Любопитно

Хороскоп за 28 февруари

В последния февруарски ден Луната гостува в Близнаци. Бъдете добри, мили и отзивчиви. Неудовлетворените от средата си на живот хора могат да станат агресивни и арогантни към близките си. Преценете дали взаимоотношенията ви са искрени, или са на основата на лицемерие.


ОВЕН

Запазете спокойствие

 

Компилация от промени, съпътствани с напрежение и трудности, са валидни за днес. Следва да бъдете внимателни, но и активни, за да се впишете адекватно в обстановката. Напрежението идва от сферата на взаимоотношенията – с близки, с приятели и с делови партньори. Запазете самообладание и спокойствие, не бъдете лицемерни.


ТЕЛЕЦ

Социални контакти

 

Тази седмица е богата на социални контакти и вторник също поддържа тенденцията, особено в следобеда. И днес няма да се разминете с вече станалите ежедневни разговори и срещи с различни хора. Бъдете внимателни и не изпускайте от поглед онези, които се ровят досадно в личния ви живот. Не позволявайте да бъдете обект на подигравка.


БЛИЗНАЦИ

Хаос

 

Напрежение и много нерви са валидни във вашия хороскоп, но за това не бива да вините звездите, а самите себе си. Намирате се в ситуация на хаос, в която почти не виждате изход. Склонни сте да се разпръснете в няколко делови насоки, а това ще е равносилно на провал. Вземайте по-важните си решения след обяд.


РАК

Не прибързвайте

 

Нараства вашата самоувереност и това може да ви доведе до преждевременен провал, ако вземете прибързано решение. Важно е да изчакате обстоятелствата да кажат своята дума и след това да се нагодите към тях. В личен план ви чака сигурна стабилизация. Взаимоотношенията ви се хармонизират и вие добивате увереност.


ЛЪВ

Бъркат ви се

 

Служебните дела протичат хармонично и ви носят добри резултати. Безпокойствата ви обаче са насочени в личен план, където в момента цари хаос и безредие. Някой се опитва да ви се набърка, да ви подреди живота така, както на него му харесва. Не позволявайте чуждо вмешателство. Ще съжалявате за резултата.


ДЕВА

Хаотични сте

 

Хаотичните действия, които предприемате днес, силното напрежение и натоварването в работата в края на месеца са главните причини да грешите и да изпадате в агресия. Приемете обстоятелствата и бъдете по-сдържани. Финансовите въпроси гледайте да вършите следобед и с прецизност, за да не си докарате загуба.


ВЕЗНИ

Успокойте амбицията

 

Прекалено колебливи сте в сутрешните часове. Трудно вземате решения. Оставете се на течението. Избягвайте да водите разговори за пари, защото могат да ви донесат загуби. Бъдете с по-ниски амбиции, за да не се подлъжете по някое не особено печелившо предложение. Днес избягвайте да се изживявате като лидери.


СКОРПИОН

Колебание

 

Чувствителни, натъжени и лесни за раняване сте днес. Към този момент вземате трудно решения, въпреки че давате вид на сериозни и решителни личности. Дълбоко във вас се крие едно скрито колебание, което ви съветва да отстъпите крачка назад. Обърнете внимание на любовта и личните си връзки и взаимоотношения.


СТРЕЛЕЦ

Отдайте се на пасивност

 

И при вас новите начала в този ден са забранени до обяд. Трудно вземате решения, защото имате прекалено много идеи и никаква концепция коя от тях да е с приоритет. Не давайте съвети на хората около себе си. Постарайте се да заздравите взаимоотношенията си с тях, вместо да ги разваляте още повече.


КОЗИРОГ

Възползват се от вас

 

В добро настроение сте. Усмихнати и отзивчиви, вие лесно подавате ръка и помагате на хората около себе си. Не е зле да ограничите своята жертвоготовност, защото именно днес някой ще се опита да се възползва от добротата ви и е вероятно да прехвърли отговорността за своя грешка върху вас. Не го позволявайте.


ВОДОЛЕЙ

Нещо вдъхновяващо

 

Работната седмица продължава и ще е все така натоварена за вас, но днес делата ви не спорят с темпото, което очаквате. Днес се отдайте на рутинните си ангажименти, без да поемате нови задачи. В любовта и личния ви живот настъпва обновление. Следобедът ще ви зарадва със среща, в която има импулс, нов живот, очаквания и вдъхновение…


РИБИ

Без експерименти

 

Сега пред вас стоят дилемите дали да се заемете с рутинните си дела на работното място, или да предприемете нови начала и да експериментирате. Ще се убедите, че днес не е най-подходящият ден за тръгване по нова пътека. По-скоро си останете в сегашното русло. Работата ще ви откъсне от проблемите в личен план.


Хороскоп за родените на 28.02 – Честит рожден ден!

Следващата една година за вас ще бъде изпълнена с нови контакти, срещи и възможност да обновите средата си на живот. Очаква ви ново лично начало.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *