ГорещиКултура

Психологът Людмила Людмилова представя в Дряново книгата си „Приказка за болката“

Людмила Людмилова представя книгата си „Приказка за болката“ в Дряново. Събитието е насрочено за 4 април от 17:30 ч. в емблематичната Икономова къща. В културната проява ще участва и поетът Павлин Ботев. Това съобщиха от Историческия музей в града на Колю Фичето.
„Приказка за болката” провокира читателите да се решат да навлязат в себе си, да преработят болките си и да започнат да живеят щастливо. Главната героиня е терапевт, който се впуска в невероятното приключение да открие баща си. Пътят е изпълнен с напрежение, случват се събития и интересни срещи с хора. Има много езотерика и мистицизъм. Авторката навлиза дълбоко в темата за семейната тайна, взаимоотношенията с майката и родовата травма. В края на тази забавно-терапевтична историята героинята трансформира собствената си душевна травма и я превръща в опит и ресурс като се превръща в една щастлива жена.
Людмила Петкова Людмилова е родена през 1968 г. Учител е по биология и химия в СУ ”Максим Райкович” в Дряново. Тя е сертифициран семеен и системен констелатор, семеен и родов терапевт, ЕМДР специалист работа с травми, енергиен терапевт, НЛП коуч, треньор по личностно развитие, психолог и писател.
През 2017 г. издава дебютната си книга „Болестта на пеперудата”.

Веселина АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *