Любопитно

Вашият хороскоп за периода 10-12 март

етък е благоприятен за общуване и хармония в отношенията, уикендът е добро време за финансово планиране
 
В петък Луната се движи във Везни и ни зарежда с положителна енергия, чувство за уют, хармония и любов. Отнасяйте се дружелюбно към хората, с които общувате, и ще получавате същото отношение и от тях. През уикенда Луната навлиза в Скорпион. Очаквайте разкрития на тайни, изказване на откровения. Направете си финансови планове за дните до края на месеца, разплатете се с хората, на които дължите пари.

ОВЕН

Починете си хубаво

 

10 март. Очаквайте спокоен до скучен петъчен ден, през който делата ви ще вървят в нормалното русло, без да се налага да отделяте големи усилия, за да правите каквото и да било. Понякога има и такива дни. Насладете се на спокойствието си.

11 март. В съботния ден се наспете добре. От особено голямо значение е да дадете на съзнанието си нужната доза сън, която да ви вдъхне жизненост и сила за през целия уикенд.

12 март. В неделя е възможно да влезете в конфликт с близък свой роднина, който не е на вашето мнение. Проблемът е, че вие му налагате своята собствена гледна точка и искате да приеме виждането ви. Не сте склонни на консенсус.


ТЕЛЕЦ

Интрига с колега

 

10 март. Ще станете жертва на ревността на свои колеги, които искат да обръщате внимание само на тях и да помагате само в техните дейности. Без да искате ще се замесите в небивала интрига на работното място. Бъдете подготвени.

11 март. В събота прекарайте повече време със семейството и половинката си. Това е ден, в който и за тях, и за вас е удоволствие да сте заедно. Останете вкъщи или пътувайте. Важното е да сте задружни.

12 март. В неделя е възможно да поканите на обяд свои по-възрастни роднини с желанието да поприказвате и да споделите хубави моменти и сладки приказки. А и храната, която ще приготвите, също си заслужава да бъде опитана.


БЛИЗНАЦИ

Активен уикенд

 

10 март. Ще получите неочаквано известие, че трябва да пътувате по работа и да стегнете багажа още днес. Денят изисква да сте по-гъвкави и решителни, защото често ще се налага да правите избори, които нямат време да чакат.

11 март. Опитайте да прекарате този уикенд по-активно и дейно. Можете да почистите дома, да отидете на фитнес или да се разходите в парка за по-продължително време. Забравете за телевизора, телефона и дивана вкъщи.

12 март. В неделя ваши колеги ще ви се обадят, за да ви разказват за тяхната гледна точка по един наскоро развил се професионален въпрос. Не се натоварвайте толкова, сега сте в почивка. Нямате причина да ги изслушвате.


РАК

Нужда от разнообразие

 

10 март. Усещате, че енергията ви днес спада до минимум. Опитайте да не се ядосвате за неща на работното място, които не сте в състояние да промените. Приберете се по-рано вкъщи. Направете вечеря. Готвенето ще ви релаксира.

11 март. Иска ви се да излезете от сивото ежедневие на служебните проблеми. Днес можете да пътувате – сами или със семейството си. Без значение е дестинацията, важното е да се разнообразите.

12 март. В неделя можете да посетите близкия мол или пазар, за да си купите дрехи или обувки. Ако го направите в този ден, те ще ви станат любими и винаги ще ги носите с удоволствие и самочувствие.


ЛЪВ

Щастлива неделя

 

10 март. Обмислете добре предложение, което ще получите днес от близък приятел. То може да е свързано и с промяна на работното място, като офертата е да отидете да работите във фирмата, където работи той. Не давайте веднага отговора си.

11 март. През почивните дни за вас е по-добре да си останете вкъщи и да почистите дома си. Извадете пролетните дрехи, за да не ви изненада съвсем скоро топлото време. Подгответе се за пролетта, която идва след броени дни.

12 март. В неделя поканете гости вкъщи или вие отидете при приятели на гости. Прекарайте целия следобед лежерно и без напрежение. Това е един щастлив ден за вас. Насладете му се.


ДЕВА

Приятен уикенд

 

10 март. На работното място се чувствате уверени и щастливи. Пред вас стоят много възможности, но избори сега не правете. Оставете по-важните решения за идната седмица. Днес приключете това, което имате за деня, и се пуснете по течението.

11 март. В събота ви чакат добри новини от приятели. Те ще ви зарадват и заредят с позитивна енергия. Можете да пътувате или да се разходите в парка. Чувствате се прекрасно днес.

12 март. В неделя посетете близки роднини и споделете с тях няколко часа. С някои от тях може би не сте се виждали от дълго време. Вечерта се подгответе за предстоящата работна седмица. Легнете си рано.


ВЕЗНИ

Център на внимание

 

10 март. Не се учудвайте, ако днес заемете центъра на вниманието с всичките плюсове и минуси от това. Това значи, че хората както ще ви се усмихват, така и ще говорят зад гърба ви, а и е възможно да ви въвлекат в интрига.

11 март. През уикенда си останете вкъщи. Стегнете дома си и го направете уютен и приветлив. Почистете старите вещи и подредете мебелите по нов начин, за да се чувствате удобно.

12 март. В неделя обърнете повече внимание на семейния бюджет. Възможно е да се наложи да вземете финансови решения за семейството. Не е изключено да си закупите нов електроуред или обзавеждане за вкъщи.


СКОРПИОН

Нови хоризонти

 

10 март. Днес предизвикателството пред вас ще бъде да задържите нервите си в такъв диапазон, че да не влизате в конфликти с хората наоколо. Няма да ви е лесно, но е наложително, защото всеки конфликт ще изживявате драматично, а точно сега не е нужно да се изпълвате с отрицателна енергия.

11 март. Започва нов период за вас. Каквото било, било. То е зад гърба ви. От днес за вас идва ново време, нови шансове и нови хоризонти, събота е първият ден от това ново време.

12 март. Чувствате се добре в кожата си. Виждате, че всичко се променя около вас и трябва да сте доволни от този факт. Всъщност, каквото ново идва в живота ви, то е за добро.


СТРЕЛЕЦ

Време за себе си

 

10 март. Ще бъдете душата на компанията в петък. Всички ще се радват на вашето присъствие, защото излъчвате позитивна енергия и доброта. Не е изключено да получите неочаквано ново професионално предложение.

11 март. През уикенда е задължително да си осигурите време за почивка, релакс и сън. Днес се наспете добре и не се насилвайте да правите каквото и да било. Възможно е през целия ден да сте сънливи и уморени.

12 март. В неделя си оставете време за себе си. Няколко часа през деня правете това, което на вас най-много ви харесва. Някои ще се отдадат на хобито си, други ще се развлекат с книга, трети ще изгледат хубав филм.


КОЗИРОГ

Вълнуващ уикенд

 

10 март. На работното място ще постигнете желан успех, въпреки очакванията на някои ваши колеги да се провалите. Ще докажете, че с каквото и да се захванете, можете да го свършите достойно. Вечерта отпразнувайте успеха си.

11 март. Очаква ви вълнуващ уикенд. Няма да си останете и за минута вкъщи. Предстоят ви доста излизания и срещи с приятели и хора, с които имате какво да си кажете. Днес не отказвайте покана за вечеря навън.

12 март. В неделя се чувствате прекрасно. Независимо с кого ще прекарате този ден, той ви носи много енергия, сили и положителен заряд. Сега сте в подем, можете да завържете и нови запознанства в живота си.


ВОДОЛЕЙ

Финализирате сделки

 

10 март. Днес осъществете важни срещи с партньори с цел финализиране на сделки или разговори, за уговаряне на определени условия и пристъпване към подписване на споразумения и договори. Денят е благоприятен за всякаква делова дейност.

11 март. В събота не е изключено ваш роднина да ви нападне заради наскоро изречени от вас думи или извършени действия. Отново имате шанса да се извините, но само ако чувствате вина за това. Ако не, изложете своята гледна точка и не преглъщайте нещо, в което не сте уверени.

12 март. В неделя ви очакват приятни разговори с хора, които ви даряват със спокойствие и приятни моменти. Възможно е да се срещнете с човек, който за вас играе роля на авторитет и има какво да научите от него.


РИБИ

Помислете за себе си

 

10 март. В петък сами се затрупвате със задължения, защото желаете да помогнете на всички, а се оказва, че може би вие имате нужда някой да ви подаде ръка и да ви помогне в този момент. Признайте си и потърсете подкрепа.

11 март. В събота правете това, което на вас самите ви се прави. В желанието си все да угодите на някой друг забравяте своите лични нужди и потребности. Сега е времето да помислите и малко за себе си.

12 март. В неделя сте нервни, недоволни и вечно мрънкащи, защото не всичко се получава по начина, по който вие сте го предвидили. Вместо да се цупите, приемете обстоятелствата. Може би има и нещо хубаво и позитивно в това, че невинаги се случва на вашето.


Хороскоп за родените на 10.03Честит рожден ден!

В следващата една година ще реализирате важни професионални проекти, които бавехте в последно време заради обстоятелства и други причини. Успехът ще бъде с вас.

 

Хороскоп за родените на 11.03Честит рожден ден!

Действия, които сте положили в последните няколко години, сега напомнят за себе си и ще ви донесат нужните резултати. Очаквайте жътва в следващата година.

 

Хороскоп за родените на 12.03Честит рожден ден!

В следващата година ви чака пробуждане – от всякакво естество. Ще преобърнете живота си и това ще се случи в позитивна посока. Заредете се с очаквания.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *