ГорещиОбщество

„VIVACOM“ разширява дейността си в община Дряново чрез услугата „От врата до врата“ и мобилен офис

Представителството на мобилния оператор в града не само, че няма да бъде закрито, но и предстои обновяване на офиса

Представителството на „VIVACOM“ в Дряново не само, че няма да бъде закрито, но и ще продължи да работи като услугите ще бъдат развивани занапред изцяло в интерес на клиентите. Това увериха в петък Мариета Цанкова и Георги Димитров-търговски партньори-мениджъри на „VIVACOM България“ ЕАД. Те пристигнаха на място в Дряново след като преди броени дни в града се надигна недоволство като се разчу, че офисът на „VIVACOM“ е нарочен за закриване. Общинската управа на Дряново светкавично реагира като оспори мениджърско решение. Благодарение на навременните действия на кмета Трифон Панчев, на председателя на Общинския съвет Тодор Георгиев, известен още като DJ Теди Джорджо и зам.кмета Ангел Ангелов, представителството беше спасено от затваряне.
„Това е единственият магазин на мобилен оператор на територията на община Дряново. Общината се развива като предпочитана туристическа дестинация през последните години доста млади семейства са закупили имоти в близките села и работят от своите домове, използвайки мобилни и интернет услуги. Имаме и много възрастни и самотни жители, за които е непосилно да ходят до Габрово или Велико Търново, за да ползват услугите на оператора. Освен това кметската управа от дълги години е лоялен партньор на „VIVACOM“ и използва всички предоставяни услуги от мобилния доставчик- стационарни телефони, мобилни телефони, мобилен интернет, видеонаблюдение. Партньорството с „VIVACOM“ ни е много ценно, защото от 2007г. в Дряново се провеждат детски футболни турнири и много други спортни прояви, а мобилният оператор винаги е подкрепял тези събития“, обясни Тодор Георгиев по време на работна среща в общинската администрация. На нея присъстваха търговските партньори на „VIVACOM“ Мариета Цанкова и Георги Димитров, Стефка Пенкова- зам.председател на Общинския съвет, Йордан Млъзев-директор Дирекция „МДТБФ“ към Община Дряново, зам.кметът Ангел Ангелов, Ива Стефанова-собственик на имота, в който се помещава офиса на мобилния оператор.
„За Община Дряново е много важно да продължи да функционира магазинът на „VIVACOM“, категоричен е Тодор Георгиев.
„Дряново е центъра на най-голямата градска агломерация, която включва Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Габрово“, уточни главният финансист на общинската администрация Йордан Млъзев.
„Ще запазим офиса, както и служителите. Ще им предложим добри условия и стимули, които да ги мотивират, за да работят и занапред. Новият договор със собственика на помещението ще бъде подновен от 1 август за още три години. За мен това е голямо предизвикателство и разчитам на сериозния си опит, натрупан в продължение на 15 години в сектор „Телекомуникации“. Разполагаме с два екипа. Идеята ни е да внедрим в община Дряново услугата „От врата до врата“, която се извършва от единия екип. Вторият екип обикаля малките населени места с микробус, превърнат в мобилен офис“, разясни Мариета Цанкова.
Така въпросният подвижен офис ще минава по селата в общината по предварително изготвен график със съдействието на кметовете и ще е в услуга на клиентите.
„Това е в интерес на възрастните хора например, които поради невъзможност да се придвижат до града, често не успяват навреме да си подновят договора и таксите им за ползване на мобилни услуги се повишават“, подчерта Георги Димитров.
Официалните партньори на „VIVACOM“ в петък посетиха магазина на мобилния оператор и обещаха, че представителството ще бъде обновено с новия бранд на компанията. Обсъдено бе предложението магазинът да работи и в събота, когато е пазарният ден на Дряново и в града се стичат много хора и от близките селища.
„Стриктно ще следя за доброто обслужване на клиентите. Ще направим всичко възможно и за подобряване качеството на предоставяната услуга“, заяви Мариета Цанкова.

Веселина АНГЕЛОВА

 

3 thoughts on “„VIVACOM“ разширява дейността си в община Дряново чрез услугата „От врата до врата“ и мобилен офис

  • Точно тези ли намерихте….. Цял окръг ги знае (Плевен-Ловеч), че са мошеници! Нямат нито един работник, защото не са коректни и като плащане и като отношение! Понеже в посочените градове няма как да започне работа някой при тях, защото ги знаят…. те решиха да отидат чак в Дряново….Жалкиии

    Отговор
  • Точно тези…. Цял Ловеч и Плевен ги знае тези измамници!!! Нямат нито един работник, защото са некоректни, както със заплати, така и с отношение! Няма кой да започне работа при тях, района Ловеч-Плевен и те бягат чак в Дряново да търсят хора да им работят благотворително, а те да се правят на тузари …

    Отговор
  • Въпреки това което сте казали, офис в Дряново,на Виваком, няма!Нищо от това не е вярно! Хората ще си плащат сметките в пощенската станция,а други които имат да подписват договори, защото изтича предходния, има опастност да останат без телефон и номер.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *