Любопитно

Хороскоп за петък и почивните дни

Петък е ден на разума и трезвите преценки, уикендът е подходящ за срещи с близки, за подобряване на взаимоотношенията с тях

 

В петък Луната е в Козирог. Това е денят на разума и разумно взетите решения. Каквото и да правите, ще го правите с мисъл за бъдещето. Студенината, която излъчваме всички, всъщност е сериозно отношение към делата, които вършим. В събота Луната преминава във Водолей, за да разчупи поне малко начина ни на мислене. Срещнете се с приятели, вижте се с роднини. В неделя опитайте да подобрите взаимоотношенията, които влошихте в изминалата по-напрегната седмица. Нека разумната мисъл изпреварва речта и казваме повече обмислени думи, отколкото необмислени.


ОВЕН

Помогнете на приятел

 

17 февруари. Ще ви се обади човек, който има нужда от вашата помощ и подкрепа. Това може да е ваш близък или приятел, за когото си заслужава да освободите деня си и да му помогнете с каквото можете. Направете това добро.

18 февруари. Ще се подразните на реакциите на вашето семейство, че без да мислите сте тръгнали да помагате на своя приятел от вчерашния ден. Те в момента не разбират, че беше нужно да се притечете на помощ.

19 февруари. В неделя се съберете с цялото семейство на вкусен обяд. Обмислете плановете за предстоящите мартенски празници. Вижда ви се далеч, но този по-дълъг уикенд много бързо ще дойде.


ТЕЛЕЦ

Сдържайте емоциите

 

17 февруари. В петъчния ден се радвате от сърце на всичко, което ви прави щастливи и доволни. Това е ден, зареден с положителна енергия и възможности за добре свършена работа в службата. Вечерта споделете с приятели на по чашка.

18 февруари. В събота се опитайте да спестите всички излишни разходи. Денят е почивен и е подходящ за посещение в мола, но само заради разходката, а не за покупки.

19 февруари. В неделя сте готови да обърнете повече внимание на семейството и близките си, но често заради силната си нервност влизате в конфликти. Приемете и тяхното мнение. Те също мислят правилно. Така ще си спестите огорченията.


БЛИЗНАЦИ

Без планове в неделя

 

17 февруари. Всичко, което чуете днес, го приемате за чиста истина. Не можете и да предположите, че някой ви мами или просто се шегува с вас. Поради тази причина е възможно да се разочаровате на няколко пъти от напразно вложени надежди в нечии чужди обещания.

18 февруари. Съботният ден ви прави доста нервни и сприхави, а паричните проблеми в семейството могат да ескалират и да ви докарат сериозен скандал вкъщи. Опитайте се да не стигате до там.

19 февруари. В неделя трудно ще осъществите предварителните си планове, защото все нещо ще се случва в последния момент и ще се налага да променяте това, което сте замислили. Но пък точно в това ще е чарът на днешния ден.


РАК

Ненадейно предложение

 

17 февруари. За вас днешният ден носи промени и полъх на едно ново начало. Дори и малко да е то, ще ви даде положителен тон в живота. А и ще се отрази на вашия джоб. Не е изключено ненадейно да получите изненадващо предложение за по-добре платена работа.

18 февруари. Иска ви се да вземете дългосрочни решения в събота, но няма да успеете. Твърде чувствителни сте и ви люшват емоционални мисли. Не сте в състояние да се осланяте на разума си, затова не давайте обещания.

19 февруари. В неделя се опитайте да подредите мислите и чувствата си, да планирате дните до края на месеца и да се изясните сами за себе си какво очаквате да ви се случи. Денят е позитивен и зареден с енергия.


ЛЪВ

Уморени и без сили

 

17 февруари. Уморени сте от отминаващата работна седмица. Чувствате се без никакви сили и с увесени носове, защото не всички от целите ви се изпълниха. Не се претоварвайте с работа и насочете усилията си само към задачите, които не могат да се отложат за понеделник.

18 февруари. В събота вие вече сте направили избор относно нещо, което да започнете в живота си. Очаквате подкрепата на своите близки, която обаче няма да получите. Това е и поводът за напрежението помежду ви.

19 февруари. Неделният ден ви носи положителен заряд и възможност да промените мирогледа си. Хармонизирайте взаимоотношенията и приемете, че невинаги може да сте на едно и също мнение.


ДЕВА

На различни мнения

 

17 февруари. В петък противоречите на всички около вас, не защото защитавате мнението си, а просто защото желаете да наложите своята си гледна точка. Не очаквайте някой да води ползотворни разговори с вас.

18 февруари. В събота не се инатете, ако ваши близки ви поканят да пътувате заедно и да посетите интересно място. Приемете. Извинете им се, ако вчера сте влезли в пререкание с тях. Ще ви разберат.

19 февруари. В неделя имате нужда да се наспите хубаво и да останете няколко часа насаме със себе си, без да разговаряте с никого. Време е за нова доза почистване вкъщи, за да се чувствате уютно у дома.


ВЕЗНИ

Нов период

 

17 февруари. Отлично се справяте с несвършената насъбрала се работа от отминаващата работна седмица. Ще бъдете доволни от себе си, а и ще повишите доверието, което колегите и ръководителите ви имат към вас. Чака ви хубава вечер, ако излезете на по чаша вино с приятели.

18 февруари. Не отказвайте на допълнителна работа в съботния ден, ако ще ви бъде заплатена. В момента имате нужда от пари. Бъдете внимателни с покупките на дрехи и обувки, защото това, което си купите днес, може и да не харесвате след няколко дни.

19 февруари. В неделя се обърнете към приятелите, ако имате нужда от подкрепа и съвет при вземане на решения. Почистете дома си и върнете заемите, които сте взели от близки. Разплатете се.


СКОРПИОН

Приятни дни

 

17 февруари. Не пропускайте атрактивно предложение да пътувате в петък и през уикенда с приятели или семейството. На работното място ще се справите бързо с най-важните ангажименти още до обяд. Следобеда освободете за приятни дела.

18 февруари. В събота не започвайте нищо ново. За вас това е време, благодатно за почивка, мързелуване. Сега можете да си го позволите, без да нарушите ничий интерес.

19 февруари. В неделя ще бъдете заредени с положително настроение, с което заразявате всички наоколо. Не е изключено да се срещнете с партньори или колеги, с които далеч от работната среда сте и приятели и си изкарвате чудесно в свободното време.


СТРЕЛЕЦ

Избягвайте покупки

 

17 февруари. В последните дни показахте характера си не само вкъщи, а и на работното място. Сега обаче е време да лавирате и хармонизирате взаимоотношенията си. Пробвайте да се държите по нов начин – чрез усмивка и добро отношение към хората около вас.

18 февруари. В събота избягвайте да правите големи разходи. Дори невинна разходка в мола може да ви коства закупуване на дрехи или стоки, от които в момента нямате нужда или просто няма да ползвате с удоволствие. Спестете.

19 февруари. В неделя не отказвайте на приятели, които ви канят да пътувате с тях и да посетите интересно място. Къщната работа няма да избяга и спокойно можете да я оставите за идната седмица.


КОЗИРОГ

Време за семейството

 

17 февруари. Напоследък ви дойде толкова много обемът на работата, че съвсем забравихте за нуждите на своята половинка, семейството и приятелите. Имате усещането, че спите и работите, работите и спите. Това трябва да се промени. Днес не поемайте повече ангажименти.

18 февруари. Отделете съботата единствено и само за половинката и семейството си. Оставете срещите с приятелите, изключете телефона си, за да не ви звънят по служебни дела. Подарете си един прекрасен почивен ден заедно.

19 февруари. Не е изключено да ви поискат пари назаем, които сте в състояние да услужите. Преценете обаче дали да го направите, като анализирате човека, който иска заем. Може и да ви е трудно после да си върнете това, с което сте услужили.


ВОДОЛЕЙ

Неотложни ангажименти

 

17 февруари. Очаквайте в петък да имате много работа, тъй като излизат наяве грешки, допускани в последните месеци. Налага се да ги изправите незабавно, а и не е изключено да ви се наложи да се потрудите и през уикенда.

18 февруари. В събота сутринта, ако не сте успели да се справите с ангажиментите си вчера, е редно да поработите за няколко часа докато вашите близки все още са в леглото и не им липсвате. Следобед излезте всички заедно и се забавлявайте така, както го правите традиционно.

19 февруари. В неделя бъдете със семейството си, близките и половинката. Не отказвайте да пътувате заедно и да прекарате деня в любими занимания. Може да почистите дома си и да го направите още по-приветлив и уютен, ако времето не е подходящо за разходки.


РИБИ

Започвате наново

 

17 февруари. В петък сте мързеливи. Не ви се работи така, както другите очакват от вас. Това е един прекрасен ден за повече разговори, клюки и любими занимания. Няма да сте най-ефективните в офиса. По възможност си тръгнете от работа по-рано.

18 февруари. В събота ще се наложи да помогнете на приятел в нужда, който не може да се справи с домашния си ремонт, или пък се нуждае от съвет за справяне с трудност в личния живот. Отзовете се, щом можете.

19 февруари. В неделя можете да подредите дома си или да разместите мебели, така че да ви стане още по-уютно и приятно вкъщи. Поканете на гости близки за обяд или вечеря. Разговорите с тях ще ви ободрят.


Хороскоп за родените на 17.02.Честит рожден ден!

Пресмятайте по два пъти възможностите си през идната една година, ако ви се налага да инвестирате пари или да изтегляте заем. Дали наистина се нуждаете от него? Не забравяйте да бъдете консервативни и предпазливи. Пестеливостта ще ви помогне да изживеете тази година без проблеми.

Хороскоп за родените на 18.02.Честит рожден ден!

Въпреки трудностите, които ви чакат през идната една година, вие ще разполагате с късмет и винаги ще се измъквате от затруднените ситуации. Очаква ви добро развитие в любовта, но се пазете от попадане в задкулисни игри на работното място.

Хороскоп за родените на 19.02.Честит рожден ден!

Вашият късмет през следващата година ще ви срещне с хора, от които можете да научите много и които могат да ви дадат много. Не се притеснявайте да попитате, когато не знаете нещо. Придобиването на всяко ново знание ще ви облагородява и помага в професионалната реализация.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *