Любопитно

Какво вещаят звездите за 15 март, сряда

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 14.05 часа. Времето от 10.50 часа до 14.05 часа е неподходящо за изпълнение на важни цели и дела. По възможност тогава не правете нещо съществено и не подемайте нови инициативи. В следобеда се радваме на стабилност и увереност. Концентрираме вниманието си върху по-важните професионални дела и ще ги свършим отлично.


ОВЕН

Доходи

 

Днес е подчертана темата за професионалното развитие в хороскопа ви. Имате шанса да спечелите допълнителни доходи, като свършите определена работа извън ежедневната ви. Не се колебайте да приемете, нищо, че ще се натоварите. И без това към момента има дупки в бюджета ви, които трябва да бъдат запълнени.


ТЕЛЕЦ

Радости

 

Завързвате нови познанства без проблем. Общувате леко и сте настроени благоприятно към всички промени, които ви се случват. От вас лъчи чистосърдечност и отзивчивост. Денят носи доходи и материална стабилност, което е и причината да се чувствате така щастливи и доволни.


БЛИЗНАЦИ

Недомлъвки

 

Много добре знаете какво желаете и как да го постигнете. Днес обаче не показвате нищо от плановете си за бъдещето, от намеренията си. Не действате и не давате повод другите да си мислят, че сте предвидили промени около себе си. Говорите с недомлъвки. Близнаци – едни сте пред хората, а съвсем други вътре в себе си.


РАК

Време с близките

 

Бъдете по-заинтересовани за своя личен живот. Напоследък често ви се случваше да оставите нещата там на самотек, а после се разочаровахте, че те не вървят така, както желаете. Днес можете да направите някои малки промени в любовта и взаимоотношенията си с близките. Ще се почувствате отлично.


ЛЪВ

Планирайте времето си

 

Борбени, амбициозни и изпълнени с енергия сте в сряда. Още сутринта сте готови да се заемете с най-важните си задачи. Направете го или рано сутринта, или в следобеда, за да не уцелите онова време от днешния ден между 10.50 часа до 14.05 часа, което е крайно неподходящо за свършване на нещо важно.


ДЕВА

Без мърморене

 

Будите се с нисък тонус тази сутрин, но въпреки това ще имате шанса да повишите енергията си и да свършите набелязаното за днес. Само че по-подходящото време за тази цел ще дойде след 14.05 часа. Не се оплаквайте от нищо, а гледайте напред. Ако мърморите постоянно, няма да промените нещата в по-добра посока.


ВЕЗНИ

Не е време за изяви

 

Избягвате да бъдете център на вниманието. Сутринта ще бъдете нервни и всички наоколо е възможно да ви дразнят с по нещо малко, но съществено. Допускате грешки поради невнимание. До ранния следобед не вземайте решения, защото и те вероятно ще се окажат погрешни. Отдайте се на рутинната си работа. Не е време за изяви.


СКОРПИОН

Успех

 

Заредени сте с енергия и желание за работа, като още сутринта се захващате с важните за деня си дела. Оптимисти сте и вървите смело напред. Очакват ви благоприятни промени на работното място, свързани с професионалното ви развитие през март и април. Завършете някои вече започнати ангажименти. Вечерта ви чака хармония.


СТРЕЛЕЦ

Повече тишина

 

Днес все повече започвате да бягате от хорското внимание и прожекторите, които ви осветяваха в последните няколко дни. Имате нужда от усамотение и тишина. Копнеете погледите да не бъдат вперени във вас. Отстъпете крачка назад. След активните няколко дни, които изживяхте на екс, сега следва по-тихо време.


КОЗИРОГ

Обучавайте се

 

Ще се събудите недоспали и раздразнени от факта, че днес ви предстоят ангажименти, които не са в рутината ви и е нужно допълнително обучение, за да можете да ги вършите подобаващо. Но няма нищо по-хубаво от това да се научите на нещо ново, независимо какви усилия ви коства това.


ВОДОЛЕЙ

Не залъгвайте

 

Стабилизирате първо финансовото, а след това и емоционалното си състояние. Пред вас е ден, изпълнен с благоприятни възможности. Осъществявате срещи на високо равнище. Бъдете откровени с хората. Ако се явите на интервю за работа, изложете само уменията, които имате. Не си измисляйте нещо, с което да блеснете.


РИБИ

Не гледайте назад

 

Мобилизирайте се, активирайте своята интуиция и открийте онези възможности, които ще ви донесат печалби в бъдеще. Не гледайте все назад. Миналото си е минало и то никога няма да се върне. Пред вас е бъдещето, което носи много нови предизвикателства и с всеки ден вие се приближавате към тях. Сряда носи шансове следобед.


Хороскоп за родените на 15.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година учете повече, за да сте готови за предизвикателствата, които животът ще ви поднесе. Важно е да знаете какво правите. А ако не знаете, да се научите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *