Любопитно

Вашият хороскоп за периода 24-26 февруари

Петък ще бъде по-напрегнат от обичайното, но в събота предстои разтоварване и спокойствие

 

В петък Луната преминава в Телец, а квадратурата й с Плутон прави деня по-напрегнат от обичайното. Възможно е да сме на различни мнения с шефа и точно сега ще бъде важно да отстояваме своето. В събота Луната продължава да се движи в Телец, като денят обещава да бъде в пъти по-спокоен и благоприятен от вчерашния. Споделете го с най-близките си хора. Отидете на шопинг, купете желани вещи или предмети за обзавеждане. В неделя Луната преминава в Близнаци. Това, че сте на различно мнение с по-възрастните свои роднини, е добре. Но уважавайте и тяхното, защото все пак ви делят години натрупан живот и опит. И може би те мислят по-предпазливо от вас.


ОВЕН

Малка глоба

 

24 февруари. Ако днес опитате да приглушите всички разногласия между вас и хората наоколо, това ще ви донесе спокойствие и мир. Възможно е да научите за ваша грешка, която допуснахте наскоро, и която ще ви коства глоба в малък размер. Не се ядосвайте, на всекиго се случва.

25 февруари. Днес можете да си починете хубаво. Поздравете всички именици, които са покрай вас. Денят е много ведър и щастлив и ви носи позитивни емоции и преживявания.

26 февруари. В неделя признайте, че вашите по-възрастни роднини знаят и могат повече от вас, просто защото са живели малко повече и са попили от земния опит в по-големи размери. Поискайте им прошка за грешките, които сте допуснали в последната една година.


ТЕЛЕЦ

Чувство за непогрешимост

 

24 февруари. Чувството, че сте непогрешими, ще ви обсеби днес и то може да се нарече главната причина за най-големите ви главоболия. Не искате и да чуете, че мислите грешно или че сте направили нещо грешно. Дори нападате своите колеги, когато има проблем в колектива ви.

25 февруари. В събота останете за кратко насаме със себе си и си дайте сметка кого наранявате в желанието си да покажете своя инат. И дали винаги е нужно да подхождате инатливо в някои отношения.

26 февруари. Неделя е подходящият ден, след като вече сте си дали сметка за поведението си, да потърсите прошка за някои свои грешки. Няма нищо лошо в това да изречете думата „извинявай“. Напротив, ще ви олекне.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с шефовете

 

24 февруари. В работата си днес не сте никак последователни. Ще търсите причина за грешките не в себе си, а в своите колеги, дори в шефовете си. Възможно е да правите и сметка на шефовете си, която не ви влиза в работата. Внимавайте да не разберат, защото може да стане голям скандал.

25 февруари. В събота се чувствате в отлична форма. Това е прекрасен ден за пътувания и срещи с приятели или роднини. Можете да си организирате екскурзия със семейството. Поздравете всички именици.

26 февруари. В неделя си спомнете за всички грешки, които сте направили спрямо своите близки и приятели и им се извинете. Това е денят в годината, когато смирението е повече от добродетел.


РАК

Спокоен уикенд

 

24 февруари. Днес защитавате своето собствено мнение и в това няма нищо лошо. Напротив, правите го по възможно най-добрия начин и хората ще уважат това, което имате в предвид. Можете да постигнете съгласие. Резервирайте пътуване за идващите празници около 3 март.

25 февруари. Събота ви намира в добро настроение. Имате сили и енергия да промените много неща около себе си. Неща, с които не сте съгласни. Денят е благоприятен за пътувания на кратки разстояния.

26 февруари. Прекарайте един незабравим ден със семейството си в неделя. Помолете и дайте прошка за всичко, което сте си казали накриво в последната една година.


ЛЪВ

Купувате си нещо

 

24 февруари. Чувствате се без особено настроение днес – недоспали и лениви. Не сте готови да поемете нови предизвикателства на работното място, но имайте предвид, че днес ще научите нещо важно. Ще придобиете ново знание или умение, което ще ви е полезно за в бъдеще.

25 февруари. В събота отидете на пазар и си купете нещо лично за себе си. От дълго време искате да се поглезите и да си направите подарък. Сега изберете подходящия и си го вземете.

26 февруари. В неделя не се лишавайте от пътуване, което може да ви разтовари и разведри. С близките и приятелите, с които не сте в състояние да се видите лице в лице днес, си поискайте и дайте прошка по телефона. Не пропускайте да го направите.


ДЕВА

Отстоявайте принципите си

 

24 февруари. Ще се заемете с много неща днес, но малко от тях ще успеете да свършите докрай. Ако ви се налага да водите преговори, бъдете внимателни и последователни. В никакъв случай не се съгласявайте на нещо, което е в разрез с вашите принципи.

25 февруари. В събота вие сте в отлично настроение. Мнозина от вас ще предпочетат да прекарат деня, заобиколени от приятели, роднини и хора, с които могат да си говорят на различни теми. Като цяло, ден за разпускане.

26 февруари. В неделя ще ви нарани фактът, че човек, който очаквате да ви се обади и да ви поиска прошка, няма да го стори. Не разваляйте настроението си по този повод. Възможно е да е забравил за обичая.


ВЕЗНИ

Търсите внимание

 

24 февруари. Опитите ви да обедините колегите около своя идея или хрумване определено ще срещнат жесток отпор. Вашето желание да се харесате на всички е причината днес да изпитвате нужда хората да ви обръщат внимание. А колко по-лесно би било, ако се съсредоточите в задачите си и не се тормозите излишно, търсейки популярност…

25 февруари. Ваши приятели ще се нуждаят от съвет или помощ, която можете да им окажете. Направете го.

26 февруари. В неделя желаете да се отпуснете в уютна семейна обстановка. Избегнете по възможност пътуванията и останете с близките и половинката вкъщи. Дайте прошка и поискайте такава, както повелява традицията.


СКОРПИОН

Приятна петъчна вечер

 

24 февруари. В желанието си днес да свършите нещо бързо и през пръсти ще си спечелите сериозна критика от страна на ръководството. Нека това не разваля настроението ви за вечерта, защото ще си изкарате прекрасно, ако излезете и разпуснете с приятели.

25 февруари. В събота вашите близки ще заемат по-голямата част от свободното ви време. Нищо лошо да им обърнете малко повече внимание. Мнозина от вас ще се мотивират да започнат да учат нещо в следващите няколко седмици.

26 февруари. В неделя ще се изнервите от поведението на ваши близки, които се държат неприлично или по-скоро не според вашите виждания. Не им правете забележки. Не пропускайте да дадете прошката си и да поискате такава в замяна.


СТРЕЛЕЦ

Проблеми с близките

 

24 февруари. Обърнете повече внимание на финансовите си дела в петък. Днес можете да изготвите финансов план до края на месеца или да се заемете с преговори на работното място, които касаят пряко пари и парични взаимоотношения. Купете си вечерта една вещ, за която мечтаехте от дълго време.

25 февруари. В събота не сте никак дружелюбни към своите близки, въпреки че те искат внимание от вас. Възможно е неволно да обидите с поведението си и след това да съжалявате за това. Имайте едно наум.

26 февруари. В неделя е възможно да се ядосате на близките си и да излезете, без да им давате обяснения къде и с кого отивате. А денят е важен, защото точно днес можете да си простите и да поискате прошка за това, ако в последната година сте си казали думи накриво.


КОЗИРОГ

Отлично настроение

 

24 февруари. Напук на всички останали вие сте във великолепно настроение и няма да са малцина онези, които ще искат да го развалят. Е, не се връзвайте на нападките им и запазете спокойствие. Днес гледайте себе си, собственото си удоволствие, а вечерта споделете с приятели на по чашка.

25 февруари. Доброто ви настроение продължава и в събота, когато сте благоразположени към своите близки. Искате да ги изненадате, да им угодите. Дори не могат да ви познаят и се чудят какво точно се е случило с вас…

26 февруари. Отличните ви взаимоотношения в последните няколко дни са причина и днес да цари мир и спокойствие покрай вас. Поискайте прошка за думите, които сте казали накриво на своите близки и приятели. Дайте също своята прошка и продължете смело напред.


ВОДОЛЕЙ

Поканете гости

 

24 февруари. Не приемате съветите, които ще получите от приятелите си днес, въпреки че те са доста грижовни към вас в този момент и искат да ви помогнат с добро сърце. Нервни сте и избухвате от нищото, а това може да ви скара сериозно с някой добронамерен към вас човек.

25 февруари. Съботния ден прекарайте с роднините си – отидете на гости на близки, а ако не ви се пътува, поканете ги на гости. Всичко това ще ви разведри.

26 февруари. Неделя предстои да е доста активен ден за вас в социалната сфера. Ще се срещнете с приятели и роднини, които не сте виждали от дълго време. Поканете гости вкъщи. Поискайте прошка и дайте своята прошка на хора, с които сте си казали нещо накриво в изминалата година.


РИБИ

Пътувайте през уикенда

 

24 февруари. Ще се изнервите, защото от вас се иска да свършите нещо, което не харесвате, или с което не сте съгласни. Очаква ви стресова ситуация, но за съжаление няма как да си я спестите. Ще преживеете този момент, без да има какво да сторите.

25 февруари. В събота пътувайте. Нуждаете се от малко разведряване и излизане от сивото ежедневие. Отидете сред природата, или просто предложете на семейството да се разходите до ресторант извън града, за да обядвате нещо вкусно.

26 февруари. В неделя сте в отлично настроение. Благоразположени сте към своите близки и точно сега е времето да им поискате прошка, ако сте прегрешили нещо в ежедневието си спрямо тях през последната една година. Вие също дайте своята прошка от сърце.


Хороскоп за родените на 24.02. – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца няма да е лоша идея да поработите върху себе си. Да се попитате, какво искате да вършите от тук нататък. Един курс за преквалификация или подобрение на настоящата ви квалификация не е никак лоша идея, защото ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Учете и ще се реализирате.

Хороскоп за родените на 25.02. – Честит рожден ден!

Очаква ви година, през която често ще потъвате надълбоко в себе си, ще правите своите изводи за живота си и това ще ви помага да се подобрявате всеки път, след като сте го правили. Годината носи обич, любов и хармония.

Хороскоп за родените на 26.02. – Честит рожден ден!

Насочете се към по-малките си цели през идната една година. Целите ли се в покоряване на големи и грандиозни мечти, вероятно ще останете разочаровани. Дребните неща ще ви носят изключителна радост.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *