Любопитно

Хороскоп за уикенда и ЧРД на родените в тези дни

Ще вървят лесно нещата, с които се залавяте, в неделя избягвайте пререкания

 

В петък Луната се движи във Везни и е в опозиция с Юпитер. На небето се образува и мощен положителен аспект между Слънцето, Луната и Марс. Ще ни потръгнат доста неща, но и е възможно да преувеличим възможностите си и да поемем непосилна работа. Внимавайте да не го сторите. В събота го давайте по-полека. Все пак това е почивен ден, а мнозина ще се заловят с подреждане, къщна работа, без да си дават сметка, че мъчно ще им спори. Ще загубят хубавия ден в ядове. В неделя в желанието си да наложим своето мнение и становище над чуждото ще загубим ценно време в пререкания. Е, сами си усложняваме живота, а той може да е толкова простичък…


ОВЕН

Нервен уикенд

 

10 февруари. Може да се каже, че сте „ларж“ в обещанията си днес и вероятно ще дадете дума за нещо, което не е по силите ви в деловия живот. Е, за вас е важно да кажете „да“ и да се съгласите, да поемете инициативата, пък кой ще върши работата, е вече в нечий чужд ресор.

11 февруари. Дразните се от всички около себе си и е възможно да направите съботата нервна и напрегната не само за вас, а и за хората от вашето семейство. Недоволствате и си търсите причина за заяждане. Определено ставате нетърпими, внимавайте да не развалите взаимоотношения.

12 февруари. В неделя сте склонни да се затворите в себе си и да не търсите комуникация с никого. Обидихте вчера близките си, а днес дори нямате намерение да се извините.


ТЕЛЕЦ

Сдържайте емоциите

 

10 февруари. По-студеното време напоследък се отрази върху имунната ви система и мнозина от вас вероятно понастинаха. Склонни сте днес да си внушите, че се разболявате и ако го направите, наистина можете да си предизвикате неразположение. А тялото ви просто се нуждае от повече движение, за да се стоплите.

11 февруари. В събота отделете време за храната, която приемате. Сгответе нещо домашно, вкусно и питателно. Хапвайте топла супа и пийте чайове за профилактика, а не само когато се почувствате неразположени.

12 февруари. В неделя сте в отлични взаимоотношения с близките си. Очаква ви ден, озарен от добро настроение и позитивни преживявания. Не се затваряйте вкъщи, отидете на гости или излезте с приятели.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с приказките

 

10 февруари. Днес сте в изключително добро настроение, но не си правите сметка за думите, които изричате и е възможно съвсем неволно да засегнете ваш приятел или близък с не на място казана шега, а това може да влоши взаимоотношенията ви.

11 февруари. Плановете ви за събота няма да се осъществят изцяло, и то не по ваша вина. Близките ви имат съвсем различни от вашите желания за протичане на деня и ще трябва да се съобразите с тях.

12 февруари. В неделя се движете повече и обърнете по-голямо внимание на тялото си. Можете да стартирате диета или хранителен режим, както и да започнете посещение на спортни мероприятия. Така ще се почувствате по-щастливи и доволни.


РАК

Преодолейте притесненията

 

10 февруари. Прекалено притеснени сте за своите близки и за семейството си и днес можете да ги задушите от постоянни обаждания и въпроси относно тяхното емоционално и здравословно състояние. Без да искате, ставате по-досадни от позволеното.

11 февруари. В събота останете вкъщи и подредете дома си. Ако нямате къщна работа, направете нещо вкусно за хапване и си пуснете интересен филм, който да изгледате с цялото семейство.

12 февруари. В неделя се чувствате пълни с енергия и добро настроение, заредени сте и придавате всичкото това на хората около себе си. Запазете този оптимизъм дълго време и не си позволявайте да се притеснявате за неща, които не можете да контролирате.


ЛЪВ

Починете си добре

 

10 февруари. В петък се чувствате силни и енергични. Нямате причина за притеснения. Денят ви радва с развитие по предварителни планове. Внимавайте само да не скъсите прекалено бързо дистанция с човек, с когото се познавате от съвсем кратко време.

11 февруари. В събота се вижте с роднини, които обичате да посещавате, когато имате нужда от съвет или разговор. Вълнуват ви различни дилеми и не можете да вземете решение, ако не сте се консултирали с по-знаещи от вас хора.

12 февруари. В неделя останете вкъщи. Подредете дома си, наспете се добре и си починете от натоварената работна седмица. Подгответе се за следващата, която също ще е претрупана с ангажименти.


ДЕВА

Доволни от приходите

 

10 февруари. Доволни сте от добре свършената работа през седмицата, както и от постъпленията в банковата ви сметка. Днешният ден е позитивен и благоприятен за вас, носи ви добри новини, а и доста позитивен заряд. Насладете му се.

11 февруари. Част от спечелените допълнително пари спестете, а с другата купете важни неща за дома си. Помислете за своите удобства, както и за удобствата на вашето семейство.

12 февруари. В неделя ще се убедите, че приятелите са важна част от вашия живот. Когато има на кого да се опрете, с кого да споделите и да размените няколко приказки, денят ви става доста по-ведър и благоприятен. Обадете се на ваши добри приятели и се вижте с тях.


ВЕЗНИ

Нов период

 

10 февруари. Петък ви заварва в добро настроение. Вие сте във вихъра на събития и случки, които ви връхлитат набързо. Не се притеснявайте, тези събития са с добър характер и ще повлияят положително като цяло на живота ви. Радвайте се на един нов период.

11 февруари. Изживявате нов житейски период и по всичко личи, че имате сериозни намерения за него. Днес планирайте своето близко бъдеще. Можете да го направите. Вдъхновени сте от промени, които ви връхлитат и не ви дават мира. Това неспокойствие при вас е за хубаво.

12 февруари. Вашата чувствителност в неделя е причината да се спречкате с близките си, които не че не ви разбират, а просто не искат да приемат, че вие летите в облаците и нямате дори намерение да слезете на земята при тях.


СКОРПИОН

Между капките

 

10 февруари. Чувствате се добре днес. Минавате между капките. Каквото и да направите, все вървите по най-ниското съпротивление. Имате нужда в живота ви да има и такива дни. Внимавайте обаче да не свикнете с това, защото от следващата седмица обстановката сериозно ще се измени.

11 февруари. Ще ви обиди много близък човек. Волно или неволно, той ще изрече думи по ваш адрес, които звучат унизително и ще ви засегнат дълбоко. Простете на мига и не си позволявайте да помните и да се тормозите дълго време.

12 февруари. Озарени сте от добро настроение в неделя. Имате усещането, че темпото се забързва. Намирате се в навечерието на нов едномесечен период, основите на който можете да поставите сега.


СТРЕЛЕЦ

Стремеж към самоизтъкване

 

10 февруари. Не е изключено точно днес да пожелаете да се изтъкнете пред свои познати и приятели, както и пред колегите, че знаете нещо повече от тях. Преувеличавате знанията си и не си давате сметка, че сред тях може би има такъв, който е вещ в материята, която разказвате.

11 февруари. Прекарайте повече време навън с приятели в днешния ден. Не се затваряйте вкъщи. Заведете семейството си на приятна миниекскурзия до място, което обичате да посещавате край града.

12 февруари. В неделя си починете добре. Денят не е подходящ за натоварване и извънредни ситуации. Почистете дома си и обърнете внимание на семейството си. Оставете и време, което да посветите само на себе си.


КОЗИРОГ

Натоварени и нервни

 

10 февруари. Ще осъзнаете, че напоследък поехте повече ангажименти, отколкото можете да изпълните за времето, с което разполагате. И понеже сте добросъвестни, вие ще жертвате голяма част от свободното си време, за да успеете. Тази вечер ви чака работа до късно.

11 февруари. Не е изключено и в събота преди обяд да поработите извънредно, за да придвижите някои от ангажиментите, които поехте напоследък. Не се карайте с близките си просто защото ви е нервно. Приемайте критика.

12 февруари. В неделя се чувствате великолепно. Въпреки напрежението вие сте в центъра на вниманието и можете да се видите с приятели, с които да размените сладки приказки. Помислете добре, преди да приемете едно предложение.


ВОДОЛЕЙ

Не пропускайте пътуване

 

10 февруари. Днес сте отворени, добронамерени, приказливи и привличате хората към себе си със своята усмивка и излъчване. Може би се увличате и прекалявате с времето, което прекарвате в приказки. Затова и работата ви ще остане недовършена.

11 февруари. В събота не се лишавайте от пътуване, което можете да осъществите както на кратко, така и на дълго разстояние. Къщната работа може да почака. Не пропускайте шансовете за позитивни преживявания.

12 февруари. В неделя е възможно с близък член от семейството да си кажете някои думи накриво. Това ще ви тежи дълго време, затова още в същия ден поговорете и изяснете ситуацията. Простете си и продължете напред.


РИБИ

Започвате начисто

 

10 февруари. Чувството за обърканост е основното, което ви връхлита днес. Не знаете как да реагирате дори на съвсем нормалните ежедневни ситуации. Опитайте да не се намесвате в чужди разговори, както и да не допускате някой да ви дава нежелани съвети.

11 февруари. В събота си починете по начина, по който вие можете. Това е спокоен ден, ако го изживеете без напрежение. Без хора, които да ви натоварват.

12 февруари. В неделя се чувствате великолепно. Хаосът сякаш е отминал и е оставил само спомен в съзнанието ви. Предстои да започнете нещо начисто, нещо отново. В личния ви живот има пробуждане.


Хороскоп за родените на 10.02.Честит рожден ден!

Подгответе се за доста работа и силен професионален подем през следващата една година. Не щадете сили, а дайте всичко от себе си и работете по своята квалификация и възход. Чакат ви пари.

Хороскоп за родените на 11.02.Честит рожден ден!

Не се лишавайте от възможността да се запознаете с нови хора през следващата една година. Точно някои от тях могат да са вашата бъдеща опора, добри приятели, а и защо не интимни партньори, ако сте самотни към момента. Обновете средата си на живот.

Хороскоп за родените на 12.02.Честит рожден ден!

Не бягайте от опита и знанията, които сте придобили чрез изпитания в живота си. През следващата година точно този натрупан опит ще ви е нужен, за да се справите с няколко проблемни ситуации. Приемайте съвети и критика. За ваше добро ще е.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *