Любопитно

Какво вещаят звездите за 23 февруари, четвъртък

Движението на Луната в Овен предизвиква прилив на сили и нови, свежи идеи. През целия ден преобладават хармоничните и благоприятни аспекти. Мотивирани сме да успеем, но често изпреварваме времето си и поемаме непосилни ангажименти. Такова е и посланието на днешния ден – вършете толкова, колкото ви позволяват силите, поемайте инициативи според възможностите си.


ОВЕН

Не избързвайте

 

Обърнете повече внимание на детайлите и нещата, които все забравяте в рутинната си работа. Довършете някои стари и недовършени до този момент дела. При мнозина този ден носи предложение за подписване на договор. Обмислете първо хубаво дали си струва и едва след това давайте мнение и отговор. Не избързвайте.


ТЕЛЕЦ

Спори ви

 

Чувствате равновесие и хармония в мислите и емоциите си. Щастливи сте, защото сте постигнали баланса, който така търсехте в последните дни. Ще успеете да наваксате с повечето задължения, изостанали напоследък. Денят ви носи спорна работа и много късмет в личен план. Не забравяйте своите собствени желания.


БЛИЗНАЦИ

Наясно със себе си

 

Обърнете внимание на своя собствен свят. На личностните си качества и на поведението си в последните няколко дни. Време е да се хармонизирате с другите, но това става единствено като се погледнете отстрани и осъзнаете грешките си. Не го ли направите, продължавате да лъкатушите ту в една крайност, ту в друга.


РАК

Учите се

 

Ако все още вярвате в максимата си, че другите са виновни за вашите грешки, днес ще претърпите погром. Осъзнаете ли, че вие сте отговорни за собствените си действия и прегрешения, денят ще ви отвори врата към бъдещето. Периодът, който изживявате, е важен дотолкова, доколкото ви учи на житейски опит. Нека той не е горчив.


ЛЪВ

Заобикаляте трудностите

 

Изживявате период на трудности, с които обаче не желаете да се преборите. Търсите начин как да ги заобиколите, а те ви преследват и преследват. Изправете се смело пред тях. И лъвски скок няма да ви помогне да ги прескочите. Дошло е време да изгладите нещата и противоречията във взаимоотношенията си с околните.


ДЕВА

Положителна енергия

 

Много и положителна енергия витае около вас в този ден. В службата се налага да проведете някои важни разговори. Те едва ли ще протекат хармонично, но крайният изход ще бъде във ваша полза. Вечерта, въпреки желанието си да останете сами и необезпокоявани от никого, ще се наложи пак да сте сред много хора.


ВЕЗНИ

Не спорете

 

Настроението ви е добро и като цяло излъчвате позитивна енергия. Не пропускайте важните дела, които влизат в план-графика ви за този ден. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си и не спорете излишно, а се съгласявайте и с чуждата гледна точка. Това ще помогне много да заздравите връзките.


СКОРПИОН

Решете проблемите

 

Налага се още сутринта да се заемете с разрешаването на спонтанно възникнали проблеми. Не търсете причина за тях, не търсете и виновника, а се изправете и ги разрешете час по-скоро. Активни сте и не ви липсва тонус. Недоволството си ще потопите в радостта от среща с приятни хора вечерта.


СТРЕЛЕЦ

Нервност

 

Чувствате силно напрежение при общуване с хората около себе си. Това е и причината днес да влизате в различни противоречия. Съветът ми е да овладеете емоцията, без да позволявате тя да бъде водеща при разговори. Спокойствието е на първо място и днес е добре да си го наложите. Нервността съсипва хубавия ден.


КОЗИРОГ

Доходи

 

Изправени сте пред неотложни за разрешаване проблеми, които не ви дават мира от няколко дни. Не бягайте от тях, а ги преодолейте веднъж завинаги. В личните взаимоотношения този ден е благоприятен, защото ви дава шанс да стабилизирате взаимоотношенията. При мнозина се очертават доходи.


ВОДОЛЕЙ

Поводи за радост

 

Намирате се в добро настроение, а и ще успеете да се справите с повечето насъбрала се работа напоследък. С всеки жест и с всяка дума внасяте хармония в личен план, което не е за пренебрегване в тази прогноза. Ще бъдете в пълна хармония със семейството си. Имате поводи за радости.


РИБИ

Доволни от себе си

 

Доволни сте от себе си днес. Редом с професионалните дела успявате да разрешите и личните си проблеми. Преодолявате трудности, които до този момент са ви се стрували непосилни. Всичко това ви дава повод за радост и заслужено успокоение. Намирате се пред период на ново дългосрочно начало, не го забравяйте!


Хороскоп за родените на 23.02 – Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете словоохотливи, ще успявате да убеждавате другите в своите собствени тези и всичко това ще ви направи лидери в обществото, в което живеете. Чакат ви добри вести, добро развитие на обстоятелствата и една жива, ангажирана и интересна година.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *