да не сте доволни от резултатите си. Не бъдете максималисти. И другата седмица има работни дни.

14 април. В петък не спирате да говорите за пари, разходи и икономии, които можете да осъществите покрай празниците. Още в първия празничен ден ще развалите настроението на своите близки. Усмихнете се и посрещнете почивката с усмивка.

15 април. Извинете се, ако през вчерашния ден не сте се държали дружелюбно с близките. Планирайте предстоящите празници и участвайте в общото им приготовление. Днес опитайте да боядисате заедно яйцата.

16 април. Честито Възкресение Христово! Честитете на всички около себе си светлия празник, обадете се на приятелите и им пожелайте приятен обяд. Позвъняванията и доброто настроение ще са основа на днешния ден.

17 април. В понеделник продължавате с еуфоричното настроение, което ви беше обзело вчера. Настроени сте празнично. Възможно е да отидете на гости у свои близки роднини. Не закъснявайте, защото утре отново е работен ден.


ВЕЗНИ

Щастливи по празниците

 

13 април. Нямате търпение да започнат празничните дни не за друго, а защото това е поредният повод да си отпочинете и да се наспите до по-късно, като няма да имате работни ангажименти. Днес почти не вършите никаква работа и без това. Тръгнете си по-рано.

14 април. Настройката ви от работен към почивен график този път ще бъде по-трудна от обичайното. Затова и днес сутринта е възможно да се чувствате уморени, лениви и без енергия. Ако ви се налага да пътувате по празниците, тръгнете в следобеда.

15 април. В събота вече сте в отлична кондиция. Стремежите ви са свързани с внасяне на хармония вкъщи, включване в празничното подготвяне на всички приготовления за Великден. Вечерта отидете на църква.

16 април. Великденското настроение заема своя пик в неделя. Празникът ви носи ведри мисли и желание да честитите на всички свои познати. Обядът ще бъде доста приятен, защото цялото семейство се е събрало около трапезата.

17 април. Понеделник отделете за срещи с приятели и познати, които не сте виждали от дълго време. За вас това е чудесен спокоен ден, носещ хубава енергия и поводи за усмивки. Насладете му се.


СКОРПИОН

Предпразнични ангажименти

 

13 април. В последния работен ден преди почивния график телефонът ви няма да спре да звъни по служебни задачи. Всеки ще се сети в последния момент, че му трябвате за поредния ангажимент. Трудно ще се приберете навреме.

14 април. Не е изключено да поработите и в петък преди обяд, за да довършите на спокойствие онова, което започнахте в последната седмица. А в следобеда ви чакат приятни срещи. За мнозина това е ден за пътуване, за да се приберат при роднините си за предстоящите празници.

15 април. В събота се наспете добре. Денят е наситен със суета и приготовления по предстоящите празници. Можете да организирате весело боядисване на яйцата заедно с всички деца в семейството.

16 април. Честито Възкресение! Празникът е светъл и много тържествен, а обядът, който ще споделите със семейството и близките, ще е незабравим. Не само заради гозбите, а и заради хармонията и добрите взаимоотношения. Заради думите, които ще си кажете и споделите тогава.

17 април. Вижда се, че почивката лека-полека е към своя край. Не е изключено в следобеда да ви звъннат от работа и да ви подготвят за утрешните служебни задачи, които отново са с бърз срок за изпълнение.


СТРЕЛЕЦ

Позитивна енергия

 

13 април. Днес трудно ще работите, защото мислите ви са насочени главно към приготовленията по предстоящите празници. Написали сте си на лист покупките, които ще направите, след като излезете по-рано от работа следобед.

14 април. Днес е денят, в който вие сте в отлично настроение. Ще помогнете с нагласата си и на другите да се почувстват добре. Стартирате една доста позитивна четиридневна семейна почивка.

15 април. В събота обърнете внимание на къщната работа, която трябва да се свърши по традиция в този ден от седмицата. Ако не сте боядисали яйцата, направете го сега и включете цялото семейство.

16 април. Честит Великден! Независимо дали ще сте на път, или вкъщи, дали ще отидете на гости, или вие ще поканите гости, неделя обещава да е незабравим ден, наситен с общуване, вкусно хапване и положителни емоции.

17 април. В последния ден от ваканцията обърнете повече внимание на семейството си. Седнете всички около масата, разкажете си интересни истории, споделете си това, което ви вълнува. Денят е наситен с добра енергия.


КОЗИРОГ

Приятна среща

 

13 април. Винаги, когато идват празници, вие сте по-напрегнати, защото искате да свършите всичко в срок и да не оставяте задачи за дните след почивката. Така ще е и днес. Хубавото е, че ще преизпълните плана си и ще бъдете доволни от себе си.

14 април. Направили сте планове за почивните дни и искате да ги прекарате така, както вие сте си намислили. Опитайте се да изслушате желанията и на близките си и съчетайте гледните си точки, за да нямате проблеми.

15 април. В събота душите ви са зарадвани от среща с роднини и близки, с които можете да подготвите заедно неделния обяд, да боядисате яйцата или да украсите дома за предстоящия празник.

16 април. Празничното настроение при вас се чувства още от сутринта. Поздравете всички роднини и приятели по случай Възкресение Христово. Подгответе неделния обяд и го споделете с цялото семейство.

17 април. В понеделник все ще ви е останало малко време, за да се видите със стар познат, с който не сте се виждали отдавна. Срещата ще остави у вас приятни спомени, така че не се лишавайте от нея.


ВОДОЛЕЙ

Без стрес

 

13 април. Едва ли ще сте толкова ефективни днес на работа. Опитайте да свършите най-належащото до обяд, а в ранния следобед се освободете и си отидете вкъщи.

14 април. Ако ви се налага да пътувате в петъчния ден, направете го в следобеда. Сутринта не бързайте заникъде и за нищо. Изпийте кафето си с близките в спокойствие и без стрес. Днес е началото на четиридневна ваканция.

15 април. В събота ще успеете да организирате цялото семейство в приготовлението за утрешния празник. Като на игра ще боядисате яйцата с децата. Това ще остави щастлив спомен и в тяхното съзнание, и във вашето.

16 април. В неделя сутринта отидете на църква и спазете всички строги традиции, които са привични за вас и вашето семейство на Великден. Поздравете най-близките. Празнувайте в тесен семеен кръг.

17 април. Не е изключено в понеделник служебният ви номер да звънне и да се наложи да свършите това-онова. Макар и по телефона, вие ще сте заети професионално. При работещите този ден е хармоничен и успешен.


РИБИ

Разочаровани от цените

 

13 април. Последният предпразничен работен ден ще бъде доста натоварен за вас. Телефонът ви няма да спре да звъни с поръчки и задачи, които вие трябва да делегирате и на колегите си. Не можете да свършите всичко сами в срок, освен ако не искате да работите и по празниците.

14 април. Семейните празници неминуемо са най-щастливите дни от годината за вас. Днес се чувствате амбицирани да изготвите програмата на цялото семейство. Очаквайте мир и разбирателство.

15 април. В събота ще бъдете разочаровани от цените на определени стоки, които драстично са се повишили в последните няколко седмици. Нека това не разваля настроението ви за предстоящия празник.

16 април. Честито Рождество Христово! Прекарайте този празник в семеен тесен кръг и организирайте неделния обяд така, че всеки от семейството да може да говори с усмивка и радост. Ще споделите незабравими мигове заедно.

17 април. В понеделник ще ви е трудно да се разделите с близките, на които гостувахте по празниците, но идва и този момент. Утре отново ежедневието грабва с обичайната рутина.


Хороскоп за родените на 13.04.Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте ваши близки приятели или роднини да се завърнат отново в родината и да се виждате доста по-често с тях. Това ще ви даде сигурност и удовлетворение.

Хороскоп за родените на 14.04.Честит рожден ден!

През следващата една година вашата задача ще бъде да проявите иновативно мислене и да се реализирате максимално добре на работното място. Сега ви е времето за издигане в кариерата.

Хороскоп за родените на 15.04.Честит рожден ден!

През следващата една година приемете промените като дар от Бога. Те са за добро и ще променят живота ви в по-добра посока.

Хороскоп за родените на 16.04.Честит рожден ден!

Пригответе се през следващата една година да приберете плодовете от труд, който свършихте в последните няколко години. Каквото сте си надробили, това ще сърбате сега. Дали е за добро, или не – зависи от вашите минали действия.

Хороскоп за родените на 17.04.Честит рожден ден!

Това, че ще бъдете поставени в нова житейска ситуация през следващата една година, ще бъде единствено и само за ваше добро и във ваш плюс. Ще научите нещо ново, ще придобиете житейски опит, а и животът ви може да се промени в положителна посока, излизайки от границата ви на комфорт.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *