Любопитно

Вашият хороскоп за 14 март, вторник

Във вторник се опитайте да реорганизирате своите краткосрочни планове. Движението на Луната в Стрелец активира благоприятно време за активни действия, планиране и постигане на успехи. Не забравяйте да вършите нещата с удоволствие, за да ви носят удовлетворение.

ОВЕН

Професионални успехи

 

Вторник е благоприятен ден за вашето професионално развитие. Въпреки емоцията и напрежението, които на моменти ви пречат да вземате разумни решения, вие ще се справите прекрасно с всяка поета задача. Не разчитайте само на себе си, а имайте предвид, че и хората около вас ще са важни за действията ви.


ТЕЛЕЦ

Бъдете по-отворени

 

Във вторник се налага да продължите с реформите в характера си. Срещите, които започнаха от вчера, продължават и днес. Ще се видите в очите на другите. Предстои ви ден, изпълнен с емоции, но дали те ще са положителни, или не – зависи само и единствено от вас. Допуснете хората до себе си.


БЛИЗНАЦИ

Простичките неща

 

Във вторник вие сте настроени прекалено делово. Говорите на висок стил, почти неразбираем за хората около вас. Държите се по този начин и спрямо близките си. Заложете по-скоро на простичкия израз, простичките думи и малките неща, които ви правят щастливи и доволни, за да не отблъснете и околните.


РАК

Берете плодове

 

Изявите ви днес ще бъдат насочени главно в деловата област. Говорите прекрасно, успявате да защитите идеите, които поднасяте. Берете плодовете на предишни трудове и ще бъдете похвалени в тези дейности. Днес е прекрасен ден и трябва да му се насладите. В добро настроение сте.


ЛЪВ

Застой

 

На работното място от вас се иска да вършите прецизно своята работа, без да поемате допълнителни задължения или ангажименти, които не са ви по сърце. Налага се да тъпчете на едно място, периодът не предвижда кой знае какво развитие. Използвайте застоя, за да поправите стари грешки и да хвърлите поглед назад.


ДЕВА

Овладейте нервите

 

Във вторник имате високи очаквания за развитие, но за съжаление денят не предполага големи темпове на растеж. Постарайте се да не разваляте настроението – както своето, така и на хората около себе си. Обърнете повече внимание на детайлите в работата си и не се заяждайте за глупости. Овладейте нервността.


ВЕЗНИ

Пазете се от грешки

 

Денят стартира със струпване на различни обстоятелства, които често блокират пътя ви напред или по-точно изискват време, за да ги отхвърлите. Работите с огромен обем от информация и трябва да съобразявате множество неща наведнъж. Концентрирайте се, за да не допуснете сериозни грешки.


СКОРПИОН

Ангажименти

 

Във вторник съветът към вас продължава да е реновиране на ежедневието ви, като вкарате малко цвят и свежест в него. Днес продължавате напред с пълна пара по отношение на рутинните задачи, които трябва да се свършат в срок. Денят е претрупан с ангажименти и време за почивка почти няма да ви се намери.


СТРЕЛЕЦ

Социално активни

 

Във вторник имате възможността да започнете начисто. Навлизате в нов период, изискващ от вас да блеснете с атракция. Да привлечете вниманието върху себе си. За радост сте от хората, на които това им се удава брилянтно. Днес предстоят доста разговори и срещи. Бъдете активни в социален план.


КОЗИРОГ

По-кротко

 

Очаквате бързи промени, които така или иначе няма да се състоят толкова скоростно. Заложете на малките крачки напред към успеха, вместо на огромните овчарски скокове, с които не се знае къде точно ще се озовете. Именно леката скорост ви води към постигането на целите. Днес не се насилвайте за нищо.


ВОДОЛЕЙ

Големи очаквания

 

Във вторник имате сериозни очаквания за това – какво да ви се случи. Очакванията ви също така са насочени и към хората наоколо. Още в сутрешните часове се изявявате като лидери и организатори. Не гледате само своята работа, а често ставате надзиратели и на чуждите ангажименти. Няма да се разминете без скандал поради това.


РИБИ

Крачка към успеха

 

Във вторник от вас се иска да затворите страницата на апатия и отчаяние и да погледнете смело напред в бъдещето, където ви чакат вашите мечти, цели и бленувани успехи. Истината е, че няма как да ги постигнете, ако сами не започнете да вървите по пътя към тях. Е, днес ще направите първата крачка. Сложете край на самосъжалението.


Хороскоп за родените на 14.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година ви чакат благоприятни промени в сферата на любовта и личния живот. Там късметът ви ще бъде подчертан, така че се възползвайте от това ценно време, за да направите онези промени в личен план, за които мечтаехте.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *