ГорещиОбщество

Общинската управа на Дряново спаси офиса на “ VIVACOM“ от закриване

Благодарение на това се запазват две работни места, а клиентите няма да пътуват до Габрово и Велико Търново, за да ползват услугите на представителствата на мобилния оператор

Общинската управа на Дряново оспори мениджърско решение и спаси от закриване офиса на “ VIVACOM“ в града.
Реакцията на кмета Трифон Панчев и на председателя на Общинския съвет Тодор Георгиев бе мигновена и благодарение на това се запазват две работни места, а клиентите на мобилния оператор няма да са принудени да пътуват до Габрово или Велико Търново, за да търсят услугите на административните представителства.
„Във връзка с направени предложения за оптимизация на магазините на „VIVACOM“, предоставящи мобилни услуги на граждани, позицията ми като кмет на община Дряново е категорично против закриване на магазина. Затварянето ще доведе до доста трудности на жителите и гостите на общината, които ще се наложи да пътуват до съседни градове, за да ползват услугите на мобилния оператор. На територията на община Дряново функционира единствено магазина на „VIVACOM“, който е разположен в централната част на града, на главната улица“, заявява градоначалникът Трифон Панчев в писмо до ръководството на доставчика на мобилни услуги.
Председателят на местния парламент Тодор Георгиев допълва, че през последните години доста млади семейства са закупили имоти в селата около Дряново и работят от своите домове, използвайки мобилни и интернет услуги.
„Община Дряново се развива и като предпочитана туристическа дестинация и привлича много туристи в града и Дряновския манастир. Освен това Общината от дълги години е лоялен партньор на „VIVACOM“ и използва всички предоставяни услуги от мобилния оператор- стационарни телефони, мобилни телефони, мобилен интернет, бизнес интернет, видеонаблюдение“, подчертава зам.кметът на града Ангел Ангелов.
Тодор Георгиев посочва още, че в партньорство с „VIVACOM“ от 2007г. в Дряново се провеждат детски футболни турнири и много други спортни прояви.
„За Община Дряново е много важно да продължи да функционира магазинът на „VIVACOM“. Благодарни сме за проявеното разбиране от страна на Никола Гечев- Директор корпоративни продажби във „VIVACOM България“ ЕАД, на Ели Цветкова-експерт развитие на мобилния оператор, както и на Стела Христонева-Регионален Мениджър „Корпоративни продажби“, подчерта Тодор Георгиев, с чиито усилия преди преди 11 години е бил привлечен мобилният оператор „VIVACOM“ с офис в Дряново.

Веселина АНГЕЛОВА

снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *