ГорещиОбщество

Охранителната фирма „Делта Гард“ гарантира сигурността в селата и земеделските площи в Търновско и Габровско

​​​​​Една от най големите и доказали се охранителни фирми в България – „Делта Гард“, успешно развива своята дейност в областите Велико Търново, Габрово и Ловеч вече над 15 години

Основен подход на дружеството, известно със своя професионализъм, подготвени служители и лоялност към клиентите си, са

иновативните решения и превантивни мерки

които прилагат при поемане на различни обекти като физическа охрана на частни, фирмени и общински имоти, земеделски земи, масови мероприятия, увеселителни заведения, лична охрана и разполагане на техника за охрана и СОТ.
Благодарение на добрата подготовка на служителите, дружеството многократно е съдействало на МВР при разкриване на престъпления чрез познаване на районите в детайли и добро техническо оборудване.
Националната структура на фирмата многократно е била използвана в полза на обществото чрез провеждане на хуманитарни акции, природни бедствия и опазване здравето на изпаднали в беда животни. Нашият екип се свърза с

един от учредителите на фирмата и настоящ отговорник за Велико Търново, Габровски и Ловешки региони – Николай Минчев:

„За мен е удоволствие да кажа няколко думи за „Делта Гард“, която създадохме през 2005 г. и от тогава се развива и утвърждава като лидер в охранителният бранш. Дружеството притежава всички национални лицензи и работи на територията на цялата страна, чрез доказали се във времето професионалисти. Това, което ни отличава от другите охранителни фирми е нашият индивидуален подход и отговорност към всеки един клиентски казус. Нашата численост, подготвени служители и техническа обезпеченост ни дават възможност да отговаряме за реда при провеждането на най-големите форуми като: Роженския събор, Петропавловския събор, големи рок фестивали, ралита, футболни срещи, волейболни състезания, боксови турнири, спортни и културни мероприятия на територията на цялата страна. Ние сме единствената охранителна фирма с висока отговорност към спорта чрез финансиране на млади таланти, доказали се шампиони и техните клубове“, обяснява Николай Минчев.
Той допълва, че

ръководството на фирмата редовно организира обучителни семинари за своите служители

Това помага за тяхното развитие като гардове. Повечето от охранителите са бивши и настоящи спортисти, тренират системно“.
По думите на Николай Минчев охранителната фирма е пионер в опазването на частната собственост на хората по селата, земеделската продукция, трaйните насаждения и други селскостопански култури. „Още след създаването на фирмата, стартирахме тази дейност във Великотърновска област, в малките населени места и създадохме безопасни условия при които много семейства се завърнаха по селата“, категоричен е Николай Минчев.
Той уточнява, че имат договорни отношения и с много общини.
„Така процедираме и с Община Дряново. Отношенията ни с кмета Трифон Панчев и с ръководството на Общинския съвет са отлични и работата върви. Благодарение на доброто ни сътрудничество с кметското ръководство опазваме общински обекти, сгради, терени, изграждаме СОТ-системи. Отговаряме и за опазване на обществения ред при провеждането на общински мероприятия“, разкрива Минчев.
Само в областите Велико Търново и Габрово са поели отговорност за над 300 000 декара ниви, като спасяват огромно количество земеделска продукция от посегателства.

В Дряново още говорят за драстичен случай на спасени хора от охранител на „Делта Гард“ от горящ блок.

„По време на пандемията, когато бе забранено излизането от жилищата, помагахме на много възрастни хора, които се нуждаеха от лекарства. Купувахме медикаменти по рецептите им и им ги доставяхме по домовете“, казва Минчев.
Ръководството на фирмата редовно организира събиране на средства и хуманитарна помощ за пострадалите при бедствия и аварии, последното от което е земетресението в Турция и Сирия. Със събраните средства, служителите на фирмата закупили одеяла, чаршафи и други продоволствия, които изпратили на бедстващите.
Гардовете помагали и при разкриването на автомобил, с който бил извършен крупен грабеж в Хаинбоаз, имат участия и в много други случаи.
Минчев е и председател на УС на Боксов клуб „Локомотив“ в Дряново.
„Това не е единственият спортен клуб, който спонсорираме и ръководим, тъй като имаме конкретна мисия.

Стремежът ни е да подпомагаме младото поколение

като го насочваме към активна спортна дейност, защото спортът дисциплинира и спомага за добро физическо и психическо развитие. Целта ни е да откъснем младите хора от пороците и зависимостите. Практиката показва, че нашите клубове в страната способстват за постигането на такива резултати сред младежите. Освен спортен дух възпитаваме у подрастващите и морални ценности, които в днешно време са голям дефицит“, казва в заключение Николай Минчев.

 

Веселина АНГЕЛОВА
снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *